Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרווח למשפחה - עד 180,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי כרגע וולוו S60 R-Design יפהפייה, לצערי ושמחתי בו זמנית אחליף אותו באיזשהו ג'יפון כי הגודל הצפוף כבר מתחיל להעיק. קניתי אותה בימיי הרווקים - עכשיו אני עם אישה וילד, והזרוע נטויה ;)

הלכנו למאיר טרייד לבדוק דגמים ומרווחים - אני יכול להגיד שהXC40 קטנה מדי עבורנו, אבל הXC60 בול בגודל הנכון.

אז משיטוטים פה בפורום וברשת, עלו לי מגוון דגמים שסכומם לא עולה על 180,000:

וולוו XC60 בת 3-4 עם קילומטראז' נמוך.

סקודה אניאק בת שנתיים ~

סיטרואן C5 איירקרוס ה180 כ"ס (התלהבתי מאוד שהמושבים נפרדים והרצפה באמצע שטוחה ונוחה, איך לא כל החברות עפות על הקונספט?)

SKYWELL / AIWAYS / כל ג'יפון חשמלי אחר מהחדשים

מה דעתכם? אם יש משהו אחר, אשמח לשמוע.

השיקולים, לפי סדר של חשיבות:

1. בטיחות. מזעור הסיכוי לתאונות, ומזעור הסכנה לחיים במקרה ותאונה מתרחשת.

2. מרווח. XC60 לפחות, מבחינת מרווח במושב האחורי. צריך להכניס ולהוציא בוסטרים, ילדים וכו' בקלות.

3. כוח זמין. אני רגיל ל245 כ"ס של הS60, לפני כן הייתה לי מונדאו של 204 כ"ס. לא מבקש מפלצת כביש, אבל אני אוהב שהרכב מגיב כשאני לוחץ על הדוושה.

4. אמינות. אין לי ראש להתרוצץ בין מוסכים. לשמחתי הS60 שלי לא רואה מוסך בכלל מלבד הטיפול השנתי.

תודה רבה רבה

פורסם (נערך)

מהחשמליים, איוניק 5 או אניאק, יכנסו לתקציב. האניאק לא ממש מתמודד עם דרישת הכח אם משווים לאיוניק 5 , אבל מול רכבי בנזין כמו האירקרוס 1.6 אין לו בעיה להתמודד. טסלה y למיטב ידיעתי אין עדיין בתקציבים האלה. 

אייווייז, רק 3 כוכבי בטיחות והחברה פושטת רגל כנראה.

סקייוול, כוכב בטיחות אחד בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

איך האניאק והאיוניק 5 לעומת Volvo XC60 ?

דרך אגב מצאתי עוד זוג דגמים מעניינים - הג'יפ גראנד צ'ירוקי 4x4 road laredo שנת 2019, ופורד אדג' טיטאניום.

פורסם

הם מאוד שונות מהוולוו ,תעשה נסיעת מבחן. בכח ,הוא מרגיש הרבה יותר מיידי בשתיהן לפחות מול יחידות הדיזל של וולוו d5-d4. המרווח של שתיהן מצויין ולא נופל מה xc60 והעובדה שאין להם תעלת הינע הופכת אותם ליותר נוחה ל 5 אנשים.

בגראנד נהגתי לפני הרבה דורות, לא יודע לתת השוואה באדג' לא נהגתי. בכל מקרה אתה מדבר על הרכבים הכי שתיינים שיש בשוק, גם אם הם יעלו אותו דבר בקניה, התחזוקה שלהם תהיה הרבה יותר יקרה, לא הגיוני להשוות ביניהם. 

פורסם

xc60 לדעתי תהיה הבחירה הטובה מכל אלו שרשמת. מנסיון של חבר עם 2 כאלו (קודמת ונוכחית) 

הפורד והג׳יפ הן מהשתייניות הגדולות ביותר שקיימות בקטגוריה. מעבר לעלויות תחזוקה גבוהות.

לגבי המשפט

לפני 9 שעות, K.I.T.T כתב:

עכשיו אני עם אישה וילד, והזרוע נטויה ;)

, אתה בטוח שזו היד 🤣

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

או אה. שתייניות למה? הגראנד צ'ירוקי אני מבין (מנוע 3.5, לא?), אבל האדג' טיטאניום זה 2.0 טורבו 245 כ"ס. הxc60 עדיף דיזל? התכוונתי לT5, T8, או B5 4x4 בכלל :)

ובמה עלויות התחזוקה מתבטאות? מחלות ידועות?

דרך אגב, הXC60 בת 4-5 תעלה לי כמו אניאק בת שנתיים (ולא הסתכלנו בכלל על עלויות דלק כמובן... למרות שאנחנו נוסעים רק 7000 ק"מ בשנה).

שאלה אחרונה, איך האניאק לעומת הוולוו מבחינת הספייס בפנים ?

עריכה אחרונה על ידי K.I.T.T
פורסם (נערך)

אם כבר וולוו ומרווח, אופציה מצוינת ודי נדירה : volvo v60 , סטיישן מנהלים מאובזרת מאוד עם איכות חומרים והרכבה גבוהות והרבה מקום ופינוק, מנוע אמין וחזק מאוד שמשודך לגיר יפני 8 הילוכים ובטיחות מצוינת.

והכי חשוב, מרווח אחורי מעולה (כמו סקודה סופרב) ובגאז׳ ע-נ-ק-י.

מחיר מעט גבוה אבל אפשר למצוא אחת בת שנתיים/שלוש בתקציב שלך.ֿ

מגיעה בשני רמות גימור, V60 עם מנוע T8 היברדית ו V60 Cross country מנוע 2.0 250כס -  גירסה מוגבהת יותר ש׳כביכול׳ מתאימה יותר לשטח.

ממליץ בחום בתור בעלים של מודל 2021 גרסת קרוס קנטרי, לדעתי מוצלחת ופרקטית הרבה יותר XC60 למשפחה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

רעיון מעניין. הן לא נמוכות משמעותית מהXC60 אבל? (גם המוגבהת)

https://www.cnet.com/roadshow/pictures/2021-volvo-xc60-vs-v60-cross-country/4/

2021 Volvo XC60 vs. V60

2021 Volvo XC60 vs. V60

2021 Volvo XC60 vs. V60

עלתה גם אופציית פורד אקספלורר, פורד אדג' (2020-2021), ג'יפ רנגייד, או אאוטלנדר / 3008 או טסלה Y חדשה.

עריכה אחרונה על ידי K.I.T.T
  • תוכן חדש...