Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן שבקרוב אאלץ לעבור את המרחקים המטורפים האלו עקב נסיעות יומיומיות ת"א-חיפה, ות"א-גליל בסופי שבוע.

הדרישות הן:

1. משהו שאפשר להכנס אליו בחיפה בשעת אחר צהריים מנומנמת, לפתוח סאנרוף, לשים בקרת שיוט ולהגיע לת"א בשקט, שלווה, נוחות ובטחון

2. משהו שאפשר להכנס אליו בחיפה בשעת לילה הזויה, לסגור סאנרוף, לנתק את בקרת השיוט ו"לגרום לבלאי מואץ" כל הדרך לת"א, כלומר במשך 30 דקות

3. משהו שיכול לגרור אופנוע שטח (או שניים) + עגלה בסופי שבוע בלי להתלונן, עד 450 ק"ג (פוסל כלמיני סופרמיני ויתר מכוניות כיף)

כלומר, מכונית לא קטנה מדי, מהנה ככל האפשר, מתנהגת בצורה טובה ומעלה, בעלת ביצועי קו ישר זריזים (איזור ה9 שניות ל100 יספק, יותר כמובן יתקבל בברכה), ונעימה לנסיעה ארוכה ומשעממת.

התקציב עומד על 200-250K, אבל אשמח להסתפק במשהו שעולה הרבה פחות.

אימפרזה\איוו וכו' הייתי מאוד שמח להחזיק אך לצערי הקילומטראז' ממאיס אותן מהר, שוחק אותן עד עפר ומרוקן את חשבון הבנק בזריזות.

המועמדות, כרגע:

1. A3 TDI DSG בדיוק כמו של החבר gibsonlp

2. גולף TDI DSG (נטען כי עם אבזור דומה לA3, הן עולות כמעט אותו דבר - זה נכון?)

חוצמזה:

1. גולף GTI DSG (לא חסכונית, אבל חיים רק פעם אחת, אז למה שלא נעשה את זה תוך צרחות אקסטטיות של הנאה)

2. המיאטה החדשה (הייתי מת לאחת, והנוכחית צפופה לי מדי. ספק רב מאוד לגבי יכולת הגרירה)

3. מונדיאו (זול, מהנה, רק לא חסכוני בגרוש והגיר איום ונורא)

4. אולי-אולי אקורד 2.4 טייפ-S (איפה החיסכון? כל היתר נשמע נחמד מאוד)

כל אחד שיוכל לספר כל דבר לגבי כל אחת מהמכוניות האמורות, ישמח את ליבי.

תודה מראש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציה נוספת ומעניינת לדעתי - סדרה 3 דיזל, משומשת. בק"מ הזה הייתי מנסה למצוא דיזל מהנה, כדי לחסוך הרבה על צריכת דלק נמוכה יותר, ועל הנחות בסולר שתמיד יהיו קיימות.

תתרחק מהאיביזה דיזל היא נוראית (למקרה ומישהו יציע אותה, אחלה מנוע כל השאר... רע למדי)

גיא

פורסם

דבר ראשון אני חושב שלקנות משומש בתקציב הזה יהיה הרבה יותר חכם... כלומר התמורה שלך לכסף תהייה הרבה יותר גבוהה אפילו שנתון אחד אחורה...

הגולף לדעתי היא המלצה יותר טובה בכך שהיא עולה פחות מהאודי ונותנת בדיוק אותו דבר!

אפשרות אחרת זה הסדרה 1 של BMW המנוע דיזל שם מעולה ונותן ביצועים יותר טובים מהמנוע בנזין!

אודי A4 דיזל אפשרות לאוטו ברמה קצת יותר גדולה [אם אתה מדבר על אקורד ומונדאו]

פאסאט אל תתקרב הגיר שם בעייתי רצח...

בעיקרון אתה צריך להחליט מה אתה רואה מכונית בסיגנון הגולף או האקורד זה שני דברים שונים לגמרי...

פורסם

מותר להציע משהו?

קח את האימפרזה ותתקין לה מערכת גז מקורית בסובארו. זה יפחית לך מאד את ההוצאות על הדלק ואת הפחת על המנוע. ב60K ק"מ לשנה החסכון הוא עצום.

פורסם

קצת משוגע, אתה באמת קצת משוגע ;) האימפרזה גם לא נוחה, ידנית לחלוטין (לא רע בנסיבות רגילות, כן רע בנסיבות האלו) ולא מאובזרת כלל. קשה לי לראות את עצמי נכנס לאוטו הזה ומפיק ממנו עוד הנאה כלשהי מלבד עיצוב מחדש של דוושת התאוצה בעקבות לחץ מתמיד.

גיא, rallye106,

מה קורה לגבי הביטוח של סדרה 3? הבנתי שהוא יקר בצורה לא פרופורציונלית.

אני בן 21 כזכור, זה בטח יעלה לא מעט.

אין לי בעיה עם משומש בן שנה, השאלה היא מה אפשר למצוא בכסף הזה?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

דבר ראשון המועמדות שלך הם מכוניות ללא כיסוי, מחיר מטורף לגמרי!

נתחיל בזה שהגולף וה-A3 הם מכוניות זהות לגמרי בכל מובן. הגולף עולה 185 K וכמה עולה האודי? 235K. אז את האודי ישר תעיף מהרשימה עוד לפני שהספקת למצמץ.

אולי תבדוק את האפשרויות של וקטרה/ C5/ סופרב דיזל, הם יתנו לך הרבה יותר בכל מובן.

פורסם

הסדרה 3 במנועי הבנזין לא חסכונית בכלל ואם אתה הולך לכיוון ה60 אלף קילומטר בשנה אני לא רואה שום סיבה לקנות בנזין אלא רק דיזל.

כמו שאמרו פה A3 מכונית לא כלכלית בכלל אם הפוזה לא במקום הראשון האוטו הזה הוא ביזבוז כסף נטו בעיקר אחרי העליה ברמה של הגולף החדשה שאומנם יקרה יותר אבל עומדת יפה מאוד עם הA3...

אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל ברוב מנועי הדיזל לא נועדו להנאה מנסיעה אלא מעטים באמת מספקים את זה.. אתה לא מגדיר מה אתה מעדיף ביצועים, צריכת דלק, פינוק... תעמיד את העדיפויות של בסדר ברור ואז תוכל לבחור רכב...

פורסם

סופרב, C5 - לא ולא. never ever. גדול מדי, ספינתי מדי, לא דינמי לחלוטין.

הוקטרה דיזל איטית ומגיעה עם טיפטרוניק בלבד.

כאמור, במצב העניינים התקין כנראה שלא הייתי שוקל את האודי בכלל, אבל נאמר כאן שגולף TDI ברמת אבזור דומה תגיע לאיזור המחיר הנ"ל (בעוד שלאודי עוד יתרונות רבים אחרים).

סדרה 1 דיזל הייתה יכולה להיות מעניינת אבל למיטב ידיעתי היא לא משווקת כאן (מישהו יודע אחרת?).

פורסם

תנסה לבדוק מול מספר ביטוחים. אני בדקתי באיזה אתר והכנסתי סתם כתובת בחיפה (אולי זה אזור רע במיוחד?) וקיבלתי 15K למקיף, ל320D שנת 2003. אכן בעייתי... מצד שני אני לא חושב שביטוח של אקורד למשל יהיה זול במיוחד. לגבי הגולף והA3 צריך לבדוק גם כן (אם כי בטוח זול יותר... אבל צריך לחשב פנימה גם את הדלק)

אין לך אפשרות להישאר עם הרכב חברה? ולקנות משהו נוסף לFUN?

לXENON, סופרב, וC5 לא יתנו לו התנהגות, וזה משהו שהוא רוצה.

גיא

פורסם

אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל ברוב מנועי הדיזל לא נועדו להנאה מנסיעה אלא מעטים באמת מספקים את זה.. אתה לא מגדיר מה אתה מעדיף ביצועים, צריכת דלק, פינוק... תעמיד את העדיפויות של בסדר ברור ואז תוכל לבחור רכב...

אני רוצה את שלושתם, ולכן גם מוכן (נפשית) להוציא 250K ;)

גיא, לפאן יש כבר אופנוע שטח :) מכונית חברה זו לא אופציה, אני מתחיל עבודה חדשה כפרילנס (עצמאי).

כמובן שאני תמיד יכול לקחת בליסינג מאזדה 3 לחברה של עצמי :roll:

פורסם

קשה יהיה למצוא מכוון שאין הרבה שהגיעו, אך גולף PDI תהווה מציאה מושלמת לצרייכך.

Audi TDI DSG - כמדומני הגיעו שלושה בודדות בשנתון של gibsonlp.

המיאטה והגורר - נראה לי שתהיה בעיה אם זה ולכן מומלץ לרדת מזה.

אקורד 2.4, כל קשר בינה למילה חסכונית מקרי בהחלט.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

אני מציע לבחון גם רכב יד שניה, ככה יותר אופציות יוכלו להכנס.כמובן שרכבי דיזל הם האפרויות היחידות.

לנד קרוזר-ארוך/קצר מנוע 3.0 D חזק יחסית-רכב מאוד מוצלח "המאזדה של רכבי השטח"-יד שניה בשנתון אחד פחות יוכל להכנס לתקציב.

A3 חדש- שני דגמים:

Sportback או 3 דלתות, שניהם רכבים יפיפים ואיכותים- ישנה בעיה אחת וזה המחיר שלדעת רבים, יקר מדיי, אני לא חושב כך.

גולף- A3 בתחפושת (לא מוצלחת לדעתי), אותו מנוע רוב המכלולים זהים-רק סמל אחר ותג מחיר אחר.

מרצדס C220 CDI- מודל אחד פחות. מרצדס, לא צריך להוסיף הרבה..

פסאט החדשה- בקרוב מאוד מגיע לארץ, כבר מסתמן כרכב טוב ובטוח.

1.8T 8)

פורסם

בוא נגיד את זה ככה... לך תברר על הסדרה 1... זה עונה לך על כל הדרישות באמת...

אני דיי בטוח שהמנוע דיזל משווק בארץ היא מפנקת, מרחב של גולף וכו', מנוע וביצועים מעולים [על פי טופגיר] לדעתי כדאי לשקול אותה ברצינות...

פורסם

תודה, אבל בלי ג'יפים. בכלל. שום דבר שיכול לעלות על מדרכה בנסיעה לא הולך :)

לגבי הA3 והA3 Sportback: יש הבדלים מכאניים כלשהם ביניהן?

MINI MATAN, יש לך נסיון בהשוואה בין הגולף החדשה לA3? מעניין אותי לשמוע על ההבדלים.

המרצדס לא בשבילי, אני גם לא רוצה לנקר עיניים.

הפאסאט חביבה מאוד. אבל כל קשר בינה לבין הנאה מנהיגה הינו מקרי (אם כי הדיזל 170 כ"ס יהיה.. כיפי :wink: )

פורסם

לא מבין אותך בן אדם, אתה חושב ש-A3 (גולף עם סמל של אודי) או גולף הם דינמיות?

בהפרש הכספי בין הגולף לאודי A3 אפשר לקנות אחלה משומשת שלדעתי זה דבר מאוד משוגע התחשב שמדובר באותה מכונית.

ואם גולף עולה כמו משפחתית גדולה פאסאט תעלה הרבה יותר חוץ מזה שהיא לא יותר טובה מהאופציות שציינתי קודם.

סדרה 1 דיזל אין בארץ.

• תוכן חדש...