Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לתקופה קצרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הפתרון הכי טוב רכב לתקופה קצרה?  (משהו כמו חודשיים - ארבע חודשים.. )

משהו שמשלב בין נוחות וראש שקט לכלכליות, מבלי להסתכן יותר מדי, ובהנחה שאני לא מכונאי, ומבין גדול ברכבים...

האם שווה דווקא לקנות רכב סחיר סביב ה- 20,000 שקל ,בתקווה שיהיה במצב טוב יותר עם פחות תקלות, וקל יותר למכירה -
מאשר למשל רכב ב -8000 - 15000 שקל?

האם משתלם גם שאני מוכר אותו בסוף התקופה?

לא אכפת לי להיות גמיש עם התקציב לפה או לשם, רק שירדת ערך תהיה כמה שיותר קטנה..

האם יש קטגוריות רכבים שידועה בכללי ככזאת עם ירידת ערך קטנה יותר?
למשל יפנים / קוריאנים, ידניים, רכבי מיני  וכו'?

חזרתי לארץ לתקופה לצו 8 ותוהה לעצמי...

תודה שקראתם עד כה, תבוא עליכם הברכה 🙏

פורסם

הייתי בודק אופציה לשכירות, גם אם יעלה מאט יותר אתה מקבל רכב חדש עם בטיחות בהתאם לעומת רכב ישן.

אין בעיות במכירה, לדעתי זה יכול להדליק נורה אדומה אצל חלק מהרוכשים שאתה מוכר אחרי תקופה קצרה כול כך.

אין סיכוי לתקלה יקרה.

אתה לא מאבד ימי עבודה בחיפוש רכב וכול כאב ראש מסביב.

ברכב שעולה 10-15 אלף, ירידת ערך כבר נמוכה כך שזה לא באמת משנה.

אבל אם זה יצא יקר, הייתי רוכש זול עד 10 אלף, עם טסט כמה שיותר ארוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...