Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחדשתי במצלמה A810 של 70mai. בנוסף קניתי לה כבל הזנה מקורי שמכיל רכיב LTE ומכניסים לו sim לרשת 4G.

המודול מאפשר צפייה מרחוק במה שהמצלמה רואה בזמן שהרכב חונה.

אם הרכב מקבל מכה כלשהי, מקבלים התראה מיידית בטלפון והוידאו של המכה משודר אליך.

בנוסף ניתן לראות מרחוק מיקום gps אחרון.

הבעיה, ש10 דקות אחרי החניה, מתח המצבר יורד מתחת למינמום הנדרש והמודול מכבה את עצמו.

ברצוני להתקין איזושהי סוללה שתספק מתח למצלמה בזמן שהרכב כבוי ותיטען במהלך הנסיעה. הייתי שם איזשהו powerbank של טלפון על ההזנה של המצלמה, אבל זה לא יעזור, כי אז המודול עם המודם LTE לא יקבל מתח. צריך סוללה שנותנת יותר מ12 וולט.

יש למישהו רעיון לסוללה מתאימה עם הטענה מהרכב?

PXL_20240604_150804128.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הזמנתי את זה נראה אם יעבוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי פתרון כזה:
https://shop.blackvue.com/product/power-magic-ultra-battery-b-130x/
גם לסוללה כזו יש גבול, תלוי בערכת הצילום ובציוד נוסף שמחובר אליה.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש שלל סרטונים של BlackBoxMyCar בנושא, מוזמן לצפות ולהחליט: 

יש גם את VortexRadar שהוא מעולה:

בלי קשר, 10 דק׳ זה מעט מדי זמן. תבדוק באפליקציה את ההגדרות למתח נמוך. אצלי הגדרתי 12.0V וזה מספיק לי ליומיים שלמים, אם כי הרכב מקפיץ הודעה שיש משהו שאוכל לו את המצבר, לכן אני מתעתד להזמין סוללה של Blackvue כמו שעשה @Pavlik.

2016 BMW M235i.

פורסם

ברור ש10 דקות זה לא מספיק, בגלל זה מחפש פתרון. הייתי רוצה משהו ליום יומיים אבל גם אם יעבוד כמה שעות זה כבר התחלה טובה.

לא מבין את המחירים של המוצרים שהבאתם. גם אין להם איזה קיבולת מדהימה ביחס למחיר. אפשר לקנות Noco GBX155 בכסף כזה.

• מעניין 1

עמוס

פורסם

לא הבנת אותי. ברור לשנינו שזה מעט זמן. התכוונתי שזה מעט זמן בקטע מוזר. מה ההגדרה שלך באפליקציה? מצבר במצב תקין לא אמור לרדת כל כך הרבה כך שהמצלמה תיכבה אחרי 10 דק׳.

יכול להיות או שההגדרה שלך גבוהה מדי, או שהמצבר שלך לא מחזיק.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...