Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפשים רכב 7 מקומות (בעיקר כי נדרשים מידי פעם להסיע 6 אנשים).
לרוב אנחנו נוסעים 4 אנשים (הורים, ילד ארוך בן 10 ותינוק). לפעמים לטיולים נדרשים להסיע את ההורים שלנו בנוסף (כ 6 סהכ) או ילדים אחרים.
נסועה שנתית של כ 8000-9000 קמ. בעיקר (90%) עירונית בגוש דן (אונו-רמת גן-תל אביב).

כרגע עם אקפסנג G6 אז פחות מסתדרים מבחינת המקום (וגם מבחינת הנוחות בספסל האחורי בעיקר) אז רוצים להחליף.

התקציב כ 200 אש"ח (אפשר להעלות ליותר אם ממש ממש ממש כדאי).
אפשר גם רכב חדש וגם יד2 (כל עוד עדין באחריות)

הדרישות:
1. מרווח - שילד בן 10 (וחבריו) יוכל לשבת בצורה סבירה בכסאות השורה השלישית.
2. לא סיני.
3. נוחות נסיעה טובה בעיר (בספסל האחורי בעיקר) - שיהיה שיכוח מהמורות ובאמפרים סביר+. (ולא כמו ב G6 שזה נורא)

4. אמין.

5. אחריות כמה שיותר ארוכה.

6. מאובזר - מערכת שמע איכותית ויותר חשוב מזה כסאות חשמליים עם זכרונות. 

7. רציתי לרשום חסכוני - אבל בנסועה כזאת לא מאוד קריטי העניין הזה.
8. שומר מחירון עד כמה שאפשר

כרגע מה שעל הפרק זה:
1. מיצוביש אאוטלנדר 2023 ומעלה

2. קיה סורנטו פלאג אין (כי בהיברידי היותר זול חסר אבזור ונראה זול יחסית) - האם ההפרש של 50 אלף שח למול האאוטלנדר שווה את ההשקעה?
3. יונדאי סנטה פה 2023 ומעלה - בעיקר גרסאות הדיזל מוצאות למכירה. האם כדאי לשקול דיזל לנסועה כזאת? איך האמינות של המנוע דיזל לנסועה שהיא בעיקר עירונית? איך האמינות של האוטו בכללי?

4. פיגו 5008 דיזל 1.5 - יש פה ושם אקזמפלרים למכירה.  האם המנוע אמין? מה צריך לשים לב? או לדלג?

מה אומרים על הדגמים שמתלבטים ביניהם? מה מומלץ מביניהם? האם יש עוד דגמים שפספסנו וכדאי לשקול?

תודה רבה.

פורסם

אני לא כל כך יודע אם תתכנס לאיזור 200k (אולי כיד 2 לא חדשה במיוחד), אבל טויוטה סיינה. חושב שמסמנת וי על כל הסעיפים, לא יודע לגבי נוחות, לא נסעתי בה, אבל הייתה לקולגה ונראית מרווחת מאוד מבפנים.

בהצלחה!

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תוסיף להתלבטות סקודה קודיאק, רכב מוצלח ונוח.

סיינה זאת הזייה מארץ ההנפצות, 200 אלף זה המחיר לאוטו מ-2020. כבר לא תהיה אחריות.

כן תהיה שמירת ערך...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 13 דקות, tan tan כתב:

אם אתה רוצה מרווח בשורה השלישית אתה צריך משהו מעבר לכל הרשימה שהבאת 

רכב בסגנון טויוטה סיינה, קיה קרניבל, שברולט טראוורס

בשורה השלישית ישב אדם אחד לכל היותר. אז גם באלכסון זה סביר. לא מחפשים רכב בסגנון soccer mom. 

פורסם
לפני 8 דקות, חרדון כתב:

באאוטלנדר מאוד צפוף בספסל האחורי, כשימוש קבוע - מתאים לדעתי לילדים ממש קטנים.

בין פעם בשבוע לפעם בחודש

פורסם

טויוטה היילנדר או סובארו אבולטיס, פחות מיניוואן, יותר SUV בעיצובם
ה''ניסאן'' אאוטלנדר החדש לא מוצלח כמו הדור הקודם של האאוטלנדר (2013-2021) כבר נתקלתי בכמה שהחליפו גיר במסגרת אחריות יצרן.

פורסם
לפני 3 שעות, BRAVO_SX כתב:

פורד אקספלורר 

יכולים לשבת גם מבוגרים בשורה ה 3. 

לפני שעתיים, GTI33 כתב:

טויוטה היילנדר או סובארו אבולטיס, פחות מיניוואן, יותר SUV בעיצובם
ה''ניסאן'' אאוטלנדר החדש לא מוצלח כמו הדור הקודם של האאוטלנדר (2013-2021) כבר נתקלתי בכמה שהחליפו גיר במסגרת אחריות יצרן.

אף אחד מהם לא בתקציב בשנתונים שעדין באחריות. 

פורסם

בטויוטה יש לך האפשרות לבצע הארכת אחריות וגם ביטוח לסוללה ההיברידית למשך 5 שנים נוספות + 2 הארכות של 15,000 ק''מ כל אחת (5 שנים ראשונות או 100,000 ק''מ יצרן) .
ב200 אלף ש''ח תוכל לרכוש היילנדר 2021

פורסם
לפני 43 דקות, GTI33 כתב:

בטויוטה יש לך האפשרות לבצע הארכת אחריות וגם ביטוח לסוללה ההיברידית למשך 5 שנים נוספות + 2 הארכות של 15,000 ק''מ כל אחת (5 שנים ראשונות או 100,000 ק''מ יצרן) .
ב200 אלף ש''ח תוכל לרכוש היילנדר 2021

אתה יכול להרחיב על האחריות הנוספת? 

פורסם

קניתי בשנה שעברה פולקסווגן טיגואן אולספייס 7 מקומות.

אנחנו חמישה + כלב. כשנוסעים כולם בד״כ הבן הצעיר יושב בשורה השלישית. הוא בן 14, מעל 1.7 מטר ורחב גוף. הוא יושב באלכסון, אבל מעדיף את זה על פני ישיבה באמצע השורה השניה.

בדגם שלי, שהוא יותר מאובזר, יש כיסאות עם כיוונון חשמלי, קירור וחימום בכיסא ועוד שכלולים. נוחות נסיעה מצויינת.

לא יודע לגבי שמירת מחיר, אני מניח שזה לא להיט יחסית לאאוטלנדר או טויוטה וכו׳.

לי זה עלה חדש 220 אלף ש׳, אני מניח שרכב בן שנה או שנתיים יכנס לך בתקציב.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...