Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

א. קיבלתי דו"ח על דיבור בטלפון בזמן נסיעה, העבירה צולמה. ביקשתי להישפט. איך ניתן לראות איך ומה הוא צילם?

ב. ממתי הנקודות נספרות משעת העבירה או המשפט?

עריכה אחרונה על ידי יאיר הצעיר
פורסם (נערך)

פונים ליחידת התנועה שממנה הגיע הדו״ח ומבקשים לעין בתיק.

שם היחידה מופיעה על הדו״ח ואופן הפניה אמור להופיע מאחור.

הנקודות תקפות מההרשעה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, Be roo כתב:

פונים ליחידת התנועה שממנה הגיע הדו״ח ומבקשים לעין בתיק.

שם היחידה מופיעה על הדו״ח ואופן הפניה אמור להופיע מאחור.

תודה. שלחתי. האם הם מראים לי את הצילום?

לפני 2 דקות, kompy כתב:

כרגע, אין טעם לפנות אל יחידת התנועה, צאחר ולא נקבע עדיין תאריך למשפט ולא מונה לתיק תובע.

נקבע תאריך. מדובר בדו"ח בן שנה וחצי עוד חודש וחצי יגיע תאריך המשפט.

תוך כמה זמן מגיעים החומרים?

פורסם

אם יש תאריך משפט, אז לפנות ליחידת התביעות הרלוונטית.

הנקודות נספרות מיום ביצוע העבירה אך "נכנסות לתוקף" רטרואקטיבית מיום ההרשעה בעבירה (תשלום הקנס או הרשעה במשפט-> בהתאם לסיטואציה).

אם היית תחת סיכון של סנקציה כלשהי נגדך ביום ביצוע ההרשעה, אז הסנקציה הנ"ל תבוצע רטרואקטיבית לאחר ההרשעה -> במילים פשוטות, אם היית בסיכון לשלילת רישיון/ דרישה לקורס עקב נקודות וכו', אז לאחר ההרשעה במשפט יבצעו את הסנקציה הנ"ל באופן רטרואקטיבי.

פורסם
לפני 1 דקה, guya72 כתב:

נקודות נספרות מיום ביצוע העבירה אך "נכנסות לתוקף" רטרואקטיבית מיום ההרשעה בעבירה

ואם עוברות שנתיים נקיות מיום ביצוע העבירה אז הנקודות יימחקו?

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Be roo כתב:

אחרי שנתיים נשאר רק התיעוד שלהן, הן לא נספרות לחובתך.

אז אם אין לי עוד נקודות חוץ מאלה, ועוד מעט יעברו שנתיים. אין לי סיבה לשלם לעו"ד, התשלום הרבה יותר מהקנס, ורוב הסיכויים שהנקודות יימחקו. (אני לא נוהג הרבה) נכון?

תוך כמה זמן הם שולחים את החומרים?

עריכה אחרונה על ידי יאיר הצעיר
פורסם

נראה שלא הבנת. הנקודות כרגע לא נספרות. היות וביקשת להשפט טרם הורשעת בעבירה והן ממתינות לתוצאת המשפט. אם תורשע, הן יהיו תקפות לשנתיים מיום ההרשעה.

יש שתי דרכים להמנע מהנקודות:

1. לצאת זכאי.

2. להגיע להסכם על שינוי סעיף האישום לכזה בלי (או פחות) נקודות.

אם אתה לא נוהג הרבה, וסיכוייך להתפס שוב בעבירה עם ניקוד נמוכים, זה שיקול של סיכון מול עלות.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, יאיר הצעיר כתב:

מישהו יודע להגיד תוך כמה זמן המשטרה שולחת חומרים? והאם זה כולל את התמונה שצולמה? (מצלמת גוף)

בדיוק 2 דקות אחרי ההודעה קיבתי את החומרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...