Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אפתח ואומר שאני פגשתי אתי אלי אמרן והוא עוזר לי מאוד במידע על כל העולם של התיקונים ומוסכים. 

לאחר תיקון מחפיר שכלל התקנת פגוש ופנס חליפי וצביעה התוצאה היא שאני צריך לחזור לשלייף(כי לא עשו אבל גם כך הצביעה חרא ולא מתאימה לצבע המקורי) החלפת הפנס שהתקינו כי הוא מלוכלך מבפנים והחלפת יחידת מראה שגם השמאי וגם הפחח לא ראו שהיא יצאה ממקומה. 

בנוסף השמאי ראה וצילם את הtrim של הדלת אבל לא החליפו אותו ועכשיו הם לא מוכנים כי הוא יקר יותר מהדלת.

למה מלכתחילה לא הצעתם טוטאל לוס על יונדאי i10 2014 ששווה 30 אלף. הרי כל העבודה עד עכשיו זה 15 אלף ועוד צריכים להחליף יחידת מראה, אמורים היו להחליף שני פסי קישוט של שתי דלתות אז למה לשקר לבן אדם רק כדי לקחת עבודה וגם לבצע אותה באופן כושל.  

את הרווחים והפערים שיש כי זה פגוש חליפי וצביעה מחדש הוא לא מוכן לתקן.

בנוסף המכונת פוליש גרמה לשריטה בבקלית האחורית, כמו שאמרתי עבודה לא מקצועית. 

מה האפשרויות שלי עכשיו?

אני נשאר עם טמבון לא aligned , צבע לא תואם, פס קישוט שרוט שלא הוחלף ופֵנְס בבקלית. 

תודה

IMG_6963.jpeg

IMG_6935.jpeg

IMG_6909.jpeg

IMG_6895.jpeg

עריכה אחרונה על ידי chuny
פורסם (נערך)

ומה יעץ לך אלי?
אתה תמיד יכול לתבוע את חברת הביטוח על עלות הנזקים
בלי קשר... לתעד הכל בכתב ולהתלונן אצל הממונה על הביטוח

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 26 דקות, סולל הדרך כתב:

ומה יעץ לך אלי?
אתה תמיד יכול לתבוע את חברת הביטוח על עלות הנזקים
בלי קשר... לתעד הכל בכתב ולהתלונן אצל הממונה על הביטוח

הכרתי את אלי במקרה ודיברנו. אין לי עניין במשפט ארוך אז תביעות קטנות או תיק בהליך מהיר. 

אלי יכול לעזור בעדות(שם פגשתי אותו, אני עובד בבית המשפט) או בדוח שמאי או תצהיר שיצביע על הנזקים. 

לתעד דברים כמו מה לדוגמה?

אני תובע צד ג, רוצה להימנע מהפרמיה. חברת הביטוח גם לא מאשרת לי מוסך אחר. 

מקבל את ההערה וערכתי את הפוסט. 

פורסם

נתת לו הזדמנות לתקן את הליקויים והוא סרב?

הכתובת הבאה היא חברת הביטוח. שיפנו אותך למישהו שיתקן על חשבונם.

ואם לא, אז לתקן במוסך לבחירתך ולתבוע את שניהם, או לחיות עם הנזק.

• אהבתי 1
פורסם

הודע לחברת הביטוח, וגם לשמאי אשר רשם את השמאות כי התיקון לא מקובל עלייך.

בקש מהשמאי להגיע ולבדוק את התיקון, והצג בפניו את כל הבעיות.
חברת הביטוח אמורה לשלם עבור התיקון - רק אחרי שהשמאי מאשר בסוף העבודה את התיקון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...