Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי על זה בעבר כשניסיתי להירשם לאפל' של סנטרל פארק והראה לי שהרכב שלי 'תפוס'.

מעצבן שכל אחד יכול לרשום כל רכב בלי שום שלב של אימות בדרך. אני בסוף שלחתי צילום רישיון ומסתבר שהחוטף היה חוטפת - אשתי התקינה בטלפון שלה עם מספר הרכב שלי ושכחה מזה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 11
פורסם

לפי זה גם מי שחונה ברחוב צריך כסות את הלוחיות שמא...

וברצינות אני חושב שהסתרה של הלויות במודעה פוגמת.

עם כל האפליקציות שיש היום הרוכש יכול קבל הרבה מידע על הרכב בלי לבלבל למוכר את המוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 28.11.2024 בשעה 16:26, ArikB כתב:

כתבתי על זה בעבר כשניסיתי להירשם לאפל' של סנטרל פארק והראה לי שהרכב שלי 'תפוס'.

מעצבן שכל אחד יכול לרשום כל רכב בלי שום שלב של אימות בדרך. אני בסוף שלחתי צילום רישיון ומסתבר שהחוטף היה חוטפת - אשתי התקינה בטלפון שלה עם מספר הרכב שלי ושכחה מזה.

מה שהיה פותר את זה זו הוספת סיפרת ביקורת למס׳ רישוי -- זה היה תופס שגיאות הקלדה, אבל כמובן מאריך קצת את הכנסת מס׳ הרכב.

פורסם
לפני 5 שעות, Ron Poh כתב:

ספרת  ביקורת צריכה לענות על חוקיות כל שהיא במבנה המספר, דבר זה יגרום ל”בזבוז” של מספרים רבים בהם לא יהיה ניתן להשתמש.

אפשר להוסיף סיפרה, ותקופת ביניים לאפשר שימוש גם בלוחיות ללא הסיפרה הנוספת, כמו שעשו כשנוספה סיפרת הביקורת במס׳ הזהות של אנשים, שלא היתה במקור.
אבל ייתכן שזו לא בעיה משמעותית מספיק.

פורסם

תחשוב איזה מבצע היה המעבר מ-7 ל-8 ספרות. רוצה לחזור עליו אחרי פחות מ-7 שנים? שלא לדבר על כך שנצטרך לעבור ללוחיות בתקן הודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, Ron Poh כתב:

ספרת  ביקורת צריכה לענות על חוקיות כל שהיא במבנה המספר, דבר זה יגרום ל”בזבוז” של מספרים רבים בהם לא יהיה ניתן להשתמש.

הגזמת, למשרד הרישוי נגמרו כל הביטים הפנויים כשעברו ל8 ספרות.

לא רוצה לדמיין מה יקרה שם אם יצטרכו לעבור ל string...

פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

תחשוב איזה מבצע היה המעבר מ-7 ל-8 ספרות. רוצה לחזור עליו אחרי פחות מ-7 שנים? שלא לדבר על כך שנצטרך לעבור ללוחיות בתקן הודי.

אני מניח שזו לא בעיה משמעותית מספיק; זו רק היתה הערה שטכנית זו בעיה שיש לה פתרון.
גם לא באמת היה מעבר מ-7 ל-8 ספרות -- כל המכוניות שהיו להן 7 בלוחית הרי נשארו ללא שינוי.
מה שהיה מקל זה להתחיל שימוש גם באותיות לטיניות (הטענה שהאוכלוסיה לא מכירה אותן כבר מזמן לא תופסת מים, בהינתן האינטרנט ושאפילו מערכת הזיהוי הממשלתית שם דורשת שימוש אותיות לטיניות, לאימייל למשל).

פורסם
לפני 5 דקות, PinkDolphin כתב:

אני מניח שזו לא בעיה משמעותית מספיק; זו רק היתה הערה שטכנית זו בעיה שיש לה פתרון.

יש פתרון טכני פשוט מאוד, אבל טכנולוגיה ומשרד ממשלתי זה כנראה כמו שמן ומים.

הבעיה היא לא בהתמודדות של בני אנוש עם עוד ספרה או אות, אלא כנראה במערכות הממוחשבות העתיקות של המשרד ואולי במי שפיתח אותן. מספיק לפתוח את ה API של משרד התחבורה ולראות שמות של עמודות בעברית אבל באותיות לועזיות - mispar_rechev, ramat_gimur  וכו'.

פורסם

זו לא רק בעיה של מערכות המיחשוב של משרד התחבורה, אלה לברות הביטוח, חברות הדלק, כבישי האגרה (להתאים את מערכות קריאת המספרים למבנה ופונט חדש), וכך לרוחב כל המשק. באג 2,000 במיטבו.

• מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טעויות קורות. כמה חודשים אחרי שקניתי מכונית גיליתי שבטעות הכנסתי מספר שגוי (ספרה אחת שונה) למנוי בכביש 6 צפון. לשמחתי לא היה שימוש של הרכב ההוא על חשבוני.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אחד הבנים שלי הכניס מספר שגוי (בספרה אחת) לסלופארק. קיבל קנס של 100 ש"ח על כחול לבן. ערערתי, והערעור התקבל. אחרי קרוב,ל-3 שניפ.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
לפני כשעה, nadavd4 כתב:

הגזמת, למשרד הרישוי נגמרו כל הביטים הפנויים כשעברו ל8 ספרות.

לא רוצה לדמיין מה יקרה שם אם יצטרכו לעבור ל string...

לא מבין, מה אתה רוצה ממני?

• מצחיק 2
פורסם

אולי מישהו העתיק את מספר הרכב שלך בין האפליקציות כמו משומשות וכאלה לבדוק היסטוריה

אח"כ נכנס לפנגו והדביק את המספר שלך במקום את שלו.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...