Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אודה לחוות דעתכם המלומדת.

אני מעוניין לקנות רכב יד שניה חסכוני בדלק.

סך הקילומטר השנתי שלי בממוצע לא עובר את ה-20 אלף.

המליצו לי על קיה נירו היברידי, ראיתי רכב פצצה שנת 2018 עם קילומטר נמוך במיוחד רוצים מחיר מחירון.

הבעיה שלי היא לגבי הסוללה,

לסוללה נשאר ס"ה 4 שנות אחריות ( הוא כבר בשנה הראשונה של הארכת אחריות חברה , ניתן להמשיך אחריות עד עשור)

בעוד 4-5 שנים כשארצה למכור, הסוללה תהיה כבר ללא אחריות ולא אוכל לקבל מחירון, אלא אצטרך להוריד משמעותית מהמחיר.

( אני אישית לא בטוח שהייתי רוצה לקנות היברידי ללא אחריות על הסוללה) .

לפי הצרכים שלי שכתבתי למעלה, האם שווה להשקיע בהיברידי יד שניה שכנראה לא אקבל את ההשקעה בחזרה כשארצה למכור או שעדיף רכב חסכוני אחר יותר זול מלכתחילה שאולי יוכל לשמור על הערך שלו?

ואם באמת עדיף לא היברידי, איזה חסכוני מומלץ מהניסיון שלכם? 

תודה לעונים וסליחה על החפירה...😘

פורסם

1. הסוללה בנירו עולה 6000 ש"ח אם מחליפים בחדשה, חצי בערך אם משפצים.

2. יש בשוק כבר גופים שעוסקים בחידוש סוללים ומוכרים ביטוח לכל דורש לאחד בדיקה, בלי קשר לשנים / נסועה שהרכב עבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יהיה לו שוק. לא יודע אם תוכל לקבל מחירון. אין ערובה מה יהיה מצב השוק אז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני שעה, mrmiki1234 כתב:

נירו בקילומטראז נמוך ומחירון נשמע כמו מציאה טובה. בדרך כלל מוכרים אותן מעל

מסכים.

תבדוק מקוריות קילומטרז ותאונות. בדיוק חבר פה גילה שהרכב ליסינג שלו, קוצץ באיזה 50k דרך הסוחר שמכר אותו אחרי 4 שנים.

אז זה נשמע חשוד. במיוחד אם זה רכב ליסינג שנמכר דרך סוחר גנרי, ואדרבא אם לא נמכר דרך זרוע הליסינג עצמו שרכש אותו מהיבואן.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...