Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות רכב משפחתי באזור ה50 אלף שקל. גמיש. יש לי 2 תינוקות, אני גר בבאר שבע, ויוצא לי לנסוע לירושלים לפעמים. אני מחפש רכב עם בגאז נחמד שיהיה לו גובה מסויים מהכביש (שלא יקרוס בבאמפרים או בדרך למעיין בטיול). ושלא יהיה בזבזני בדלק. יש לי בכוונת אופל מוקה 2017 עם 77 אלק ק"מ במצב באמת מדהים כמו חדש עם היסטוריית טיפולים אפס תאונות אפס בעיות נהגת יחידה שהמשפחה של אישתי מכירה. מצד שני שמעתי שמועות לא טובות על הרכב כמו חוסר אמינות טיפולים יקרים ושצריך לטפל בשמנים ספציפיים. אשמח לאמת אותן.

המחיר כרגע 55 אבל אין לי ספק שניתן להוריד אותם אפילו ל50. הם גמישים

פורסם
לפני 6 דקות, SHIMONSHOUEI כתב:

שמעתי שמועות לא טובות על הרכב כמו חוסר אמינות טיפולים יקרים ושצריך לטפל בשמנים ספציפיים

לצערי לא מדובר בשמועות. מדובר בעובדות כואבות מאד. זאת מעבר לעובדה שהרכב לא ממש חסכוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה קילומטרים אתה בערך תעשה בשנה?

מה חשוב לך ברכב מעבר לאמינות, חיסכון בדלק, בגאז' טוב ושיהיה נוח?

אם אתה מבלה הרבה מחוץ לעיר הייתי שוקל אולי רנו פלואנס דיזל או רנו מגאן סטיישן דיזל. חסכוניות, נוחות, בגאז' גדול, רכבים אמינים בסך הכול (רק חשוב לקחת בחשבון שהגיר רובוטי כפול מצמדים וייתכן ובמשמרת שלך תיפול החלפת קלאצ'ים ו\או מחשב גיר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא עושה קילומטר ברמה של דיזל. מאמין שבאזור ה15 אלף בשנה אולי קצת יותר לא יודע. אבל הנה אתה ממליץ לי על אירופאיות. זה נשמע לי כמו איזה סטיגמה מיושנת. אני רואה כמויות של רנו ופיג'ו על הכביש

• תוכן חדש...