Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעדכן לגבי נורות אחוריות - לא ראשיות: רוורס , בלמים , איתות

שלושת הסוגים עברו מכס בהצלחה ושוחררו בלי בעיה.

למי שמעניין/יעניין אותו

עלות כחמישית מהמחיר בארץ, כמובן שלא משתלם להזמין רק את הנורות (הזמנתי מאתר אירופאי)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
  • תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חברים,
אשמח לעזרתכם,
יש ברשותי טויוטה ורסו 2017, ולאחרונה קפצה לי מספר פעמים תקלה P2647,

ולדברי המוסכניק שלי, צריך להחליף חלק שנקרא "יחידת הפעלה למערכת תזמון שסתומים", שהמק"ט שלו הוא 222A037025.

כזה חלק חדש מקורי בארץ עולה כ-6500 ש"ח,
אז הזמנתי מהאתר amayama חלק מקורי חדש בעלות של 560 דולר + 110 דולר משלוח באמצעות DHL.

ראיתי כאן בשרשור שצריך להגיש בקשה ליבוא אישי,
אשמח להסבר איך מגישים את הבקשה,

ואם אפשר גם הסבר כללי, מה יהיה התהליך לשחרור מהמכס, האם צריך אישור מעבדה או לא, ואם כן איך מוציאים אישור כזה.

תודה לעונים

פורסם (נערך)

תודה רבה @EliC25 על המדריך המפורט ומאיר העיניים, אני מעריך מאוד את המאמץ.

(ניסיתי להוריד את הקובץ לפני שהתחברתי, והיתה הודעה שהקובץ לא זמין, אז חשבתי שהוא נמחק, עכשיו כשהתחברתי הצלחתי)

לא מצאתי בקטלוג חלקי חילוף, קטגוריה מתאימה,

הכי קרוב שהיה זה שסתומים ווסתים במערכות בלימה,

אבל החלק שלי הוא לא למערכת בלימה.

אז רק מוודא, אפשר להזמין את החלק בלי אישור מיוחד, והוא לא ייחסם לכניסה?

(כמובן לאחר תשלום המיסים הנדרשים)

IMG-20260519-WA0014.jpg

עריכה אחרונה על ידי ג. שלג
פורסם (נערך)

לא רואה סיבה להוציא אישור, ואין סיבה למשרד התחבורה לבדוק את החלק. המשלח יגיד שצריך אישור? תשאל אם גם על פלאגים ופילטרים (כי זה שווה ערך לחלק) צריך אישור. תשובה: לא. ממסמך מדיניות המשרד בנושא:

image.png.fc9af302ac378a43e520e7921f20fa06.png

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

הצעה למציאת hs code (פרט מכס) רלוונטי -

מחפשים באתר spareto את המקט, או את החלק עצמו, לא חשוב היצרן והדגם. בתוך תיאור הפריט יש שורה רלוונטית לhs code

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם @mcaspi @EliC25.

בדקתי באתר spareto והקוד הוא 840991,

ואני מניח שהמקבילה שלו בישראל זה 84.09,

וזה קטגוריה שבאמת לא מופיעה בקטלוג חלקי חילוף, יש שם קפיצה מ-84.08 ל-84.13.

אז אני משער שלא צפויות בעיות עם החלק הזה.

שוב תודה רבה,

אשוב לעדכן כשהחלק יגיע.

עריכה אחרונה על ידי ג. שלג
פורסם (נערך)

@ג. שלג

אתה יכול גם לשאול את DHL אין בזה שום דבר פסול. להפך, תוכל להימנע ממצב שמסווג שלהם עשה טעות. אני לא אומר שזה קורה כל ראשון שני אבל יש פעם ב... טעויות של מסווגים  (במידה וכרגע יש לך מספר שטר מטען תיכנס ללינק ששמתי על המילה DHL, אם אין לך, תחכה שיהיה לך...)

בעצם הזמנת משהו שהוא חלק מהמנוע. וזה חלק מקורי. אין לזה כביכול מספר פריט. יש מספר פריט למנוע כיחידה כוללת. לא לחלק כלשהו מהמנוע.

אם זה מקורי אולי לא צריך כלום וזה יעבור חלק**, אם מישהו מהמגיבים פה היה יודע - הוא היה כבר מיידע אותך. אנחנו לא יודעים. 

אתה כותב ל DHL שאתה לא בטוח שיש לזה מספר פריט ושלהבנתך בגלל שמדובר בפריט מקורי של היצרן, לא צריך בדיקת מעבדה או אישור ייבוא אישי ורואה מה הם יגידו לך.

דווקא בגלל שאתה מראה ידע לדעתי לא יחרטטו אותך.

import_demands_7-21.pdf

**יעבור חלק הכוונה שיעבור בלי אישור ייבוא אישי במערכת כמו במדריך, ובלי בדיקת מעבדה, אבל כן תשלם מע"מ, עמלת מחשב, משהו של בטחון, ואולי אחסנה של איזה יום יומיים, לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Chmimo כתב:

דווקא בגלל שאתה מראה ידע לדעתי לא יחרטטו אותך

לכתוב ש"אתה לא בטוח שיש לזה מספר פריט ושלהבנתך", ולשאול את DHL שאלות, לא מראה על ידע. הוא לא צריך כרגע מספר פריט.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
פורסם

image.png.282639398248d774cd6be02d88ab4efd.png

לא בדיוק הנושא, שאלה כללית, זה מסמך שהורד מאתר ממשלתי? האם זה שמו או השם בו נשמר במחשב השולח? 

השם הנכון בפרסום הרישמי צריך להיות - import requirements 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה המסמך שהורד מהאתר הממשלתי, כן

יכול להיות שבגלל שהמילה requirements היא ארוכה מדי ובאה ברע בשביל להיות שם של קובץ?

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...