Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים בפורום

אנ ימתלבט בין Q3 ספורטבק מנוע2 ליטר 245 כס

לבין הX2 m sport  מנוע 1500 170 כס

עשיצי נסיעה על הQ3 עם מנוע 190 כס כי שה מה שהיה להם לנסיעת מבין ומאד אהבתי את ההתנהגות של הרכב ממבחינת שיכוך  ובידוד . מבחינת כח היה כל אבל לא משמעותי יותר ממה שיש לי היום בטיגואן אולספייס עם אותו מנוע 190 כז פשוט אצלי יש עוד 250 קילו יותר אבל לא הרגשתי שזה הרבה יותר חזק

לכם אני רוצה את הגירסה של 245 כס

הX2 יש לה רעש יפה למנוע בנסיעה אבל בעמידה המנוע מבחוץ נשמע רועד כיו כל ה מנועי 3 צילינדר 

רעש כמו של דיזל.

הבידוד שלה לא וואו והשיכוך של. גם לא ברמה של אודי אבל יש לה מקווח גחון יוצר גבןה 20 סמ לעומת 17 סמ באודי

שוקל גם לקסוס NX באותו מחיר בערך

תודה מראש לכולם על העזרה

פורסם

לא הבנתי אותך בכלל

אני מבקש המלצות אולי מישהו מכיר את הרכבים ונסע  בהם מה הוא חושב עליהם 

האודי עותר קורצת לי מבחינת נסיעה כח הנעה כפולה ונוחות  אבל הבמוו יותר קורצת לי מבחינת מראה ומרווח גחון רק שהיא חלשה יחסית והנעה קדמית

פורסם

יש לי אפשרות גם לקנות במקום חדש משהו יד 2 כמו פורשה קאיין קופה 340 כס שנת 2020

או מרצדס GLC COUPE 300e פאלג אין שנת 2021 

מה אתם אומרים על שני אלה? שווה ללכת עליהם בסכום  של 340 אלף בערך?

פורסם

כמה מהנסיעות שלך בעיר/בפקקים וכמה מחוץ לעיר/פקקים?

נסה להגדיר לפי סדרי עדיפויות - מה יותר חשוב לך ברכב ומה פחות 

פורסם
לפני 38 דקות, ntd כתב:

כמה מהנסיעות שלך בעיר/בפקקים וכמה מחוץ לעיר/פקקים?

נסה להגדיר לפי סדרי עדיפויות - מה יותר חשוב לך ברכב ומה פחות 

נראה לך באמת שצריכת דלק זה מה שקובע פה? 

STI 2004

פורסם

צריכת דקל פחות חשובה לי גם היום אני נוסע ברכב שאוכל 1 ל7 ממוצע . אז אם כבר ללכת על רכב שאוכל דלק כמו שלי אז לפחות שיהיה רכב חזק ומהיר יותר משלי

חשוב לי נראות של הרכב, עוצמה ומהירות מ0 ל100 וכמובן מהירות לעקיפות , חשוב לי הנוחות של הרכב בכבישים משובשים ( כל באר שבע כבישים משובשים) , וכמובן בידוד רעשים

מבחינת אמינות האם לדעתכם תהיה בעיה להחזיק פורשה קאיין בת 4 שנים? מה צפוי לי מבחינת תיקונים לדוגמא? בערך כמה כסף בשנה צפוי לתיקןנים?

פורסם

במקום קאיין בת 4 , הייתי מסתכלס במקומך על Q5 בת שנה-שנתיים. 
תיהיה יותר רכה ונעימה מהQ3. ויתר קטנה מהקאיין

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם (נערך)
בתאריך 26.9.2024 בשעה 12:40, mh53 כתב:

נראה לך באמת שצריכת דלק זה מה שקובע פה? 

הכוונה להתאים את הרכב לסוג הדרך. בד"כ גם צריכת-הדלק יותר טובה.

יש רכבים שבפירוש הרבה יותר מתאימים לנסיעה בתוך העיר (נוחות, יכולת תגובה עדיפה בפקקים, מערכות בטיחות), ויש כאלה שעדיפים מחוץ לעיר.

ולפותח השרשור:

סקודה אוקטביה VRS יכולה להתאים, אבל הבנתי שאתה מחפש משהו יותר מזה (אפשר לשקול אותו גם).

קופרה פורמנטור VZ החדש יכול להתאים. רכב יוקרתי, מהיר ונוח.

לעומת מה שיש לך, כח לעקיפות לא יחסר (333 כ"ס, 4.8 שניות 0-100, 250 קמ"ש מהירות סופית עם הגבלה). נוח עם מתלים אדפטיביים. עיצוב טוב מאד. 

מציע שתתאם נסיעת מבחן על ה- VZ, כדי לראות אם מתאים לך. אם העיצוב החיצוני והפנימי מוצאים-חן בעיניך - בדוק בעיקר את נוחות הנסיעה בעיר ומחוצה לה.

יש לו מתלים אדפטיביים (כלומר שמתאימים את עצמם בהתאם לשינוי מצב הנוחות שאתה מגדיר).

חשוב שתבדוק שגם במצב הכי רך, הרכב נוח (יש כאלה שלא מספיק נוחים).

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי ntd
פורסם

תודה על העצב אבל אני מחפש רכב שיהיה קצת גבןה

אני כיום על טיגואן אולספייס עם מרווח גחון של 20 סמ

הפורמנטור  יש לה מרווח גחון של 15 סמ בערך  זה נמוך ( אשתי לא מוכנה לזה) מה גם שזה סיאט והפלסטיקה שלה רמה נמוכה מנסיון ( בן דוד של אשתי קנה אותה דגם VZ והרכב מקרקש מהיום הראשון)

גם את האלפה טונאלה פסלתי בגלל מרווח גחון ממול של 15.5 סמ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...