Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, זקוק לעצתכם:

אני בעלים של רכב, אותו רכשתי לפני מספר חודשים, ועדכנתי במשרד הרישוי את תג הנכה של אבי, על מספר הרכב הזה.

מאז, אני לוקח את אבי לטיפולים וסידורים וכשאין ברירה, חונה בחניית נכים. התג מוצמד לשימשה הקדמית, כמובן.

היום חנינו בחניית נכה, וחטפתי דוח על סך 1000 שקלים בגלל שחניתי שם. זו חניה לא ממוספרת, עם שלט וסימון כיסא גלגלים על רקע האספלט, על רקע כחול.

בדו"ח צויין שהרכב חנה בחניית נכה והוא צולם. 

אני מודה שחנינו בחניית הנכים, אין ויכוח. רק לא ברור לי למה חטפנו דו"ח? החניה הרי לא מיועדת לרכב עם מספר ספציפי.

מישהו יכול לחשוב על קצה חוט עבורי?

תודה ובריאות איתנה לכולם.

פורסם

יש פקחים שנותנים דו"ח על שיטת המצליח או עצלות לבדוק וצריך להגיש ערעור. לא הוגן אבל זה מה שקורה. זה לא אומר שעשית משהו לא בסדר אם קיבלת את הדו"ח.

• רעיון טוב! 2
פורסם

תבדוק שהמספר שהוזן בדו"ח תואם את מספר הרכב שלך.

כשפקח מזין מס רכב שיש לו תג בתוקף הוא לא אמור להיות מסוגל להנפיק לו דוח על עבירה של חנייה בחניית נכה.

תתחיל משם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

אולי זאת חניה לרכב נכים עם מעלון.

היי, תודה על התגובה. לא, זו חניה צרה בלי מקום למעלון.

לפני 9 שעות, David2540 כתב:

יש פקחים שנותנים דו"ח על שיטת המצליח או עצלות לבדוק וצריך להגיש ערעור. לא הוגן אבל זה מה שקורה. זה לא אומר שעשית משהו לא בסדר אם קיבלת את הדו"ח.

תודה רבה על התגובה. לא אופתע, אלא אם כן באמת יש פה משו חריג..

לפני 43 דקות, אורח לרגע כתב:

תבדוק שהמספר שהוזן בדו"ח תואם את מספר הרכב שלך.

כשפקח מזין מס רכב שיש לו תג בתוקף הוא לא אמור להיות מסוגל להנפיק לו דוח על עבירה של חנייה בחניית נכה.

תתחיל משם. 

בוקר טוב ותודה רבה על התגובה. 

הבאת פה קצה חוט שהוביל לטוויסט דרמטי בעלילה:

בדקתי עכשיו ומתברר שהרכב שלי לא מופיע כבעל תג נכה למרות שפניתי ויש לי אסמכתא ממשרד התחבורה שמוכיחה שביקשתי לצרף אותו לתג. 

קטע הזוי ולא הגיוני, אבל זו עובדה.

איך יכול להיות שפניתי אליהם , יש תיעוד מהם, והם בסוף לא צירפו אותו ואפילו לא הודיעו לי?

כבר כמה חודשים שאני חונה בחניות נכים כשצריך ולא ידעתי שלא צורפתי.

שוב, מודה לך מאוד (מאוד!!) על התגובה. יצרת חתיכת טוויסט בעלילה.

נשאלת השאלה מה אני אמור לעשות עכשיו? לבקש מהעירייה שיבטלו, לפנות למשרד התחבורה , לשלם?

פורסם

פנה לעיריה דרך האתר העירוני או דרך metropark.co.ik שנותן שרות לעשרות עיריות, הסבר את המצב וצרף את האסמכתות לנכות ולהגשת הבקשה לתו נכה.

עקוב תקופתית אחר תגובת העירייה, יכולה לארוך בין שבועות למספר שנים לפי התנהלות התביעה העירונית.

הגשת הבקשה עוצרת את מירוץ כפל הקנס.

חשוב מאוד לשמור את האסמכתה להגשת הערעור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קודם כל, לפנות למשרד התחבורה ולבדוק מדוע לא רשמו את הרכב כבעל תו נכה.

אם אפשרי - לתקן את הרישום, ואח"כ לפנות לעירייה עם אסמכתא שביקשת בעבר תו נכה + אישור עדכני + הסבר לנושא (היית בטוח שהרכב מופיע כבעל תו נכה, רק בעקבות הדוח התברר לך שזה לא רשום, אז טיפלת בנושא).

אם משרד התחבורה ממשיך לסרב לרשום את הרכב כבעל תו נכה, כנראה לא תהיה ברירה, ותצטרך לשלם את הקנס (ולמצוא פתרון להסעת אביך).

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

פנה לעיריה דרך האתר העירוני או דרך metropark.co.ik שנותן שרות לעשרות עיריות, הסבר את המצב וצרף את האסמכתות לנכות ולהגשת הבקשה לתו נכה.

עקוב תקופתית אחר תגובת העירייה, יכולה לארוך בין שבועות למספר שנים לפי התנהלות התביעה העירונית.

הגשת הבקשה עוצרת את מירוץ כפל הקנס.

חשוב מאוד לשמור את האסמכתה להגשת הערעור.

המון תודה! אעשה את זה, בתקווה שיקשיבו לי.

לפני שעתיים, guya72 כתב:

קודם כל, לפנות למשרד התחבורה ולבדוק מדוע לא רשמו את הרכב כבעל תו נכה.

אם אפשרי - לתקן את הרישום, ואח"כ לפנות לעירייה עם אסמכתא שביקשת בעבר תו נכה + אישור עדכני + הסבר לנושא (היית בטוח שהרכב מופיע כבעל תו נכה, רק בעקבות הדוח התברר לך שזה לא רשום, אז טיפלת בנושא).

אם משרד התחבורה ממשיך לסרב לרשום את הרכב כבעל תו נכה, כנראה לא תהיה ברירה, ותצטרך לשלם את הקנס (ולמצוא פתרון להסעת אביך).

תודה רבה!

אפנה אליהם כבר היום בעניין.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, אחיין של רונלדו כתב:

בדקתי עכשיו ומתברר שהרכב שלי לא מופיע כבעל תג נכה למרות שפניתי ויש לי אסמכתא ממשרד התחבורה שמוכיחה שביקשתי לצרף אותו לתג. 

קטע הזוי ולא הגיוני, אבל זו עובדה.

איך יכול להיות שפניתי אליהם , יש תיעוד מהם, והם בסוף לא צירפו אותו ואפילו לא הודיעו לי?

כבר כמה חודשים שאני חונה בחניות נכים כשצריך ולא ידעתי שלא צורפתי.

בעצם שלחת בקשה, לא קיבלתה אישור או דחיה, והחלטת על דעת עצמך שיש לך תג נכה והתחלת לחנות בחניית נכים ?

הבנתי נכון ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, איציק נ. כתב:

בעצם שלחת בקשה, לא קיבלתה אישור או דחיה, והחלטת על דעת עצמך שיש לך תג נכה והתחלת לחנות בחניית נכים ?

הבנתי נכון ?

היי,

תג נכה מאושר יש כבר זמן רב.

לגבי עדכון מספרי הרכבים, הגשתי בקשה וקיבלתי במייל חוזר אישור שהבקשה להחלפת רכבים נקלטה בהצלחה, ושתוך 48 שעות הפרטים של הרכבים יעודכנו ברשויות האכיפה ובמשרד התחבורה, עם מספר אסמכתא.

מבחינתי, כאדם סביר, זה אמור להוות אישור, לא?

עריכה אחרונה על ידי אחיין של רונלדו
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 57 דקות, אחיין של רונלדו כתב:

היי,

תג נכה מאושר יש כבר זמן רב.

לגבי עדכון מספרי הרכבים, הגשתי בקשה וקיבלתי במייל חוזר אישור שהבקשה להחלפת רכבים נקלטה בהצלחה, ושתוך 48 שעות הפרטים של הרכבים יעודכנו ברשויות האכיפה ובמשרד התחבורה, עם מספר אסמכתא.

מבחינתי, כאדם סביר, זה אמור להוות אישור, לא?

כשאתה מסביר לאט ומפורט, אני מבין מהר.

אי לכך - קודם כל תפנה לרשויות ותוודא את ביצוע העדכון\העברה שביצעת.

בנוגע לערעור על הדו"ח - הם קשים מאוד שזה מגיע לחניות נכים. במידה וידחו את העירעור שלך - תבקש להישפט.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 9 דקות, איציק נ. כתב:

כשאתה מסביר לאט ומפורט, אני מבין מהר.

אי לכך - קודם כל תפנה לרשויות ותוודא את ביצוע העדכון\העברה שביצעת.

בנוגע לערעור על הדו"ח - הם קשים מאוד שזה מגיע לחניות נכים. במידה וידחו את העירעור שלך - תבקש להישפט.

בהחלט.

תודה על התגובה. פועל בהתאם.

מרגיש שנקלעתי למערבולת ביורוקרטית בזמן הכי לא מתאים שקיים.

פורסם

היה לי משהו דומה. ממתין למשפט. מצ”ב קישור לשרשור שלי.

קודם כל עדכן את התועלת הרכב באזור אישי הממשלתי של אבא.

שלח פנייה מקוונת למשרד הרישוי עם שאילתא מדוע הורידו לך את התג.

הערכות שלי: סיום תוקף תג / העברת בעלות על הרכב באמצע התקופה/ טעות בהזנת מס’ הרישוי כשהזנת אותו בפעם הקודמת.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 שעות, tinoki כתב:

היה לי משהו דומה. ממתין למשפט. מצ”ב קישור לשרשור שלי.

קודם כל עדכן את התועלת הרכב באזור אישי הממשלתי של אבא.

שלח פנייה מקוונת למשרד הרישוי עם שאילתא מדוע הורידו לך את התג.

הערכות שלי: סיום תוקף תג / העברת בעלות על הרכב באמצע התקופה/ טעות בהזנת מס’ הרישוי כשהזנת אותו בפעם הקודמת.

מעניין מאוד.

תודה רבה על התגובה.

שיהיה לך בהצלחה.

אעקוב.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...