Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמיכה בווינדוס 10 מסתיימת בשנה הבאה

ArikB

פוסטים מומלצים

לא מבין מה הסיבוך להתקין ווינדוס 11 על כל מחשב.

השתמשתי בשיטה מהסרטון מטה כבר על לפחות 6-7 מחשבים "לא תומכים" כולל לפטופים כשהישן ביותר עם מעבד אינטל דור 5 משנת 2014 או משהו כזה.

כולם עובדים ומקבלים עדכונים כמו שעון. אחד מהם אגב הודיע לפני השדרוג שכל ההתקנות ימחקו לאחר העדכון אבל המידע יישמר. אישרתי, וגם שם עבר חלק.

• אהבתי 2

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישבתי הבוקר והתלבטתי מה לעשות. מעבד i5 דור שמונה, עובד מצויין. חשבתי לקנות לוח אם תומך חדש וזהו, אין חייה כזו. לקנות שבב מתאים באמזון, לא מצאתי. נכנסתי לביוס, יש אופציה להפעיל אבטחה. הפעלתי. ואז נתן להתקין. עובד בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, לכל מי שמשתמש במערכות הפעלה ישנות ללא עדכונים כבר שנים, זה רעיון גרוע ביותר.

ניסיון אנקדוטלי שלא קרה שום דבר לא אומר כלום.

שימוש במערכת הפעלה לא מעודכנת בשלב מסויים גורר גם שימוש בדפדפן לא מעודכן והמון חולשות אבטחה.

מספיקה פרסומת אחת זדונית או ביקור באתר זדוני אחד בטעות כדי לתקוף את המחשב.

אם יש חומר רלוונטי על המחשב, זה עלול להגמר בבכי.

גם אם לא, יש הרבה אנשים שלא מודעים לכך בכלל שהמחשב שלהם חלק מבוטנט או כורה ביטקוין בזמנו הפנוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, Nemesis כתב:

אגב, לכל מי שמשתמש במערכות הפעלה ישנות ללא עדכונים כבר שנים, זה רעיון גרוע ביותר.

כמו כל דבר בחיים, זה שאלה של ניהול סיכונים.

אם המחשב משמש עסק, או מספק פרנסה לבעליו, by all means תשמור עליו מעודכן ועם תוכנות האבטחה החדישות ביותר.

אם המחשב משמש למשחקי קלפים וקצת יוטיוב עבור פנסיונר, גם win XP  יעשה עבודה.

וכמובן שיש ספקטרום רחב של אפשרויות באמצע.

הבעיה האמיתית היא אצל אנשים שלא מבינים את הסכנה והמשמעויות, ולא יודעים לבצע את הניהול סיכונים הזה.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חייב לספק פרנסה לבעליו, לרוב האנשים יכאב מאוד אם יכנס וירוס כופר ויצפין את כל המחשב.

גם סבא שמשחק בסוליטייר וצופה ביוטיוב, לא כדאי שהמחשב שלו ישמש חלק מבוטנט או יכרה ביטקוין.

השימוש המקובל היחיד במחשב חלונות 7 או xp זה אך ורק מאחורי nat ולא לגלישה באינטרנט. להפעלה לעיתים רחוקות של משהו שלא יכול לעבוד על מערכת אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, Nemesis כתב:

לא חייב לספק פרנסה לבעליו, לרוב האנשים יכאב מאוד אם יכנס וירוס כופר ויצפין את כל המחשב.

גם סבא שמשחק בסוליטייר וצופה ביוטיוב, לא כדאי שהמחשב שלו ישמש חלק מבוטנט או יכרה ביטקוין.

השימוש המקובל היחיד במחשב חלונות 7 או xp זה אך ורק מאחורי nat ולא לגלישה באינטרנט. להפעלה לעיתים רחוקות של משהו שלא יכול לעבוד על מערכת אחרת.

שוב, ניהול סיכונים אישי, ספקטרום רחב.

בשבילך זה השימוש המקובל.

אני אם היה לי היום WIN10 על מחשב אישי, לא הייתי אפילו בצחוק חושב לשלם כסף עבור עידכונים.. זה הניהול סיכונים שלי. כי אני יודע איפה המידע שלי שמור, מה הסיכוי שיקרה משהו רציני למחשב, וכמה זמן יקח לי להתאושש מזה.

לאבא שלי היה מחשב עם XP עד לפני כמה שבועות. החומרה שלו פשוט התפגרה. ובניהול סיכונים שלי זה היה סבבה לגמרי. אם משהו היה מנסה לכרות עליו ביטקויין, הייתי יודע על זה מיד חח. המחשב הזה לא היה סוחב יוטיוב וביטקויין במקביל.

מה שאני מנסה לומר, מי שמודע לסיכונים ויודע לנהל אותם, לא צריך לדחוף לו לגרון אמירות חד משמעיות.

עריכה, כמובן שגם למימד הפרנויה האישית יש פה לא מעט משמעות.
אני מכיר אנשים שלא מוכנים בכלל לעבוד על מחשב וינדוס. כי יש יותר מידי באגים קריטיים בוינדוס והעידכון מגיע too little too late.

והם לגמרי צודקים, זה הניהול סיכונים שלהם, והם מוכנים לעשות את מה שצריך מבחינתם.

כנ"ל לגבי דפדפנים, יש אנשים שמבחינתם מי שמשתמש בקרום או ff בשביל לגשת לאתרים עם מידע אישי לא בא בחשבון, והם משתמשים בכל מיני brave למניהם. יש אנשים שלא משתמשים בגוגל לחיפוש כי זה חושף מידע אישי, ורק בduckduckgo וכו.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.12.2024 בשעה 20:47, Muzic4Ever כתב:

לא מבין מה הסיבוך להתקין ווינדוס 11 על כל מחשב.

השתמשתי בשיטה מהסרטון מטה כבר על לפחות 6-7 מחשבים "לא תומכים" כולל לפטופים כשהישן ביותר עם מעבד אינטל דור 5 משנת 2014 או משהו כזה.

כולם עובדים ומקבלים עדכונים כמו שעון. אחד מהם אגב הודיע לפני השדרוג שכל ההתקנות ימחקו לאחר העדכון אבל המידע יישמר. אישרתי, וגם שם עבר חלק.

האם אפשר להתקין WIN11 על מערכת של 32 סיביות, לפי ההוראות הנ"ל?

מעבד    Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz   2.80 GHz
RAM מותקן    ‏‏‎4.00 GB ‏(‏‏‎3.49 GB ניתנים לשימוש)
סוג מערכת    מערכת הפעלה של 32 סיביות, מעבד מבוסס x64

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מחשב בן 15-16.

הוא מתאים לחלונות 7.

4 ג'יגה זיכרון לא סוחבים היום דפדפן כרום נם יותר מטאב אחד פתוח.

לא הייתי נוגע במחשב כזה במידה והוא עדיין פועל במידה שמספקת את בעליון

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, TANK כתב:

נראה שמיקרוסופט הסירה את המניעה הרשמית להתקין חלונות 11 על מערכות ללא TPM 2.0:

https://www.pcworld.com/article/2550265/microsoft-now-allowing-windows-11-on-older-incompatible-pcs.html

נתקלתי בכתבה הזאת. שם הם אומרים שלא יוכלו לעדכן. ככה שזה לא שווה.

יכול להיות שבעתיד. גם בזה הם יתקפלו.

https://www.gadgety.co.il/335463/microsoft-drops-tpm-2-req/

אחותי עובדת אם מחשב. ב 1000 שקל. 4 גיגה ראם. היה בהתחלה חלונות 10. שודרג ל 11.

אין לה בעיה. עובדת בעיקר בשפת +C.

המחשב העיקרי שלה. אם מערכת הפעלה אנבוטו.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Igalz כתב:

שוב, ניהול סיכונים אישי, ספקטרום רחב.

בשבילך זה השימוש המקובל.

אני אם היה לי היום WIN10 על מחשב אישי, לא הייתי אפילו בצחוק חושב לשלם כסף עבור עידכונים.. זה הניהול סיכונים שלי. כי אני יודע איפה המידע שלי שמור, מה הסיכוי שיקרה משהו רציני למחשב, וכמה זמן יקח לי להתאושש מזה.

לאבא שלי היה מחשב עם XP עד לפני כמה שבועות. החומרה שלו פשוט התפגרה. ובניהול סיכונים שלי זה היה סבבה לגמרי. אם משהו היה מנסה לכרות עליו ביטקויין, הייתי יודע על זה מיד חח. המחשב הזה לא היה סוחב יוטיוב וביטקויין במקביל.

מה שאני מנסה לומר, מי שמודע לסיכונים ויודע לנהל אותם, לא צריך לדחוף לו לגרון אמירות חד משמעיות.

עריכה, כמובן שגם למימד הפרנויה האישית יש פה לא מעט משמעות.
אני מכיר אנשים שלא מוכנים בכלל לעבוד על מחשב וינדוס. כי יש יותר מידי באגים קריטיים בוינדוס והעידכון מגיע too little too late.

והם לגמרי צודקים, זה הניהול סיכונים שלהם, והם מוכנים לעשות את מה שצריך מבחינתם.

כנ"ל לגבי דפדפנים, יש אנשים שמבחינתם מי שמשתמש בקרום או ff בשביל לגשת לאתרים עם מידע אישי לא בא בחשבון, והם משתמשים בכל מיני brave למניהם. יש אנשים שלא משתמשים בגוגל לחיפוש כי זה חושף מידע אישי, ורק בduckduckgo וכו.

בוודאי כל אחד יבצע את ניהול הסיכונים שלו אחרי שיש לו את כל המידע לגבי אותם סיכונים.

סבא שלי השתמש בחלונות xp עד אתמול ולא קרה כלום - זה לא המידע לגבי הסיכונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, yor2 כתב:

נתקלתי בכתבה הזאת. שם הם אומרים שלא יוכלו לעדכן. ככה שזה לא שווה.

יכול להיות שבעתיד. גם בזה הם יתקפלו.

https://www.gadgety.co.il/335463/microsoft-drops-tpm-2-req/

אחותי עובדת אם מחשב. ב 1000 שקל. 4 גיגה ראם. היה בהתחלה חלונות 10. שודרג ל 11.

אין לה בעיה. עובדת בעיקר בשפת +C.

המחשב העיקרי שלה. אם מערכת הפעלה אנבוטו.

לא מאמין שאכן אי אפשר יהיה לעדכן.

אבל נראה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Ron Poh כתב:

האם אפשר להתקין WIN11 על מערכת של 32 סיביות, לפי ההוראות הנ"ל?

מעבד    Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz   2.80 GHz
RAM מותקן    ‏‏‎4.00 GB ‏(‏‏‎3.49 GB ניתנים לשימוש)
סוג מערכת    מערכת הפעלה של 32 סיביות, מעבד מבוסס x64

תנסה. מקס' ישדרג אותך ל 64 ביט.

• מעניין 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...