Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

הציעו לי אטראז׳ שנת 2016, יד 1 מליסינג, 200,000 בקילומטראז, רכב שמור בלי תאונות. דורש 24,000 מחיר התחלתי.

לחלופין, יש לי אופציה לקיה פורטה 2012, יד 3 מאדם פרטי, 160,000 בקילומטראז׳, רכב שמור ומטופח. אין תאונות, דורש 20,000.

מבחינת הצרכים הקיה אמנם יותר נוחה אבל האטראז׳ שותה הרבה הרבה פחות וזה משמעותי כי אני עובד עם הרכב ותופר קילומטרים.

מתכנן להשתמש ברכב לשנתיים שלוש בערך. רציתי לדעת האם אורך החיים של האטראז׳ מחזיק וללכת לכיוון הזה או להצמד לכיוון הקיה ולספוג את עלויות הדלק.

באופן כללי, אשמח לשמוע שיקולים לכאן ולכאן.

תודה לכולם

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האטראז' מליסינג מהשנים הללו עם הקילומטראז' הן בוגרות צה"ל יפות ככל שתהיינה. אני הייתי נמנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צהל סגר עסקה גם עם אלדן, ואם אתה רוצה לקנות באמת ישירות מליסינג - קנה רק ישירות מהחברה, ולא מכל מיני מתווכים מפוקפקים. ו-כן, אלדן מוכרים כאלה עם שלוש שנים אחריות כי הם נואשים...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם היה שמץ של אמת בדבריו - אלדן היו מוכרים את הרכב בעצמם. אין תוכנית ליסינג פרטי שמגיעות ל-200000 ק"מ.

אם אינני טועה אלדן מוכרים ישירות אטראז' עם אחריות לשלוש שנים ב-25000 ש"ח - תבדוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אכן היו אלפי אטראזים מאלדן, אבל הייתי נמנע בשיא הרצינות כמה שלא עשו להם השבחה ואחריות ולא יודע מה הם פשוט רכבים קרועים. 

ב25-30 אפשר כבר למצוא ספייסטאר מאדם פרטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא רק עניין הליסינג - קיה פורטה מתעלה על אטראז’ בכמה רמות טובות אפילו שהוא ישן יותר. לא שאי אפשר לחיות עם אטראז’, אבל כשיש אופציה טובה יותר ועוד אתה אומר שאתה הולך לבלות באוטו? אני לא הייתי מתלבט.

• אהבתי 1
פורסם

השיקול המרכזי שמטריד אותי הוא הצריכת דלק. הפורטה תשתה לי 1 ל11 בערך, האטראז׳ 1 ל16-17… זה מאוד משמעותי בטווח הארוך.

כמה זה שווה בהסתכלות הכוללת?

פורסם
לפני 19 דקות, Shdro155 כתב:

הפורטה תשתה לי 1 ל11 בערך, האטראז׳ 1 ל16-17… זה מאוד משמעותי בטווח הארוך.

כמה זה שווה בהסתכלות הכוללת?

זה אינדבידואלי לכל אחד. בעיקר תלוי בכמה אתה נוסע. אם לוקחים בחשבון את ערך הגרט (כמה שהרכב יהיה שווה בתום תקופת השימוש) לא בטוח שהאטראז' תשתלם מבחינה כלכלית גם אם הפרש הצריכה הוא כמו שכתבת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

1. לא לקנות בכלל מיצובישי אטרז זה פשוט זבל של רכב! זה רכב שמיוצר ומשווק רק מדינות עולם שלישי, מלוכדת מוות במקרה של תאונה חס וחלילה,פח חלש מאוד ואין לו בכלל אחיזת כביש תעשה סיבוב בכביש טיפה מהיר ותראה,פלאסטיקה זולה ומנוע של מכסת דשא וכמובן רכב מכוער מאוד ברמה מביכה, אל תתפתה לזה של שזה שנתון גבוהה במחיר זול, מה יותר חשוב לך לחסוך 50-100 שקל בדלק פעם בחודש או בטיחות? בטח אם אתה הולך להסיע משפחה מהאחורה!

2. לא קונים אוטו 2016 עם 200 אלף ק"מ זה כבר בלאי מטורף ולא קונים אוטו מצה"ל!! זה רכבים שעוברים התעללויות חופשי וחיים קשים מאוד! ולא תוכל למכור את זה אלא רק לפירוק, על תקלות של בלאי תשאל יותר מצריכת דלק

3. תרד 3 שנים תקנה אוטו נורמלי מפרטי , הפורטה שרשמת נשמע סבבה יחסית וזה מרצדס לעומת האטרז

עריכה אחרונה על ידי A900
  • רעיון טוב! 3

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בתאריך 14.12.2023 בשעה 23:41, Shdro155 כתב:

המוכר טוען שלא הגיעה מצהל. צהל סגרו עם שלמה סיקסט וזה מגיע מאלדן.

אלדן סיפקו גם רכבים לצבא בזמנו, אני לא בטוח שהיום עדיין מספקים.

למפקד שלי מהסדיר הייתה אטראז' מאלדן.

אני הייתי מחפש רכב אחר בתקציב הזה. האטראז' רכב בסיסי ולא נעים לנסיעה. אם אתה עושה 30 אלף ק"מ בשנה אני ממליץ בחום לחפש משהו יותר נורמלי.

אם ידני בא בחשבון, הייתי מחפש במקומך פלואנס דיזל או דאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אשתי קצת פוחדת מידני, כי בעזרת ה׳ עוד חודד תוולד לנו בת והיא תצטרך גם ככה להיות עסוקה בלהסתכל עליה בזווית העין. פיזור קשב כזה קצת מקשה עליה ולכן היא מעדיפה אוטומט.

יש רעיונות לעוד רכבים עם צריכת דלק נמוכה?

• תוכן חדש...