Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Avia כתב:

היצירות של סינגר מבוססות על 964 (89-93) שאתה בד"כ מביא איתך מהבית.

קופה ידנית טובה? הלוואי...

הספינה הזו הפליגה מזמן.

מכיר מצוין סינגר, מכיר מצוין 911(וגם הייתי בעלים 15 שנה All in all), כאן זה חלומות, מותר לחלום שסינגר יעשה לי פס ייצור מיוחד ל 993...

לגבי מחיר, צודק לגמרי. מחפש לקנות באירופה וכנראה "אתפשר" על 997.1 S

לפני 23 שעות, בנצי כתב:

זה הרבה יותר ריאלי לבנות לבד, 993 תעלה כ40 אלף דולר, עוד 20 אלף יסדרו לך את כל חלקי החוץ והפנים, עם המנוע אפשר לחכות, הרבה שעות של עבודה ועוד עשיריה על צבע טוב. 

עזוב בנצי, זו רמה אחרת לגמרי, יש לי מספיק ידע לעשות המון לבד אבל עדיין לא אתקרב לרמה של סינגר. החל מפירוק הרכב לגמרי ופחחות מטורפת, המשך בחשמל, ריפודים ועוד אינסוף פרטים. יקר מאד אבל חלום אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי pasparto
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

צודק לגמרי, אם כבר חולמים אז מותר להתפרע.

לגבי 997,

אם באירופה ואתה Spoiled עם אפשרויות לבחירה, תשקול אולי גם 997.2 עם DFI (אפילו לא S עם 3.6) במקום 997.1 עם M97.

בכל מקרה, נשמעת כמו אחלה של פשרה.

• אהבתי 1

פורסם

נהגתי על 911 מקוררת אוויר, גירסת מסלול.

קשה.

קשה.

קודם עושה תתיגוי

אח״כ עוד תתיגוי

עכשיו לוקחת זי זנב שלה ולא מצליחה למחזיר אותו בחיים שלך.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 דקות, falou כתב:

קודם עושה תתיגוי

אח״כ עוד תתיגוי

עכשיו לוקחת זי זנב שלה ולא מצליחה למחזיר אותו בחיים שלך.

זה נשמע כמו אבוקדו: קשה, קשה, קשה, רקוב.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם

אתה מבין? קשה.

ואנשים עוד בחרו את זה כרכב יחיד לכל החיים.

חוויה כן, רכב יחיד לכל החיים, פחות.

בתאריך 2.2.2024 בשעה 18:23, 98civic כתב:

אף אחד לא אוהב את x3m? פרקטי, כוחני, מתנהג ו 500 סוסים עם אמינות של קורולה

אז אני כתבתי אי שם בדף מספר 4, X3 רגילה.

אני עדיין מרגיש שה258 כ"ס שיש בזאת שלי, זה כוח מפגר שנותן מענה לכל מה שאני צריך.

נהגתי בחו"ל על X3M40i עם 360 כ"ס ולא מצאתי שימוש לכוח הנוסף. אז על 510 כ"ס של הM אני יכול לוותר. חוץ מזה שבעיני היא מכוערת.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 דקות, Fazer כתב:

זה נשמע כמו אבוקדו: קשה, קשה, קשה, רקוב.

בדיוק.

אבל זו הייתה גירסת מסלול, אז לא מניח שהיא דוגמא מייצגת.

לפני 4 דקות, amosbmw כתב:

ואנשים עוד בחרו את זה כרכב יחיד לכל החיים.

זה רכב שהייתי מאוד חושש לנהוג עליו כשרטוב.

• רעיון טוב! 1

פורסם

@falou אני זוכר שפעם, בחיים אחרים, ממש כשרק התחלתי להדריך אצל ראם, היתה לנו איזו שיחה על 911 (מעולם - עד היום - לא נהגתי באחת כזו בעצמי), והוא סיפר לי שלמרות שכולם חושבים ש 911 היא מכונת היגוי יתר, בפועל היא בתת היגוי 99% מהזמן, כשהבעיה היא שה 1% שנשאר יהרוג אותך.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם (נערך)

image.thumb.jpeg.b2b2c664024f5b428b6d5357edfa9806.jpeg 

מופתע מאוד שאף אחד לא הזכיר סיטרואן. מבחינתי - C6 עם מנוע ה-3 ליטר דיזל (שהחליף את ה-2.7 ליטר המקורי). כ-240 סוסים ו-46 קג״מ מומנט מ-1,600 סל״ד. נוחות שאין גם במרצדסים והאמינות של מנוע דיזל מצוינת (אמנם פורד אבל שעבד בריינג׳ רובר וביגואר) .

ואם *ממש* להתפרע - לשתול ברכב את הווריאנט של המנוע שישב בריינג׳ רובר ספורט עם 302 סוסים ומעל 71 קג״מ.

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
תוספת
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)

משתמש בשם @CX25GTI הזכיר DS.

עכשיו צריך להחליט אם DS, CX או C6.

מביניהן אני בוחר בCX.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, amosbmw כתב:

מביניהן אני בוחר בCX.

ראיתי את האזכור של ds אז אולי הייתי צריך לכתוב שמעטים הזכירו סיטרואן ... מצד שני ה-c6 היא נסיון לשחזר את ה-ds המקורית (הרכב, לא המותג) ... בכל מקרה בחירה לא פשוטה לאוהבי הנוחות, ואני בהחלט יכול להבין גם מי שיבחר 308gti - אפשר להסיע משפחה ולהתפרע לא רע . אני פשוט אוהב את רעיון ה-gt המקורי -> שיוט נינוח באוטוסטרדות אירופאיות.

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
טעות כתיב
  • אהבתי 1

פורסם

כמעט ושכחתי, עוד מעט אני והאשה נקבל את הרכבים שהזמנתי בתחילת יולי 2021, מי יודע אולי יהיה אפשר לחיות איתם לכל החיים. 

SmartSelect_20240204_142603_Gmail.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

haters will hate

פורסם
לפני 8 שעות, amosbmw כתב:

מביניהן אני בוחר בCX.

ה-CX היא מגיבורות הילדות שלי, מכוניות מיוחדות שאשכרה אפשר היה לראות על הכביש (לעיתים) בתקופה שישראל הייתה מדבר מוטורי מוחלט, אז יש לי רגישות אליה. אבל... ה-DS היא יצירת אומנות.

לפני 8 שעות, G. P. Magnus כתב:

אני פשוט אוהב את רעיון ה-gt המקורי -> שיוט נינוח באוטוסטרדות אירופאיות.

העניין הוא שבישראל יש פחות מזה, אבל העיקר הוא שהיום גם מכוניות פשוטות ובסיסיות משייטות בשקט ויציבות שפעם באמת רק מכוניות יוקרה היו יכולות לספק.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

העניין הוא שבישראל יש פחות מזה

לא כל חברי הפורום חיים בישראל 

לפני 3 שעות, falou כתב:

העיקר הוא שהיום גם מכוניות פשוטות ובסיסיות משייטות בשקט ויציבות שפעם באמת רק מכוניות יוקרה היו יכולות לספק

נכון, ועדיין אם אתה רוצה אוטו יחסית עממי ומאוד מאוד נוח - זה בעקרון סיטרואן. הם שיפרו אמינות וגם בידוד רעשים בשנים האחרונות ולדעתי נותנות vfm לא רע.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...