Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האוטו אוכל הרבה מאד דלק , הוא עושה בערך 6 ק''מ לליטר !!

יש לציין שלא מושכים הילוכים באוטו בכלל ,לא מזניחים טיפולים ועשה 114 אלף ק''מ.

איזה סיבות יכולות ליהיות לאכילת דלק בכמות כזאת?

תודה מראש

פורסם

לדוגמא:

נסיעות מרובות בעיר,

לחץ אויר לא תקין,

פילטר אוויר סתום,

מנוע לא מכוון

טעות שלך בחישוב

שילובים של הנ"ל

ועוד....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

היי,

האוטו אוכל הרבה מאד דלק , הוא עושה בערך 6 ק''מ לליטר !!

יש לציין שלא מושכים הילוכים באוטו בכלל ,לא מזניחים טיפולים ועשה 114 אלף ק''מ.

איזה סיבות יכולות ליהיות לאכילת דלק בכמות כזאת?

תודה מראש

היא אוטומטית?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עם הרכב הזה אכן עושים נסיעות מרובות בעיר אבל,

הלחץ אויר תקין,

פילטר אוויר חדש,

לגבי המנוע אינני יודע,

האוטו עושה בערך 320 ק''מ לטנק מלא, שטנק מלא זה 55 ליטר= 5.8 ק''מ לליטר אם אינני טועה.

ד''א שכחתי לציין שהאוטו הילוכים

פורסם

עם הרכב הזה אכן עושים נסיעות מרובות בעיר אבל,

הלחץ אויר תקין,

פילטר אוויר חדש,

לגבי המנוע אינני יודע,

האוטו עושה בערך 320 ק''מ לטנק מלא, שטנק מלא זה 55 ליטר= 5.8 ק''מ לליטר אם אינני טועה.

ד''א שכחתי לציין שהאוטו הילוכים

צריכת הדלק לא נשמעת (לי) תקינה.

במוסך יוכלו לבדוק באמצעות ציוד דיאגנוסטיקה אם הכל בסדר והאם יש משהו שדורש טיפול/החלפה כתוצאה מבלאי או תקלה.

5.8 קמ לליטר בשביל מנוע 2.0 ל' ותיבה ידנית זה גרוע, השאלה היא מה אופי הנסיעות ? (ז"א כמה ק"מ אתם עושים בכל נסיעה וכמה זמן אתה נוסעים בכל נסיעה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנסיעות לא ארוכות כלל. אני גר בת''א, ולרוב האוטו לא יוצא מהעיר , למעט הנסיעות לצפון של פעם-פעמיים בחודש וגם זה לא תמיד.

פורסם

אני חושש שיש בעיה עם הבדיקה שלך... אתה אומר בערך...

סע לתחנת דלק, ומלא מיכל עד שהידית תקפוץ. אפס את מד המרחק המתאפס וסע עד שצחליט לתדלק עוד פעם \ כשהמחוג יגיע לרבע טנק (כמעט ריק).

חזור לאותה תחנה ולאותה ידית ובצע שוב תדלוק מלא.

חלק את מספר הליטרים שנכנסו במרחק שנסעת מאז התדלוק האחרון. לדוגמה 540 ק"מ לחלק ל 46 ל' שנכנסו למיכל.

תוך מאית שניה תיוודע לך צריכת הדלק, או במילים אחרות המס' שיופיע במחשבון הוא מס' הקילומטרים שנסעת על כל ליטר דלק.

בצע זאת וחזור לדווח תוצאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר אני אנסה את השיטה שלך ויעדכן אותכם בהמשך, למרות שאני עדין חושב שהאוטו אוכל דלק בצורה בלתי רגילה.

• תוכן חדש...