Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששדרגתי את המערכת מולטימדיה במערכת מודרנית יותר תומכת Carplay וכו׳ החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים שלי, קניתי סט קומפוננט של JBL וסאב ומגבר החלטתי למחזר מרכב אחר שהלך טוטאל לוס זה מגבר 4 ערוצים של CARDINAL(כנראה סיני)

לפני שסיימתי להשחיל את כל הכבלים עשיתי בדיקה בבגאז׳ ולא הצלחתי לנגן שום דבר ברמקולים.. עכשיו אני תוהה אם עשיתי משהו לא נכון או שהמגבר תקול.

1. אני רואה שמגיע חשמל למגבר (כי נדלקת נורה)

2. אני יודע שמגיע שמע מהמולטימדיה למגבר (כי בדקתי עם רמקול..)

3. הרמקולים עצמם כנראה בסדר (חדשים מקופסא)

מה אומרים יש רעיונות? 

תמונה מהתהליך להמחשה בלבד :)

image.thumb.png.2437da93e026c44874e39281963b8425.png

פורסם
לפני 8 שעות, VertigoBell כתב:

1. אני רואה שמגיע חשמל למגבר (כי נדלקת נורה)

2. אני יודע שמגיע שמע מהמולטימדיה למגבר (כי בדקתי עם רמקול..)

1. יש רק נורה אחת? האם בצבע אדום או ירוק?

2. בדקת עם רמקול שמחובר לאן? ליציאות רמקולים במולטימדיה? לא רלוונטי אם חיברת את המגבר דרך RCA מהמערכת.

אולי תפרט יותר איך הכל מחובר ותעלה כמה תמונות ברורות של צורת החיבור והכיוונים האפשריים במגבר?

פורסם
לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

1. יש רק נורה אחת? האם בצבע אדום או ירוק?

2. בדקת עם רמקול שמחובר לאן? ליציאות רמקולים במולטימדיה? לא רלוונטי אם חיברת את המגבר דרך RCA מהמערכת.

אולי תפרט יותר איך הכל מחובר ותעלה כמה תמונות ברורות של צורת החיבור והכיוונים האפשריים במגבר?

כן יש רק נורה אחת והיא נדלקה בצבע ירוק, וחיברתי רמקול שיש לו כניסת RCA ברור  (לא רמקול שמיועד לרכבים, חיברתי אותו לחשמל בקיר בכלל) אותו כבל הכנסתי למגבר כinput

הסתכלתי והפיוז של המגבר לא נראה שרוף (לא הצלחתי לשלוף אותו אמנם) וגם פתחתי את המגבר ולא ראיתי שום נזק פיזי..

מבחינת איך הכל מחובר

1. המגבר מקבל power מהבטריה, REM מהמערכת מולטימדיה, והארקה חיברתי לגוף הרכב והידקתי עם בורג שבו לא היה צבע במגע

2. מבחינת input הכנסתי לו כבלי RCA של Speaker Out  וSubwoofer Out מהמערכת

3. מבחינת Output זה מגבר 4 ערוצים וניסיתי לחבר לכל אחד מהChannelים את הרמקולים, ניסיתי גם ביחד וגם כל רמקול בנפרד וגם ניסיתי לחבר ישירות ולחבר דרך הCrossover שהגיע ושום דבר לא עבד. 

פורסם
לפני שעתיים, VertigoBell כתב:

חיברתי רמקול שיש לו כניסת RCA ברור  (לא רמקול שמיועד לרכבים, חיברתי אותו לחשמל בקיר בכלל) אותו כבל הכנסתי למגבר כinput

רק כדי לוודא, חיברת את יציאות ה-RCA מהמולטימדיה לרמקול שולחני עם כניסת RCA? המגבר שאתה מדבר עליו הוא זה של הרמקול, לא זה ברכב, כן?

מבחינת החיבורים שתיארת, נשמעים סטנדרטים.

אל תחבר את הרמקולים ישירות למגבר בלי קרוס באמצע, בדגש על הטוויטרים, מאחר ואות שלא חתוך (מתדרים שאינם מיועדים לנגן) יכול להסב להם נזק.

כל הניסיונות האלו הייתי עושה עם הרמקולים המקוריים של הרכב (שאני מניח מיועדים לזבל).

אם יש לך רב מודד, אתה יכול למדוד אם יש משהו ביציאות של המגבר (אגב, אפשר להשתמש בזה גם לבדוק כמה מתח יש ביציאות מהמולטימדיה).

ושוב, אם יכול להעלות תמונות של הכיוונים והחיבורים במגבר, אולי זה יסייע.

כנ"ל לגבי כיוונים במולטימדיה. אולי משהו מהם מבטל אחד את השני.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...