Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות סובארו b4 2012 מנוע 2000 היא כבר עשתה 270 אלף קילומטר אף פעם לא קניתי רכב עם קילומטראז׳ כזה אבל מכרתי סובארו כזאת 2008 בעבר ואני אישית מאוד אוהב את הרכב.

הוא אמר שנעשה טיפול טיימינג לפני חודש בערך ויש לה טסט לעשות חודש הבא והוא אמר שצריך

משולשים + בולמיים אחוריים.

הרכב נמכר ב7000 שקל רק בגלל זה אני חושב על לקנות

אותו המחיר נשמע לי מפתה לא מתכנן להיות איתו מעל שנה אני כרגע עם רכב במימון שכבד עליי עקב המצב ואני רוצה לקצץ קצת בהוצאות השנה.

אשמח לחוות דעת 

פורסם

אישית לא הייתי מתפתה.

אם אתה מחפש בסכומים האלו, הייתי מתמקד ברכב עם טסט ארוך אחרת אתה עלול למצוא את עצמך נכנס להוצאות משמעותיות כדי להעביר את הרכב טסט שנתי. 

מי שמוכר רכבים במחירים האלו ללא טסט או עם טסט קרוב, אלו מוכרים שמודעים למצב הרכב ויודעים שלא כלכלי להעביר את הרכב טסט עם כל הכרוך בכך ומה שלא משתלם למוכר, לא משתלם עבורך. 

פורסם
לפני 2 דקות, Moshe c כתב:

אישית לא הייתי מתפתה.

אם אתה מחפש בסכומים האלו, הייתי מתמקד ברכב עם טסט ארוך אחרת אתה עלול למצוא את עצמך נכנס להוצאות משמעותיות כדי להעביר את הרכב טסט שנתי. 

מי שמוכר רכבים במחירים האלו ללא טסט או עם טסט קרוב, אלו מוכרים שמודעים למצב הרכב ויודעים שלא כלכלי להעביר את הרכב טסט עם כל הכרוך בכך ומה שלא משתלם למוכר, לא משתלם עבורך. 

שכחתי לציין הרכב הוא של חבר טוב שלי אני מכיר אותו ואני מכיר את הרכב הוא היה הכי קנה איתי אמר לי מה צריך להחליף הוא לא באמת מוכר את הרכב הוא עושה מימון לרכב חדש אין לו כסף

למקדמה וזה מה שהציעו לו על הרכב זה משמש לו בתור מקדמה פשוט ככה שהוא אמר לי אם אתה רוצה תביא להם אתה את ה7000 אלף מקדמה וקח אתה את הרכב. ככה שהמחיר דיי הגיוני לפי מחירון הוא עולה 20,000 כולל הקילומטר והיד

פורסם

מצד אחד אם זה חבר שזה מה שהציעו לו ואתה סומך עליו מבחינת מה שנותר לבצע ברכב תיקח, המחיר אכן מפתה. 

מצד שני, לעשות עסקים עם חברים לרוב זה לא דבר טוב. 

לדעתי אם אתה בטוח שזה לא יפגע לך בחברות, אישית הייתי לוקח אבל תיקח בחשבון שיהיה לך לא קל למכור את הרכב בעוד שנה בגלל הנסועה. 

• תוכן חדש...