Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרז כונס נכסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכישת רכב במכרזים היא קניית חתול בשק. המחירים לא מאד זולים והסיכון גבוה.

תסיק את המסקנות לבד.

קניתי פעם טנדר סקודה דיזל פיק-אפ במכרז עבור בן משפחה. היה צריך להחליף לו גיר, ואחרי שהחלפנו ועשינו יישור קו - הרכב שירת אותו נאמנה בערך 5 שנים.

לא הייתי עושה זאת שוב. 

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מכיר 2 חברים שקנו מתחת למחירון רכבים במצב פצצה 1 פוקוס ב7000 (לא זוכר מחירון) והשני הונדה גאז הייברידי ב26 שהמחירון שלו 35000 הרכבים היו במצב מצוין לאא צורך בהשקעה נוספת

מצד שני חבר שניסה לשים על לנדקרוזר  שבסוף נמכרה בכמה עשרות אלפים מעל המחירון

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

רכישת רכב במכרזים היא קניית חתול בשק. המחירים לא מאד זולים והסיכון גבוה.

תסיק את המסקנות לבד.

קניתי פעם טנדר סקודה דיזל פיק-אפ במכרז עבור בן משפחה. היה צריך להחליף לו גיר, ואחרי שהחלפנו ועשינו יישור קו - הרכב שירת אותו נאמנה בערך 5 שנים.

לא הייתי עושה זאת שוב. 

לא ידעתי שהובא לישראל טנדר סקודה דיזל פיק אפ. לא שאני מכיר כזה בחו"ל אבל זה לדיון אחר.

על איזה רכב מדובר? סיקרנת

אני לא מכיר את המכרזים. זה לא משהו שמדבר אלי.

לחובבי סיכונים.

מה שהיה מרתיע אותי אפילו אם כן הייתי בעניין הוא החשש שלא כולם שם על בסיס שווה. כלומר שיש מי שיש לו מידע אודות הסחורה. אם זה המצב אז בודאי שאין להתקרב לעניין. אבל זו רק השערה שלי. לא יודע מה קורה בפועל

פורסם

זה חתול בשק.

יכול להיות רכב לימון ויכול להיות רכב לימונדה.

רוב המשתתפים האחרים סוחרי רכב. חלקם אולי עם מידע מקדים על הרכב.

אני נסיתי כמה פעמים. לא זכיתי אף פעם.

אף פעם זה לא נמכר במחיר מספיק טוב כדי שאם יהיה רכב לימון יהיה מספיק מרווח עד המחירון כדי לתקן ועדיין לצאת עם עסקה טובה.

רובם נמכרים אלפים בודדים מתחת למחיר השוק.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אלפים בודדים מתחת למחיר השוק זה באמת מתאים לסוחרים ולא לפרטיים. זה כנראה מתאזן להם. על כל לימון יש להם יותר מלימונדה אחת....

אם זה כל החיסכון זה לא נראה לי מתאים לרוכש פרטי. וזה מבלי שיש לאחרים ידע עודף. אם יש להם ידע עודף אז בודאי שאסור לשקול מהלך כזה.

פורסם

השתתפתי במכרזים. רכב עם שוק נמכר במחיר קרוב למחירון ואולי יותר. חתול בשק ויש סוחרים שקרובים לצלחת. הבעיה היא שיש התמחרות מעבר להצעה שאתה מציע והסיכוי אפסי לזכות במחיר הגיוני. לקחת בחשבון תשלומי אגרת רישוי, טסט של שנה או יותר לפחות, טיפול במוסך, צמיגים ,מצבר וכדומה. הרכב מעל שנה במגרש אחסון עד להוצאתו למכרז.

פורסם

ה"מציאות" במכרזים כאלה הם בעיקר בדגמים עם שוק מת וצרות מכאן ועד קפריסין.

לפני 3 שעות, razi_pazi כתב:

לא ידעתי שהובא לישראל טנדר סקודה דיזל פיק אפ. לא שאני מכיר כזה בחו"ל אבל זה לדיון אחר.

הסקודה פיק-אפ המדוברת היתה מבוססת על סקודה פליסיה הספציפית היתה משנת 1999. שווקה כאן בשנים 1998-2001 נמכרו 312 יחידות 6 מהן עדיין איתנו.

המנוע היה  1.9SDI עם 64 כ"ס אימתניים.

1998 SKODA FELICIA PICK-UP 1.9D | Saturday 1st & Sunday 2nd April | Anglia  Car Auctions

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הכיעור של הדבר הזה יוצא דופן, אבל אני מניח שברכבי עבודה זה בערך הדבר האחרון שמעניין. 

מעניין שהמנוע פה הוא של פולקסווגן, הייתי בטוח שהדגמים הללו הם היו עדיין כשסקודה הייתה חברה עצמאית 

פורסם

אחרי שפולקסווגן רכשו את סקודה השלב הראשון היה מתיחת פנים לפייבוריט, החלפת המנועים למנועי פולקסווגן ושינוי שם הדגם לפליסיה. זה קרה ב-1994.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

רכב מכונס נכסים בארץ זה לא מה שמראים בסרטוני יוטיוב מהעולם. לדעתי מי שאין לו מוסך ויכול לתקן לבד לא ממש מרוויח במקרים האלה. אם אתה רוצה לקנות רכב בזול עם קצת מידע לגביו ותדע מה והיכן לתקן - הייתי קונה מונית לשעבר או רכב מהשכרה ומבצע בו יישור קו רציני.

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כדאי אולי להסביר איך בכלל מתבצע התהליך.

הכוונה למכרזים בהם יש  מוצעת למכירה כמות של כלי רכב.

ב"מכרז מכונס נכסים" יש שני סוגים של כלי רכב.

כאלה שבאמת חולטו מהבעלים ומממשים אותם לכיסוי חוב או חלקו.

כלי רכב שבעליהם "תופסים טרמפ" על המכרז ולמעשה המכירה היא מכירה רגילה לגמרי (בד"כ מדובר בכלי רכב עם קילומטראז' גבוה וכאלה שקשה למכור)

בסוג הראשון לצורך מימוש הזכיה יש צורך באישור ההוצל"פ ובד"כ ניתנת לחייב אופציה לשוות את ההצעה הזוכה ולפדות את הרכב זאת גם הסיבה שמורידה מאד את הסיכוי לרכוש רכב טוב במחיר זול משמעותית ממחירו בשוק.

בסוג השני בד"כ מיד אחרי המכרז מתבקש הזוכה לממש את זכייתו ולשלם את יתרת הסכום.

• מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...