Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע מתל אביב עם הבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרנו מתל אביב, הבן ואני. כמובן שדיברנו על מכוניות כל הנסיעה – בכל זאת הוא הילד שלי.

בן 16.5, היה לו שיעור נהיגה ראשון, כמובן על ידני, זו לא שאלה. הוא רוצה את המיאטה שלי, ברור.

אודי TT ישנה מגזגזת בקינג ג'ורג'. הילד אומר: "אבא, אבל זו לא האחת המגניבה עם המנוע של 5 צילינדרים" (למד טוב הילד). אני משיב שזו עם החמישיה טלטלים חייבת את קיומה לפרדיננד פיכ, המהנדס הדגול שגם המציא את המנוע VR6. 

השיחה זורמת, ואני מספר לו שלחבר הייתה גולף VR6 ידנית, שלוש דלתות, וגנבו לו אותה לפני מיליון שנה. אולי היא הייתה בצבע חציל. ואז הקטנצ'יק מספר לי שבעצם זה כמו W של הויירון, והוא לא מת עליה מבחינה עיצובית (יפה, הילד מפתח טעם עצמאי).

אני שואל אותו אם הוא כבר הספיק לראות את הסרטון ששלחתי לו, של ג'ייסון קמיסה על פרדיננד פיכ, ושלדעתי קמיסה יחד עם קריס האריס הם כרגע כתבי הרכב הכי מגניבים – גם מלאי ידע וגם המון חן.

מומלץ לראות את הסרטון של קמיסה, מעניין ומלמד המון. ודרך אגב שווה לקרוא את האוטוביוגרפיה של קריס האריס, גם זורם מלא חן ומלמד, ממש מומלץ.

*נכתב בהשראת אילן פיביש, ולזכרו

Screenshot_20240531_155043_Chrome.jpg

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...