Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש יודע מי הם אלה שצריכים לכתוב את התקנות. כנראה איזה ועדה שצריכה לקום מטעם משרד התחבורה.

חלק מתפקידה של בעמותה הוא בדיוק זה, לדעת למי לפנות בכדי להזיז עניינים.

דוגמא:

"בסוף שנות ה-70 החלו אזרחי ישראל לקנות מקלטי טלוויזיה המאפשרים קליטת שידורים בצבע, שהיו יקרים יותר מהמכשירים שאפשרו תצוגת שידורים בשחור-לבן בלבד. אף שעיקר שידורי הטלוויזיה בישראל היו בשחור-לבן, קיוו הקונים לצפות בתוכניות הצבעוניות שנקנו מתחנות זרות, ובשידורי צבע מן המדינות השכנות. עם העליה במספר מקלטי הטלוויזיה הצבעוניים הורתה הממשלה לרשות השידור למנוע את האפשרות לצפיה בצבע בשידורי הטלוויזיה הישראלית. המטרה היתה לצמצם את מכירת מקלטי הטלויזיה הצבעוניים, מתוך השקפה כי מכירתם מבליטה את הפער בין עשירים לעניים."(נילקח מויקיפדיה)

 

תאר לך שכולם היו מחליטים שזה מה יש ושהמדינה "שמה" עליינו. עד היום בטח היינו רואים שדורים בשחור/ לבן.

או למשל מה שהיה עם הקצבאות לניצולי השואה, כשהמדינה החליטה להוסיף לנזקקים פחות מ 100 ש"ח מהכסף שהמדינה חייבת.

אולי זה לא בדיוק מציג את הרעיון מאחורי דברי, אבל אני מאמין שתוכל לחשוב על עוד מס' דברים שהושגו בזכות התאגדות אזרחים.

  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא אני לא מצליח לחשוב על כלום.

הקצבה לניצולים הושגה בזכות התוכנית "משמר אזרחי" ולהם מגיע כל הקרדיט, בנוסף לכלי התקשורת.

בעצם אולי יש משהו, ההתפטרות של חלוץ. אבל לדעתי הוא עזב כי הוא עצמו ידע שהוא אידיוט ועדיף ללכת ללמוד.

וחוץ מזה לא- מה קרה לכל המחאות להחזרת שבויים? מה השתנה בבטיחות בדרכים? למה אולמרט נשאר "במקום העבודה שלו" כשווינוגרד אומר לו בעדינות לך לעבוד בנדל"ן? למה מורה מקבל משכורת של מלצר?

המסקנה היא שההתאגדות הזאת תביא מקסימום למפגש חצי שעה עם שר התחבורה, ואחריה, השר יזרוק לפח את כל מה ששמע.

המרוצים יבאו לארץ עוד כמה שנים טובות, עסקנים מנסים לנגוס ברווח הפוטנציאלי של ארגון המרוצים.

אני לא מכיר מי אירגן את העמותה, אולי הוא לקח נושא כאוב לנו ומנצל את החולשה שלנו לספורט מוטרי כדי ללמן את עצמו ב 60% מההכנסות, 30% משלמם לעוזרים, וב10% עושה לנו טובה ובאמת מנסה איכשהו לזרזר את הצב.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.


×
×
  • תוכן חדש...