Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על לפטופ

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

כאמור, מנסיון די נרחב עם סדרת vostro העסקית של דל, היום גם זה כבר לא מבטיח כלום. לשים יותר כסף ישפר קצת את הסיכויים שלך, אבל זה כמו לקנות עשרים כרטיסים להגרלה במקום אחד.

פורסם
לפני 4 שעות, ANUTKK כתב:

עם כל מה שרשמם פה עדיף כבר מחשב נייח.. 

אם רכיב נהרס/התקלקל המחשב מושבת

הסדרות האמינות בניידים הם כבר במחירים 4000+  שח

זו הסיבה למה אני עדיין עם נייח. אתה צריך להוציא 4000 אלף אם אתה רוצה איכות תצוגה שמסך ב-350 שקל יכול לספק. 

האירוניה שאם אתה רוצה לקבל מחשב איכותי ויחסית בזול, אז אתה צריך ללכת דווקא ל-אפל. למקבוק אייר יש את החסרונות שלו, אבל אני לא חושב שתמצא חומרה איכותית יותר ב-3000 שקל. 

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

כאמור, מנסיון די נרחב עם סדרת vostro העסקית של דל, היום גם זה כבר לא מבטיח כלום. לשים יותר כסף ישפר קצת את הסיכויים שלך, אבל זה כמו לקנות עשרים כרטיסים להגרלה במקום אחד.

ווסטרו זה אינספירון בתחפושת, וגם פה יש 3 רמות בתוך הסדרה הזו.

הזולה יותר פח אשפה.

הייתה נקודה נהדרת עד לפני שנתיים שהיה אפשרי לקבל אחלה מחשבים ב 2500 שקל.

ואז אינטל התחילו לפשל בענק, והמחירים התחילו לטפס.

היום 3200~ למחשב טוב של 15.6"

פורסם
לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

מצד שני אם תקנו אינספירון 5000/7000 או HP elitebook או lenovo thinkpad או asus zenbook/G series, כולם יעבדו נהדר ויספקו חווית משתמש טובה מאוד.

גם בדגמי ה high end היתה ירידה מורגשת מאוד באיכות: אני משתמש בIMB/לנובו ת'ינקפד סדרה X כבר מליון שנה, X60, X61, X200, X220, X230, X270, X13 והמחשב העדכני שלי הוא L13 (שהוא X13 בתחפושת לטווח מחירים זול יותר), ואם המחשבים הראשונים בסדרה היו (ביחד עם הג'וקים) שורדים שואה גרעינית, למעשה ה X200 (כמו גם ה 220 וה 230) עדיין קיים אצלי ויכול לעבוד, ה X270 היה הלנובו הראשון שאחרי 6 שנים נדפק לו לוח האם ונזרק לפח במקום להיכנס להקפאה עמוקה בארון.

אז אם כך זה נראה בדגמים היקרים, מפחיד אותי לחשוב מה קורה בזולים.

פורסם
לפני 12 שעות, Igalz כתב:

כל מילה בסלע

you get what you paid for

אבל זה כל הקטע, מחשבים זולים של לנובו אצלנו נותנים בראש מספר שנים מכובד, בלי שום בעיות. 

פורסם

אני עם לנובו thinkbook (סוג של thinkpad משונמך) דור 4, והוא היה צריך עד היום 2 תיקונים במסגרת האחריות (שהורחבה ל3 שנים ואני שמח על זה).

פעם אחת המסך התחיל לרצד והוחלף, ואחרי כמה חודשים חלק מהכפתורים במקלדת הפסיקו לעבוד וגם היא הוחלפה (ביחד עם כל הפאנל).

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני כשעה, שחר 1 כתב:

שהורחבה ל3 שנים ואני שמח על זה

בעיני זו נקודת המפתח: אני לא קונה שום מחשב בלי אחריות ל 3 שנים לפחות (ובמידת האפשר אני מקפיד על אחריות בבית הלקוח).

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ. 

בת הנוער מתעקשת להשתמש בכסף שחסכה כדי לקנות מקבוק אייר. 

כרגע יש לה לפטופ פשוט של דל מסדרת ווסטרו שעושה את העבודה מצויין, משימות בית ספר ונטפליקס. 

אין שום סיבה רציונלית להחלפה, אבל התרוץ שלה הוא "הרעש של המאוורר". 

כמה שאלות: 

1. במקבוק אייר, אין מאוורר, נכון? 

2. מה ההבדל המעשי בין m1, m2, m3? 

3. חושבת ללכת על ה 13.6" ולשים בבית תחנת עגינה ומסך. אפשר ללכת פה על משהו סטנדרטי, או שחובה מוצרי אפל במחיר מטורף? 

4. כל הערה והארה תתקבל בברכה. 

5. בונוס מיוחד למי שיתן לי טיעונים שיצליחו להוריד אותה מזה. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

מקפיץ. 

בת הנוער מתעקשת להשתמש בכסף שחסכה כדי לקנות מקבוק אייר. 

כרגע יש לה לפטופ פשוט של דל מסדרת ווסטרו שעושה את העבודה מצויין, משימות בית ספר ונטפליקס. 

אין שום סיבה רציונלית להחלפה, אבל התרוץ שלה הוא "הרעש של המאוורר". 

כמה שאלות: 

1. במקבוק אייר, אין מאוורר, נכון? 

2. מה ההבדל המעשי בין m1, m2, m3? 

3. חושבת ללכת על ה 13.6" ולשים בבית תחנת עגינה ומסך. אפשר ללכת פה על משהו סטנדרטי, או שחובה מוצרי אפל במחיר מטורף? 

4. כל הערה והארה תתקבל בברכה. 

5. בונוס מיוחד למי שיתן לי טיעונים שיצליחו להוריד אותה מזה. 

1. נכון.

2. לשימוש שלה, אין. אם כי אין 13.6 בתצורת m1.

3. סטנדרטי

הסיבה הכי טובה לא לקנות מק: צריך להסתדר עם מערכת הפעלה שונה, שלרב האנשים אין אותה. חוצמיזה, האייר הבסיסי הוא באמת אחלה מחשב ללימודים. קל, שקט, חיי סוללה ארוכים מאוד, מסך טוב מאוד, טראק פד מעולה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תגיד לה שאיזה גולש אקראי מהפורום אמר שזאת אחלה בחירה. האייר הנוכחי תמורה טובה לכסף וכיף גדול, היא לא תחזור בחיים לווסטרו.

אין ממש תחנת עגינה נורמלית למק, קונים מפצל-מפלצת תורן מעליאקספרס ומחברים אליו מסך ומקלדת ועכבר וכיו"ב. אצלנו בעבודה כל אחד עם מפצל אחר, אקראי, אף פעם לא של אפל. אני אוהב לחבר ל-display port שיש כיום לכל מסך מודרני, הרבה יותם מוצלח מבחינה מכאנית מה-hdmi שהוא פשוט רע (מתנתק בקלות)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התגובות. 

אז בהנחה שהולכים על המקבוק אייר 13", יש שתי שאלות:

1. M1 או M2? ההבדל במחיר 900 ש"ח. 

2. במידה ו M1, האם לשדרג את ה 8GB ל 16GB? ההבדל במחיר 500 שח.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לדעתי - וזה נכון בעיני לכל מחשב שרוצים שישמש אותנו לאורך זמן - תמיד נכון לקנות את הקונפיגורציה הכי חזקה שאפשר. כן, זה יותר יקר, אבל בימנו, כשהכל מולחם ולא ניתן לשדרוג, זה מבטיח שגם בעתיד זה יתן לנו שירות טוב.

הייתי לוקח m2 עם 16 ג׳יגה, ה 1400 ש״ח האלו הם זניחים במבט של כמה שנים קדימה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ההבדל במהירות בין m1 ל-m2 קטן ולא מורגש. אם בכלל.

ההבדל בין 8 ל-16 משמעותי לטווח הארוך. שקט נפשי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...