Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי גריל באונו Modding ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בשיטוטי באתרי אונו נתקלתי במספר תמונות שמראות שינוי "קלאסי" שכזה לגריל הקדמי של האונו, כאשר מישהו שם סיפר שזה בין השינויים הנפוצים.

השינוי כולל העפת הסמל של פיאט (הקווים), הלוגו עם השם פיאט, וחיתוך הפס האמצעי מתוך השלושה.

לאחר מכן שמים רשת מאחורה.

רציתי לשאול אם מישהו כאן עשה את זה? אם מישהו יודע איך בדיוק עושים את זה? (איך ניתן לחתוך את הפס האמצעי בלי שכל הגריל יראה מעפן) ומה דעתכם על השינוי באופן כללי?

ישנו גם אופציה לאותו שינוי רק בלי להוריד את הסמל הגדול של פיאט (הפסים).

אני לא מתלהב משינויי חוץ בכלל (חצאיות, אגזוזים וכו') אבל זה נראה לי נחמד ופשוט... :)

צירפתי תמונות של רגיל, ושני סוגי השינויים (נא להתעלם מהחצאיות/פנסי ערפל וכו').

אשמח לדעתכם...

בתודה,

צביקה

עריכה: הוספתי עוד תמונה של עוד אונו עם הגריל החדש.

uno-regular.jpg

uno-mod.jpg

uno-mod2.jpg

uno-mod3.jpg

...Carpe Diem

פורסם

זה ממש לא עניין של חיתוך הדבקה ושיוף...

אם אתה רוצה תוצאות כמו בתמונות, תקנה גריל שיוצר בצורה הזו...

כל תחליף ונסיון להפוך את הגריל הנוכחי שלך לתוצאה המוגמרת בתמונות יראה ע-ר-ב-י

אלא אם אתה אומן פייבר-גלס, ואז לא היית שואל את השאלה הזו כאן!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם לא תנסה, לא תדע...

תמיד תוכל לקנות גריל מאונו מפורקת בעשרות שקלים בודדים, ולנסות את מזלך עם מסורית ;-)

ואם אתה שואל אותי - לך על הדבר האמיתי:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=10382&item=4552100170&rd=1&ssPageName=WDVW#ebayphotohosting

גריל של אונו טורבו עם פנסי Hella מובנים

ad_1_b.JPG

המחיר, נכון לעכשיו, ריאלי לחלוטין!

פורסם

נראה נחמד, אבל קצת יקר - מה גם שאין לי צורך בפנסים האלו...

אולי רעיון איפהכמה רק הגריל כמו בתמונות?

או איך אפשר לעשות את זה בעצמך?

...Carpe Diem

פורסם

קצת יקר?

210 ש"ח על כזה גריל חדש דנדש מקורי של פיאט זה יקר?

2 הפנסים בגריל עולים יותר.

210 ש"ח וזה אצלך בבית!

פורסם

איש יקר, כדי לפרק את הגריל אתה פותח את מכסה מנוע, יש שם 2 ברגי פיליפס (ראה תמונה)

אתה מושך את כלפי מעלה, והוא ייצא

עכשיו בהום סנטר /אייס וכו..יש רשתות לפי מטר, אתה יכול לצבוע, או לשים איך שזה לחזק עם משהו שלא יזוז , להחזיר כמו שהוצאת וזהו

PCDV0191.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

לטיסן - אני יודע היטב איך לפרק את הגריל, תודה.

השאלה היתה בעיקר לגבי הניסור/שפצור של הגריל - כלומר איך לגרום לו להיראות כמו בתמונות מהמקורי - אבל בצורה איכותית?

...Carpe Diem

פורסם

הנה ציטוט מהאתר שבו ראיתי את זה - שאומר בפירוש שהכוונה לעשות בעצמך:

"A widely regarded good mod is to make a custom mesh grille. To do this you cut the middle bar and the badge out of the standard grille, fill in the gaps using bodyfiller, then mesh the back."

...Carpe Diem

פורסם

אני מסכים איתך, אבל גם אין לי כסף, וגם אני אוהב להסתבך... ;) (ראה ערך פירוק הקונסולה...)

בכל מקרה - חשבתי לעשות לבד ואשמח לעזרה ממביני ענין, מיש מתעסק בפיבר, וסתם מה דעתכם על השינוי?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

צביקה אתה כמוני, אוהב להסתבך:-)

הרעיון לא נראה לי קשה מידי לביצוע, מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את שני הכנפיים האמצעיות בגריל לא? אם כן אז רק לחתוך עם מסורית בשני הצדדים ותשים לב שאתה חותך פחות או יותר בצורה ישרה ואז לשייף ולצבוע, הפרוייקט הוא די קל ואתה יכול לבצע אותו.

בברכה

עמיחי

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

צריך להוריד את הפס האמצעי ואת הסמל של פיאט (הפסים). השאלה אם מישהו ראה פעם דבר כזה תכל'ס?

אולי כדאי בכלל למצוא אחד מעפן מפירוק ולעשות את זה עליו?

...Carpe Diem

פורסם

כדאי לך להתאמן על גריל מפירוק קודם...

שלא תיתקע עם משהו מכוער בסוף, ולא תהיה דרך חזרה!

• תוכן חדש...