Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את מה תשפר בה?

קודם תנהג עליה כמו שהיא כדי להרגיש מה לדעתך זקוק לשיפור.

הייתי מתחיל מצמיגים טובים, בלמים, לבדוק שאין חופשים במשולשים, במוט המייצב, שהבולמים והתושבות תקינים ובכלל, שהרכב מתוחזק טוב.

אם אתה מתכוון לשיפור בכוח המנוע, זה לא בסיס טוב להתחיל איתו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מלבד התנהגות כביש שגם ככה לא רעה ברכב ביחס לרכבים משפחתיים אחרים שהיו בתקופה ההיא אין לך ייותר מדי מה לשפר שם, כלומר יש אבל אם אתה רוצה גם לעבור טסט עם הרכב הזה אז החיים שלך כבר יותר מסובכים.

הרכב שלך עם מנוע 1600 אטמוספרי שלמרות שכתוב עליו הונדה יש לו 110 כ"ס ומומנט צנום מאוד, ומשודך לגיר 4 הילוכים. זה לא מתכון טוב לשיפורים...

אתה יכול להשתולל, להחליף מנוע וגיר, לחזק עם טורבו ולהוסיף אינטרקולר, להרכיב מתלים מונמכים, קולר שמן מנוע, להחליף לבלמים מחוזקים, צמיגים חתך נמוך, פילטר פתוח, פורק לחץ, דודים פתוחים ומערכת ישירה מהאגזוז, רצוי מנירוסטה כי יש לזה צליל מגניב. אח"כ להוסיף כנף אחורית ואור סגול נחמד מתחת לאוטו... 

במציאות לא תמצא מוסכניק שיעשה את זה, לא תעבור בחיים טסט, כל שוטר משועמם יעצור אותך ויחרים לך את הרכב, זה יעלה לך בערך כמו לקנות מראש איזה ב.מ.וו M3 בת כמה שנים שגם תיסע הרבה יותר טוב מייצור הכלאיים שיצרת לעצמך.

ישראל היא לא פרק של מהיר ועצבניף זה לא המקון הנכון לעשות דברים כאלה.

פורסם

אפשר לגרום לרכב חהיות מהנה יותר לנסיעה, אם כי אני הייתי מראש הולך על ידני (היו לי סיביקים גם וגם). 

אם היא 2005, בולמים מוקשחים מאחור וקצת מקדימה (תקלל בבמפרים אבל חוויית הנהיגה תשתפר, השילדה טובה גם ככה). צמיגים טובים, משולשים טובים, ברקסים. הנמכה לא לדעתי, כבר נמוכה. ההגה לא מתקשר בכלל, לא יודע אם יש לזה פיתרון. למנוע אפשר לעשות ככה וככה, אבל זו טעות של מתחילים לחשוב שנהיגה ספורטיבית פרושה מנוע חזק וכל מיני מספרים. הדוגמא הנגדית האולטימטיבית היא מיאטה. 

תוכל לשפר את עצמך בהדרכות שונות ובניגוד לרכב, זה ישאר איתך. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...