Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, dani666 כתב:

אין לי מנוי ליוטיוב.  לא משלם להם גרוש.

רואה יוטיוב חופשי ללא טיפה פרסומת וללא כל האטות/תקיעות/בעיות אחרות.

אני משתמש ב:

Firefox עם :

- Privacy Badger

-  uBlock Origin

- (יש עוד כמה, אבל לא צריכים להשפיע בקטע של פרסומות).

נסה.

אם זה לא עוזר, אז תעשה מה שעשיתי לפני 15 שנים ותעבור ללינוקס.

משלם להם 20שח כול חודש כבר הרבה שנים ולפי דעתי זה שווה!

מקבל יוטיוב בלי פרסומות במחשבים, טלויזיות ופלאפון.

ובנוסף גם יוטיוב מיוזיק בלי פרסומות!

בקשר למקרה עם החוסם פרסומות, מאוד מעצבן שיוטיוב בלי שום הסברים גורמים לאתר להיתקע ולקרטע...

זה בטח קרה אצלי מיליוני משתמשים בכול העולם.

פניתי אתמול לתמיכה הטכנית של יוטיוב, הם גם לא הבינו מה מקור הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)

הסרתי את adblock מזמן. לא מוצא בו צורך.

בנוהל אני משתמש בכרום לגלישה/עבודה,

ואילו פיירפוקס עם תוסף בודד - ublock - משמש בתור מפעיל יוטיוב.

לא נתקלתי בשום בעיות של איטיות/שיהוק, כלום. מק.

עריכה:

עברתי לכרום נקי די מזמן, בעצם, חוסמי פרסומות יצרו כל מיני בעיות מוזרות בעבודה (פיתוח).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני חוויתי איטיות מרגיזה בטיוב למרות שאני מנוי [מרוצה]  שלהם.

הכי קטע שבכלל לא שמתי לב שאני פרימיום ולא זקוק לחוסם פרסומות עד שקראתי פה. ניתקתי את התוסף לאלתר. הכל תקין.

חוכמת הפורום.

פורסם (נערך)
בתאריך 15.1.2024 בשעה 20:39, דניאל1983 כתב:

משלם להם 20שח כול חודש כבר הרבה שנים ולפי דעתי זה שווה!

כדי שתרגישו קצת פחות נדפקים השבוע, אני יכול לספר שבספרד זה עולה 12 יורו לחודש. תכפילו את זה בשער היציג ותקבלו משהו כמו 50 שקלים. עכשיו קחו בחשבון שהשכר החודשי הממוצע בספרד הוא קצת מתחת ל-10K שקלים ותראו שמצבכם טוב יחסית.

בארה"ב זה עולה 14 דולר (שזה בערך אותו דבר בשקלים) לחודש, ומנעד המשכורות שם כ"כ רחב שאין מקום לדבר על ממוצע. להרבה אנשים זה ממש הרבה כסף... והמצב עם הפרסומות חמור למדי, לא נדיר להיתקל בסרטונים עם יחס 1:1 של פרסומות מול תוכן.

כמו כל סוחר סמים איכותי, יוטיוב הרגילה את משתמשיה לתוכן חינמי ואז התחילה לגבות תשלום שבמקרים רבים אינו פרופורציונלי לתמורה או להכנסות. אני אישית הייתי שמח לשלם על פרמיום אם המחיר היה קצת יותר הגיוני, אבל במצב הנוכחי לא נותר אלא להמשיך ולנסות דפדפנים ואפליקציות שונים כל פעם שהם יוצאים לקרב נגד חוסמי הפרסומות. אין לי גם בעיה לראות פרסומות כשזה כמה שניות פה ושם, אבל היות והתחום הזה הוא מערב פרוע ורוב יוצרי התוכן לא יודעים לשלוט בהגדרות שלהם, יוצא שלעתים קרובות מדי ההפסקות שוברות את כל ההנאה מהצפיה/האזנה והיכולת לעקוב אחרי העלילה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

בעיית הפרסומות קיימת רק במיינסטרים.

כל תוכן פופולרי/מבוקש/נפוץ/המוני.

אתה פשוט המוני מדי בשביל יוטיוב, דריש 😙

איך שהוא יצא שאני בעיקר צופה/מאזין בטלפון רק לנישות אזוטריות בעולם הנגרות/אופניים/אופרה (הקלטות נדירות/שחזורים). אין פרסומות לפעמים גם אחרי שלוש שעות ברצף. כלום. הכול תלוי בתוכן.

אפשרות אחרת - יאללה תתמסד כבר ותעבור לחשבון משפחתי (אם כבר אתה צופה בתוכן המוני, לך עם הזרם) - עד שש נפשות ב-23 דולר בערך.

😚

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Derish כתב:

כדי שתרגישו קצת פחות נדפקים השבוע, אני יכול לספר שבספרד זה עולה 12 יורו לחודש. תכפילו את זה בשער היציג ותקבלו משהו כמו 50 שקלים. עכשיו קחו בחשבון שהשכר החודשי הממוצע בספרד הוא קצת מתחת ל-10K שקלים ותראו שמצבכם טוב יחסית.

בארה"ב זה עולה 14 דולר (שזה בערך אותו דבר בשקלים) לחודש, ומנעד המשכורות שם כ"כ רחב שאין מקום לדבר על ממוצע. להרבה אנשים זה ממש הרבה כסף... והמצב עם הפרסומות חמור למדי, לא נדיר להיתקל בסרטונים עם יחס 1:1 של פרסומות מול תוכן.

כמו כל סוחר סמים איכותי, יוטיוב הרגילה את משתמשיה לתוכן חינמי ואז התחילה לגבות תשלום שבמקרים רבים אינו פרופורציונלי לתמורה או להכנסות. אני אישית הייתי שמח לשלם על פרמיום אם המחיר היה קצת יותר הגיוני, אבל במצב הנוכחי לא נותר אלא להמשיך ולנסות דפדפנים ואפליקציות שונים כל פעם שהם יוצאים לקרב נגד חוסמי הפרסומות. אין לי גם בעיה לראות פרסומות כשזה כמה שניות פה ושם, אבל היות והתחום הזה הוא מערב פרוע ורוב יוצרי התוכן לא יודעים לשלוט בהגדרות שלהם, יוצא שלעתים קרובות מדי ההפסקות שוברות את כל ההנאה מהצפיה/האזנה והיכולת לעקוב אחרי העלילה.

באירופה ובארהב יש חבילות משפחתיות.

זה יוצא הרבה יותר זול מאשר בארץ, אם אני זוכר נכון זה עלה 20$ לחמישה משתמשים.

פעם גם סחרו בהם באייבי.

שאלה נוספת בנושא, השבוע נתקלתי כמה פעמים באתרים שכאשר נכנסתי אליהם פעם ראשונה או אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליהם, הם פשוט לא נפתחים. או נפתחים אחרי המון זמן.

הפס הכחול בכרום בנייד מתחיל לרוץ ונתקע.

למשל אתמול אתר כלכליסט סירב להיטען.

רק אחרי ניתוק של הוויפי בפלאפון וחיבור מחדש, הוא נטען.

אחרי זה לא היו איתו שום בעיות והכול עבד מהר וחלק. 

מעניין מה גורם לזה?

כרום? השרת של האתר? פרטנר? ראוטר?

מודול וויפי בפלאפון?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

בארה"ב זה עולה 14 דולר (שזה בערך אותו דבר בשקלים) לחודש, ומנעד המשכורות שם כ"כ רחב שאין מקום לדבר על ממוצע.

.

אתה מתכוון לפרימיום משפחתי?

אני משלם על יחיד כ 23 ש''ח לחודש, גם הבת משלמת בנפרד על מנוי באותו סכום.

14$ זה יותר מ 23 אז או שזה משפחתי או זוגי (???)

מכל מקום המנוי המשפחתי לא קיים בארץ, ואם כן אז הוא משתלם למחזיקי 4/5 חשבונות ומעלה.

פורסם
לפני 17 שעות, SurfHigh כתב:

Man of Culture Meme v2 | Art Board Print

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, yossy כתב:

אתה מתכוון לפרימיום משפחתי?

אין לי גישה ליוטיוב בארה"ב, אבל זה מה שעלה בגוגל:
Individual · $13.99/month ; Family · $22.99/month · Add up to 5 family members (ages 13+) in your household. ; Student · $7.99/month

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...