Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר דלק

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנה הנחה נוספת של 11 אג' בשרות עצמי.

אתמול תדלקתי והירידה הזאת ממש מורגשת,שרק ימשיך ככה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה התוכנית המז**נת של ביבי

הוא מעלה את הדלק כל יומיים

מחכה שאנשים ישכחו ואחרי חודש מוריד קצת ואנשים חושבים שהוא איזה מלך

לפי דעתי, חארטה

deltaHF- לפי מה שאתה אומר אני מבין שאתה מתדלק לפחות מאה ליטר כי רק אז תרגיש הבדל של כמה שקלים ולא כמה אגורות

פורסם

זה שביבי מזדיין זה ידוע - יש לו שני ילדים כעדות לפעילותו המינית.

אבל אין שום קשר בין משרד האוצר למחירי הדלק.

מחירי הדלק נקבעים על ידי מנהל הדלק במשרד התשתיות המפרסם אחת לחודש מחירון בפיקוח לדלקים המחירים מושפעים בעיקר מתנודות במחירי הדלק בעולם - ויש הרבה תנודות, תודות להרפתקאה האמריקאית בעיראק.

פורסם

אהבתי...

אהבתי מאוד

סבבה הבנתי(את התמחור של הדלק)

פורסם

מחירי הדלק נקבעים על ידי מנהל הדלק במשרד התשתיות המפרסם אחת לחודש מחירון בפיקוח לדלקים המחירים מושפעים בעיקר מתנודות במחירי הדלק בעולם - ויש הרבה תנודות, תודות להרפתקאה האמריקאית בעיראק.

ישנם לו אפילו שלושה ילדים, מה שהופך אותו למזדיין בשלישית.

פורסם
marcgano אתה טועה, אם הורידו את המחיר ב30 אגורות אז על כל 3 ליטר הוא חוסך שקל.

נגיד שיש לו 30 ליטר במיכל הוא חסך 9 שקל.

יש לך טעות בחישוב

על 30 ליטר הוא יחסוך 9 שקל

מישהו הבין מה הם אומרים?! גם אני לא

בכל מקרה כדי לתקן אותם אם הדלק ירד ב30 אגורות אז על כל 3 ליטר אתה חוסך 90 אגורות אז אם אתה ממלא 30 ליטר אז תחסוך 9 שקל!

אבל אם המחיר ירד ב33 אגורות אז על כל 3 ליטר אתה חוסך שקל אז אם אתה ממלא 30 ליטר אתה חוסך 10 שקל!

כן כן יש היום בגרות במתמטיקה:wink: יש מצב ל100? מה לא?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

deltaHF- לפי מה שאתה אומר אני מבין שאתה מתדלק לפחות מאה ליטר כי רק אז תרגיש הבדל של כמה שקלים ולא כמה אגורות

אני רואה שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלך :wink:

תדלקתי (בשרות עצמי) 34 ליטר והחיסכון היה יותר מ-10 שקלים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מישהו הבין מה הם אומרים?! גם אני לא

בכל מקרה כדי לתקן אותם אם הדלק ירד ב30 אגורות אז על כל 3 ליטר אתה חוסך 90 אגורות אז אם אתה ממלא 30 ליטר אז תחסוך 9 שקל!

אבל אם המחיר ירד ב33 אגורות אז על כל 3 ליטר אתה חוסך שקל אז אם אתה ממלא 30 ליטר אתה חוסך 10 שקל!

כן כן יש היום בגרות במתמטיקה:wink: יש מצב ל100? מה לא?

בדיוק מה שאמרתי, על 30 ליטר 9 שקל חסכון (לפי 30 אגורות לליטר)

אם אני לא טועה המחיר ירד ב 26 אגורות בכלל מ 5.48 ל 5.22

פורסם

תמיד אני ממלא פול טנק כשמד דלק מתקרב לאדום, ובדר"כ ב150 שקל מספיק לטנק מלא.

שילשום, כשתדלקתי, אני בא לתחנה, ואומר טנק מלא, והיא(המתדלקת)רואה שיש לי ביד 200 שקל, אז זה סיים למלא ב180 שקל(איך?!), בטח הכניסו לי 5 ליטר אויר "מתנה", ואז היא רואה את ה200 שקל ביד שלי והמכונה מראה 180 שקל. אז היא התחילה ללחוץ בכוח, בסוף הכניסה דלק על 200 שקל. סבתא שלה!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אצלכם זה אולי לא מורגש אצלי כמו שאמרתי מורגש מאוד!! כי 132 ליטר תחשבו כמה אני חוסך!

ו-Opel Astra GSI vbmenu_register("postmenu_595571", true); מה אתה בוכה הלוואי עלי 200 שקל לשים על דלק תכפיל את זה ב3 מהסכום שלך כדי ששלי יהיה מלא!

יקי!!!

• תוכן חדש...