Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר באאודי tt 2024 יד ראשונה על פניו כמעט חדשה עם 2000 ק"מ. מפאת הסכום קצת מפחיד לקחת בלי בדיקה אז אשמח לדעת איזה בדיקות כן כדאי לעשות כדי לוודא שב2000 ק"מ לא קרתה תאונה, או שאפשר פשוט להסתפק בפירוט טיפולים מצמפיונס מתוך הנחה שאם קרה משהו לרכב הוא טופל במסגרת אחריות? או אולי דו"ח בלקר?

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

תוציא דו"ח של חברות הביטוח, וקח לבדיקה על מנת לוודא שלא היו תאונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא רכב פשוט, כמו שכתב צבי, חייב דוח מפורט, ובדיקה. 

רכב כזה קח לבדיקה במרכזי בפתח תקווה, הם מתמחים במכוניות מיוחדות (פרארי, מרצדס ודומות) https://hamerkazi.co.il/

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

0. לבדוק במשומשת ודומיה אם יש פרטים מעניינים ואם היד תואמת למפורסם.

1. דוח סליקה/בלקר.

2. היסטורית טיפולים.

3. בדיקה במכון בדיקה.

לא לוותר על אף אחד מאלה.

שלבי בונוס:

4. אם זה מגרש שהוא לא טרייד אין רשמי של אחד מהיבואנים הייתי מוותר על הקניה.

5. ללכת לסוכנות ולנהל מומ על אחת חדשה כדי להבין מה הפער במחיר בין מה שמבקשים עבור אחת משומשת לעומת מחיר מכירה בפועל של אחת חדשה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 59 דקות, `Infinity כתב:

זה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, `Infinity כתב:

0. לבדוק במשומשת ודומיה אם יש פרטים מעניינים ואם היד תואמת למפורסם.

1. דוח סליקה/בלקר.

2. היסטורית טיפולים.

3. בדיקה במכון בדיקה.

לא לוותר על אף אחד מאלה.

שלבי בונוס:

5. ללכת לסוכנות ולנהל מומ על אחת חדשה כדי להבין מה הפער במחיר בין מה שמבקשים עבור אחת משומשת לעומת מחיר מכירה בפועל של אחת חדשה.

1. הרכב מיבוא מקביל

2. פניתי ליבואן הרשמי ולאחר בדיקה לפי מספר רכב אין היסטוריית טיפולים אבל זה הגיוני כי הרכב אפילו לא שנה על הכביש.

3. הרכב הפסיק להיות מיוצר ב2023 אין אפשרות לקנות דגם חדש אבל מבחינת מחיר הוא תואם לעלות שעלתה חדשה מהחברה בזמנו.

תוכל להסביר למה לא לקנות ממגרש פרטי? בעבר קניתי והיה דווקא מוצלח.

לפני 9 דקות, zaf כתב:

זה

יש  רציונאלבעסקה הספציפית הזו או שזה באופן כללי בהינתן השם המפוקפק של העוסקים בתחום?

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

המגרשים הפרטיים, מקבלים בשמחה כמעט כל רכב ובוודאי כזה שמושך קונים עם כיסים עמוקים יחסית.

הטרייד של היבואן נוטה לסרב ״למציאות״ , אבל זה לא כלל ברזל.

זה לא אומר שהרכב לא בסדר, אבל , אישית, הייתי בודק לפרטי פרטים.

חשוב גם לא להתפתות להצעות מימון מטעם המגרש. 

פורסם

זה מאוד תלוי איזה מגרש...

אני בדרך כלל נגד סוחרים.

אבל!

הייתי עם חבר שקנה פולסווגן אטלס עם 5000 ק"מ מיורודרייב בגלילות. ראיתי שם עשרות רכבי יוקרה עם ק"מ מאוד נמוך. איש המכירות הסביר שאלו אנשים שמאוד מהר משעממים ואין להם בעיה להפסיד 100000 אלף שקל כל חצי שנה על הרכב הישן ולשדרג לחדש. הוא גם טען שהם בחיים לא יגיעו ברכב עם תאונות כי הקליינטים שלהם לא קונים כאלו ועל זה מושתת כל הביזנס שלהם.

ההתרשמות שלי מהם היתה מאוד חיובית עם שקיפות מלאה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יורודרייב כיום בבעלות דלק רכב יבואנית bmw. 

ברכבי יוקרה יש סוחרים מתמחים, במיוחד כאלה שהם יד ראשונה ו״צעירים״ . מגרש כזה מגלגל כספים בהיקף עצום, כמעט כל רכב במגרש כזה נקנה בלמעלה מ 150 אלף שקל, ואני מטה למטה ( רכב של 450 אלף שקל בהחלט שולם עליו מעל 300) לכן זו פחות דוגמא מוצלחת.

מעניין מי המגרש שמוכר את ה tt.

פורסם

לא ידעתי על הבעלות זה מסביר את כמות ה BMW במקום וכנראה גם את הרמה כללית של המקום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...