Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב שמותאם ל 3 תינוקות וזוג מבוגרים

dani5595

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אשמח לעזרה בהתייעצות לקניית רכב משפחתי ראשי לבית. 

מצבי הנוכחי עם תינוק בן 9 חודשים ובקרוב אישתי צפויה ללדת תאומים כאשר הבן שלי יהיה בן שנה.

אני צריך רכב חדיש יחסית בשנתון עד 100 אלף שח

במושב הקדמי אני/אישתי נשב במושב הנהג ובמושב שליד הבן שלי,במושב אחורי יהיו 2 כסאות בטיחות ומבוגר באמצע.

צריך תא מטען גדול יחסית שיספיק לעגלת תאומים+עגלת תינוק וכמובן ציוד נוסף שיכנס.

צריך שיהיה מקום מרווח באמצע למבוגר יחסית גדול שישב בין התינוקות וכמובן שתיהיה לו אופציה להיכנס למושב בין כסאות הבטיחות אחרי ששמים את התינוקות במושבים.

עדיפות לרכב אמין ובטיחותי שיש לו מזגן למושב האחורי,כניסה והנעה ללא מפתח,צריכת דלק סבירה וכמובן אחזקה טובה (זולות ביטוח וטיפולים).

הנסיעה ביום יום תיהיה עירונית ובין עירונית בטווח של 50 קילומטר ביום בממוצע עם קצת פקקים בדרך.נסועה של 10000 קילומטר בערך שנתי.

מעדיף לא רכבים מקבוצת פולקסווגן(צ'מפיון מוטורס) ורכבים צרפתיים( רנו,סיטרואן,פיג'ו וכדומה)

כיום ברשותי סיאט ארונה שנת 2022

אשמח לעזרתכם הרבה.

עריכה אחרונה על ידי dani5595
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מבקש ( להושיב אדם בוגר לא קטן בין שני מושבי בטיחות, ושיהיה נוח להיכנס לרכב),   קיים רק ברכבים ענקיים,  וואן בגודל של טויוטה סיינה, קיה קרניבל, קרייזלר וואיג'ר, סאנגיונג רודיוס. בחלק מהדגמים האלה סידור המושבים הוא בכלל 2+2+3, ככה שמישהו יהיה בשורה השלישית  .

על תחזוקה זולה אין מה לדבר, גם על צריכת דלק שפוייה.

אם אין כוונה לרכוש אוניה כזאת, צריך לוותר על הסידור הזה בשורה השניה.

ברכב בגודל רגיל לא יהיה מבוגר בין שני מושבי בטיחות, וגם כאן עדיין צריך להתאים כיסאות לגודל המושבים.

הרכב שיכול להתאים ( אם מוותרים על רכבים צרפתיים כמו פיג'ו 5008/ C4 ספייסטורר),  זה טויוטה פריוס פלוס היברידית ( 7 מושבים). אבל הרכב הזה נמכר המון מעל המחירון,  והוא גניב לאחרונה ( הביטוח משלם רק מחירון יצחק לוי). פריוס פלוס קטנה יותר מאשר צרפתיות. 

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...