Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

thank you, oh great human index ;) אני אנבור אצלי בבית ואמצא את הכתבה.

החלטות, החלטות...

אגב, כאחד שאני יודע שהיה עושה את הקו הזה (הרצליה-חיפה, נניח) על בסיס קבוע, האם לדעתך אפשר להסתדר בו עם ידנית ועדיין לשמור על שפיות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
thank you, oh great human index ;) אני אנבור אצלי בבית ואמצא את הכתבה.

החלטות, החלטות...

אגב, כאחד שאני יודע שהיה עושה את הקו הזה (הרצליה-חיפה, נניח) על בסיס קבוע, האם לדעתך אפשר להסתדר בו עם ידנית ועדיין לשמור על שפיות?

בהחלט ניתן. הכל תלוי ברמת הפקקים. בכביש החוף לרוב אין הרבה והתנועה יחסית זורמת, כך שגיר ידני הוא לא נורא בכלל. ידני מפריע רק בפקקים "עומדים". אני למשל, נוסע כל יום כ-20 ק"מ לעבודה מרעננה לגבעתיים וחזרה, בשעות שבהן יש תנועה זורמת יחסית, עם קצת פקקים לקראת מחלף בר אילן. נדיר שאני תקוע בפקקים "עומדים" ולרוב התנועה זורמת גם אם על 20-30 קמ"ש, ואז גיר ידני זה בכלל לא נורא.

בקיצור, זה תלוי בשעות הנסיעה שלך, וכן בכמות הפקקים ביציאה ובכניסה לערים. ד"א, לטעמי לא ניתן לעשות את הרצליה-חיפה על בסיס יומי ולהשאר שפוי בלי שום קשר לתיבה - אני עשיתי את זה פעמיים בשבוע וכמעט התחרפנתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שכל רכב ספורט לא יתאים למשימה שלך, נסיעות ארוכות במשך שעות וכמובן עניין הדלק.

הרי לא הפסקתם לרדת על הגולף/A3 אז למה מציעים לו GTI?

אני חושב שאם לא A3 אז תראה איזה רכבי דיזל חדשים מגיעים לארץ, ההונדה אקורד נשמעת טוב..

תבדוק עוד בקטגוריה הזאת כמו B4 ו407...

1.8T 8)

פורסם

הGTI אמורה להיות נוחה ומאובזרת בנוסף להיותה ספורטיבית.

גם גיר הDSG אומר שלא צריך לעשות פשרות בין ידני ואוטומטי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אחרי חודשיים ו 5500 ק"מ עם AUDI A3 TDI, אני יכול לומר שהרכב מהיר וחזק מאוד, יציב מאוד על הכביש, התנהגות ספורטיבית, מנוע וגיר מעולים! ה-DSG זה הגיר האוטומטי [רובוטי] הטוב ביותר שנתקלתי בו. [אני מאמין שאם היה פה מסלול מירוצים, הייתי נהנה הרבה יותר מהאוטו הזה :roll: ]

מבחינת איבזור, הוא די דל, והאמת שצפיתי להרבה יותר, במיוחד אחרי האוטו הקודם שלי שהיה מאוד מפואר ביחס למחיר שלו, איכות החומרים מעולה ואופיינית לאאודי.

מעבר לזה, נוחות הנסיעה, ממש לא נוחה, בשביל לקבל פידבק חיובי מהמיתלים הנוקשים בכבישי ארצנו, צריכים לקפוץ למהירויות בלתי חוקיות בעליל [קרי כפול מהמהירות המותרת], ברקסים חלשים, הגה לא לטעמי, גמדים אלקטרוניים שמפריעים להנאות מהאוטו, בקיצור, ואני אומר את זה בלב שלם, הרכב לא שווה את המחיר שלו!

צריכת הדלק נעה בין 1:13 [Pedal To The Floor] ל-1:19 [אבא שלי].

בבית יושבת לה בנוסף פוקוס 2.0, ובהשוואה בניהם [התנהגות בלבד], הפוקוס הרבה יותר נוחה, הרבה יותר מתקשרת ומהנה. ההגה והדינמיות של הפוקוס עדיפים בהרבה לנסיעה יומיומית. אם לפוקוס היה גיר רגיל, אני לא אגזים ואומר שהרכב הזה היה נותן פייט לא קטן גם לכל הקטנטנות הצרפתיות שכל כך משבחים פה בפורום. [אני יודע שיתחילו לקטול אותי :smile: ]

לסיכום, אם המחיר של ה-A3 היה נמוך יותר, זו הייתה קניה מצוינת, אני אוהב את האוטו למרות כל מה שכתבתי, אבל המחיר פשוט גבוה מדי. לי אישית העלות של הרכב לא הפריעה, כי אני עשיתי עיסקת טרייד אין עם הרכב הקודם שלי [AUDI A4] שמאוד השתלמה לי. ובנוסף, בהיותי נכה צה"ל, פטרה אותי מתשלום מיסים, כך שהרכב לא עלה לי הרבה כסף.

אם יש משהו נוסף שתרצה לדעת, אשמח לענות.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אחרי חודשיים ו 5500 ק"מ עם AUDI A3 TDI...

מסכים עם אלון בנוגע לנוחות הנסיעה - היא משתפרת ככל שעולים במהירות. ככה זה כשהרכב מכויל ל-180 על האוטובאן בגרמניה ולא ל-100 מקפצצים על האוטובלאכס בישראל. למיטב הבנתי ה-DSG דווקא לא מושלם ויש לו חסרונות משל עצמו (מעביר מהר מדי להילוך הגבוה ביותר במצב אוטומט, העברה לא חלקה כמצופה, מעביר הילוך על הקו האדום).

לא מסכים רק בנוגע להתנהגות הספורטיבית - לא מצאתי שום התנהגות ספורטיבית באוטו, מלבד אחיזה טובה מאוד (וזה לא נקרא התנהגות ספורטיבית)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש צפי כלשהו למחיר בשביל האקורד? איך היא מבחינה דינמית מול המונדיאו למשל?

פורסם
למיטב הבנתי ה-DSG דווקא לא מושלם ויש לו חסרונות משל עצמו (מעביר מהר מדי להילוך הגבוה ביותר במצב אוטומט, העברה לא חלקה כמצופה, מעביר הילוך על הקו האדום).

לא מסכים רק בנוגע להתנהגות הספורטיבית - לא מצאתי שום התנהגות ספורטיבית באוטו, מלבד אחיזה טובה מאוד (וזה לא נקרא התנהגות ספורטיבית)

הגיר אכן מעביר להילוך הגבוה ביותר במצב אוטומט, לי אישית זה לא מפריע, כי אם אני נוסע על מוד אוטומטי, אני פשוט זורם, והגיר לא מפריע לכך. זה הכל עניין של סגנון נהיגה.

העברה לא חלקה, לא נתקלתי בזה עדיין. לא כתבתי שהגיר הזה מושלם, אלא הטוב ביותר שנתקלתי בו עד כה.

התנהגות ספורטיבית, יש משהו במה שאתה אומר. בוא נקרא לזה כיול ספורטיבי, אולי זו הגדרה מתאימה יותר.

לא קטנה חמה וצרפתייה :wink: , אבל זה בהחלט רכב שיכול להסב לך הנאה בכבישים הנכונים, וזו כוונתי.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יצא לי במשך יותר משנה וחצי לנסוע פעמיים בשבוע (היו תקופות שאף יותר ) מראשל"צ לחיפה.

בהתחלה הייתי נוסע בפיאט אונו ולאחר תקופה מסויימת עברתי לרנו קנגו דיזל. הגיר הידני לא מהווה בעיה מכיוון שכביש החוף בדרך כלל פנוי ולכן פשוט משייטים רוב הדרך בהילוך 5.

שמתי לב שבגבול העליון של התקציב שלך אתה יכול לקנות יגואר X טייפ דיזל. אני לא מכיר את הרכב הנ"ל (לא יצא לי לנהוג על אחת) אז למה לא יגואר?

פורסם

הכי חשוב זה לקרוא את השירשור...

יגואר לא מתאימה משתי סיבות, הראשונה עלות ביטוח ואחזקה, הBMW 320D נפלה על זה, מתן הסתם גם היגואר. והשניה, הוא לא רוצה רכב מנקר עיניים שמושך עודף תשומת לב, והיגואר בהחלט עושה את זה.

גיא

פורסם

אז מה ההחלטה? בכל אוטו יש בעצם משהו לפסול כלומר אף אוטו לא ימלא את כל הדרישות שלך...

בעיקר אתה מכוון לאוטו שגם מהנה וגם דיזל A3 והגולף הם אולי מהיחידות שעומדות בארץ בקטגוריה הזאת.

פורסם
הכי חשוב זה לקרוא את השירשור...

יגואר לא מתאימה משתי סיבות, הראשונה עלות ביטוח ואחזקה, הBMW 320D נפלה על זה, מתן הסתם גם היגואר. והשניה, הוא לא רוצה רכב מנקר עיניים שמושך עודף תשומת לב, והיגואר בהחלט עושה את זה.

גיא

גיא אני קראתי את כל השירשור הודעה הודעה.

בקשר לביטוח חשבתי על זה אבל נראה שצריכת הדלק לא משנה לו, אני בטוח שבכסף שהוא יחסוך בדלק הוא יוכל לשלם על הביטוח ואפילו יצא ברווח.

בקשר לרכב מנקר עיניים, זה לא נראית לי דרישה חזקה שלו בגלל שע"י כך שהוא קונה רכב מנקר עיניים הוא גם נראה כאדם יותר אמין בעיני הלקוחות שלו(הוא רשם שהוא הופך להיות עצמאי) וגם מקבל רכב טוב, לפי דעתי לא שווה לפסול רכב טוב בגלל שהוא "מנקר עיניים".

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אני שמעתי על צריכת דלק מעולה באקורד דיזל!!!
גם אני, הם הקיפו את מסלול נארדו (אם אני לא טועה) שבארצות הברית וצריכת הדלק הממוצעת הייתה באיזור ה32 ק"מ לליטר.

הם טוענים שהמכונית נבחרה באופן אקראי ולא נעשה בה שום שינוי, לא יודע אם להאמין להם.

• תוכן חדש...