Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי לתדלק בירושלים כאשר המכל כמעט ריק אך הידית משוחררת והולכת על ריק.

פתח התדלוק לא נפתח.

אני לא מכיר מוסכים בירושלים אך הבן ואשתו הירושלמים מטפלים באיזור התעשייה תלפיות.

תוך דקה הבחור הבין את התקלה ואלתר פתרון אך פתרון קבוע דורש הזמנת מנגנון מהחברה , עבודה וכו'. הוא לא ידע לומר לי הערכת עלות.

אני מחזיק רכבים 35 שנה ומעולם לא נתקלתי בתקלה זו.

פורסם

אם אינני טועה, לרוב הרכבים יש פתיחת חירום לפתח התדלוק בתא המטען, בצד פתח התדלוק, ייתכן וצריך למשוך את הריפוד הצידה או לפרק איזה פנל,

אמור להיות ידית למשיכה, שווה להציץ בספר הרכב.

אני מאמין שהידית הייתה מחוברת לכבל, אולי אפשר לאלתר חיבור חדש

כבר חתמתי...

פורסם

יש שם סולנואיד עם מוט פלסטיק או ברזל.

תזמין מ"החברה" חלק ועבודה בטח תשלם איזה אלפיה.

הזמנתי חלק כזה לכמה רכבים אירופאים מחו"ל, עולה אולי 150 ש"ח. מרכיבים לבד מאחורי הריפוד של תא המטען או גומי מסביב לפתח התדלוק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

כנראה ברכב הזה יש עדיין יש מנגנון פתיחה עם כבל כמו פעם. (כמו כבל מעצור של אופניים).

כבל יכול להשתחרר להקרע להתקע אחרי 10+ שנים בלי גירוז/שימון.

החלפה שלו יכולה להיות סיפור יקר.  (זמן עבודה).

בפז'ו 309 שהייתה לי העדפתי להשאר עם אילתור (עשה את העבודה)

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

שוב, לא מכיר את הרכב, אבל אם יש אפשרות שהדלת תישאר סגורה, תיפתח לפי הצורך ורק לא תהיה נעולה - לדעתי זה מספיק. אף פעם לא הבנתי את הצורך לנעול את המיכל.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, IsraCar כתב:

כנראה ברכב הזה יש עדיין יש מנגנון פתיחה עם כבל כמו פעם. (כמו כבל מעצור של אופניים).

כבל יכול להשתחרר להקרע להתקע אחרי 10+ שנים בלי גירוז/שימון.

החלפה שלו יכולה להיות סיפור יקר.  (זמן עבודה).

בפז'ו 309 שהייתה לי העדפתי להשאר עם אילתור (עשה את העבודה)

כן זה עם כבל כמו מעצור אופניים

פורסם

זה נקרא bowden cable באנגלית או Bowdenzug בגרמנית.

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...