Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגדיר את ה- asx כאטראז' גדול וגבוה...

אני מניח שרוב ה- asx  נמכרו בסוף לציי רכב.

בתקציב המכובד שעומד לרשות פותח השרשור - כדאי לקנות רכב קצת יותר מפנק  מאובזר ומהנה כמו ה-cx5.

דרך אגב, צמד הקוריאנים: טוסון וספורטאז גם בגרסאות הבסיס מצויידים בתיבת 6 הילוכים פלנטארית עם אופי נעים מהגיר הרציף שבמיצובישי והם עדיפים בעיניי על ה- asx.

פורסם

טוסון וספורטאג׳ שותות דלק, הייתי נשאר עם המאזדות אחרי בדיקת מחיר ביטוח שיכול להיות גבוה בכמה אלפים.
asx לא רלבנטי בתקופת חיינו, לפני שנתיים יכולנו לקחת אותה או סיאט אטקה או קיה סלטוס בליסינג. לקחנו אטקה וההבדלים היו שמיים וארץ. 
ו1.85 זה בחור גבוה אבל כמעט ואין הבדל בינך לבין ממוצע 1.75 בעת ישיבה ברכב. התפלגות הגובה היא נורמלית ולא כל ה 10 סמ הולכים לרגליים אלא גם לגב צוואר וראש. אז ה 5 ס״מ שהרגליים שלך בולטות יותר מן האדם הממוצע זה חצי אצבע ולא ניראה לי משמעותי לכאן או לכאן.
אני באותו הגובה ואף פעם לא הרגשתי שזה פרמטר, אם רכב צפוף הוא יהיה צפוף לי בדיוק כמו לשאר האוכלוסיה. 
בהצלחה!

פורסם
לפני 7 שעות, -UC- כתב:

דבר נוסף - לילדים יש הרגל למתוח את הרגליים שלהם קדימה ולהתלונן על כמה שצפוף להם ואין להם מקום למרות שיש להם שם שטח של מגרש כדורגל

להעביר לפורום הורות

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

אני מאוהב.

מצאתי c5 איירקרוס - מנוע 1.6 180, בת פחות מ 3 שנים.

מרווח, מבחינתי איכותי וניראה לא רע.

הבעיה? אישתי לא רוצה את ה'משאית' הזו.

וזה לא שאני לא מבין אותה בנוגע לעיצוב - אבל היתרונות רבים על החסרונות והרכב אמור לשמש אותנו בנוחות, מבחינתי בסטייל קצת פחות חשוב.

ואז חשבתי לתקוף את הבעיה מכיוון אחר.

אולי אקנה אותה לעצמי (המחיר מעט מלעל הרף התחתון שלנו) ושאישתי תשתמש באוקטביה.

כחבילה, מבחינתי היא ניראת אופציה עולה פי כמה על המקבילות שגם הוזכרו כאן(בטח בקטע VFM)

ישי לי כמה תהיות

יש מה לפחות באמינות מהמנוע/מכלול הזה?

ממה שקראתי והבנתי זה לא, אבל תמיד יש איזה ספק.

סחירות - אמנם את הנפילה העיקרית עברנו, אני גם חושב שלא יהיה קשה מדיי למכור אותו כמשומש, בעיקר בגלל 3 הכסאות הנפרדים מאחורה ובגלל שזו ניראת גירסה מוצלחת. צודק?

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

אופציה ראויה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, yaniv572 כתב:

סחירות - אמנם את הנפילה העיקרית עברנו, אני גם חושב שלא יהיה קשה מדיי למכור אותו כמשומש, בעיקר בגלל 3 הכסאות הנפרדים מאחורה ובגלל שזו ניראת גירסה מוצלחת. צודק?

כחובב המותג ומחזיק 2 כיום

אם סחירות זה שיקול, אל תקנה סיטרואן

• מצחיק 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

בסחירות הכוונה שלא אתקע איתה חצי שנה בנסיון למכור אותו, בהנחה והרכב תקין והמחיר לא מופרך.

כניראה שהכל זה עניין של מחיר, אבל מראש אני לא מודאג אחרי שהמחיר קניה הראשוני ב 3 שנים כבר צנח.

אז אולי לא הגדרתי את זה כמו שצריך.. 

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

כחובב המותג ומחזיק 2 כיום

אם סחירות זה שיקול, אל תקנה סיטרואן

כקונה של סיטרואן משומש הוא "נהנה" מקשיי הסחירות כעת. המחיר מגלם אותם. 

פורסם

קראתי הכל, אתה כמוני עם נשים מחפש חסרונות מחפש חסרונות ולא מוצא כלום. 

תנשום, גם ברולס רויס יש חסרונות. לא תמצא ככה רכב, היאריס קרוס בחירה מעולה

פורסם (נערך)

לפני 18 שעות, yaniv572 כתב:

הבעיה? אישתי לא רוצה את ה'משאית' הזו.

ואז חשבתי לתקוף את הבעיה מכיוון אחר.

אולי אקנה אותה לעצמי (המחיר מעט מלעל הרף התחתון שלנו) ושאישתי תשתמש באוקטביה.

רק בשביל הפרוטוקול - סיטרואן סי5 באורך (4.50 מטר) יותר קצרה מהאוקטביה, גם הדור הנוכחי וגם הדור הקודם של האוקטביה (4.65 מטר דור קודם, 4.69 דור נוכחי).
ברוחב - הסי5 אכן יותר רחבה בכ 3 ס״מ. 

מנסיון שלי - אם בכל מקרה אתם מחזיקים 2 רכבים - תעשה הפרדה. תן לאשתך מה שהיא רוצה (אשתי נוסעת בפאביה קומפקטית), ואתה תנהג ב״משאית, אוניה, נושאת מטוסים״ כרצונך. ולנסיעות ארוכות לוקחים את הרכב הגדול.

וכן אין מושלם. לכל רכב (ובכללי כמעט לכל דבר בחיים) יש יתרונות וחסרונות. סי5 אחלה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
  • תוכן חדש...