Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על טלויזיה 75"-85"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב. מתנצל מראש על השאלה בנושא חסר חשיבות בזמנים אלה.

מבקש המלצה על טלויזיה. מאחר ולא הייתה אצלנו טלויזיה לפחות 12 שנים, אין לי שום מושג מה מתרחש בשוק, מה מומלץ ומה לא.

דרישות של אשתי:

* תקציב כ-6.5 אלף ש"ח

* גודל 85 אינץ' - לא יודע אם זה בכלל ריאלי במסגרת התקציב. מניח שגודל 75 אינץ' יותר ריאלי.
* ניתן לחבר פלייסטיישן /Xbox וכל השיט הזה (גם בזה אני לא מבין כלום, אתייעץ בבוא היום).

תודה מראש.

חזיר דיזל

פורסם

ככלל, אני אעדיף באותה מסגרת תקציב לרכוש טלויזיה קטנה יותר, מסדרה גבוהה יותר מאשר את הגדולה ביותר בתקציב.

ההבדל באיכות התמונה, איכות התוכנה והסאונד מאוד מורגש. 

מה המקורות צפיה שלך?
כבלים / לוויין או בעיקר סטרימינג?
האם יש סטרימר, או שחשוב לך תמיכה כמה שיותר רחבה באפליקציות סטרימינג מתוך הטלויזיה?

האם הטלויזה נמצאת בעיקר מול הצופים, או שיש צופים שיצפו גם בזווית?

בתקציב שלך אין 85׳׳ מחברה שמכבדת את עצמה.

מנסיוני, זה לא שווה את זה. בטח לא בטלויזיה הראשית בבית.

• אהבתי 1
פורסם

אני שמתי עין על זו טלוויזיה Samsung QE75Q60C 4K ‏75 ‏אינטש סמסונג | טלויזיות | מערכות צפיה ושמע (electroclick.co.il)

לקנות רק יבואן רשמי סמליין ולהאריך אחריות. אתה תהנה

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

גם הזבל הכי זבלולי שתקנה היום ייראה וואו בהשוואה למה שהיה קיים לפני 12 שנה.

בנוגע לחיבורים - כנ"ל, היום כל הטלוויזיות תומכות בכל קומבינציית חיבורים שצריך.

כמו כן, כל הטלוויזיות היום הן "חכמות" ומתקינים עליהם אפליקציות מתעדכנות, כמו טלפונים.

קנה מה שנכנס לך לתקציב, בקיצור.

מה שכן, לחברות הנורמליות (סמסונג / אל ג'י) יש נטייה לייצר ממשקים יותר סבירים מאשר חברות מדבקה, אז אולי עדיף לשנמך ל-75 עם סמסונג לטובת נוחות שימוש יומיומית.

עריכה:

שימו לב שלא הייתה פה מילה בדרישות לגבי סאונד, כי הדרישות הגיעו מהאישה 😝

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי סאונד אפשר לקנות סאונדבר שמשפר את איכות הצליל בצורה מטורפת. כמובן לקנות סאונדבר ממותג טוב ולא סתם זבל סיני

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

LG 75'' QNED81 UHD 4K QNED 75QNED816QA

https://ksp.co.il/web/item/215453

דגם של שנה שעברה, עד לפני שבועיים עלה קרוב ל7 (במקרה יצא לי לעשות קצת סקר שוק על מסכים בגודל הזה) וכרגע במבצע כנראה לחיסול מלאי לקראת כניסה של דגמים חדשים. בלי לחשוב פעמיים תחטוף. אין נתונים טובים יותר במחיר הזה. QNED + Nano cell, פאנל 100HZ טבעי, Local Dimming.

לחטוף ומהר.

אגב אם רוצים גם חווית סאונד טובה, יש שם הטבה בKSP אפשרות לרכוש סאונד בר LG במחיר מוזל. SN4 ב584 שקלים או SQC1 ב595 (נדמה לי שהוא הדגם העדכני יותר). יחד עם אחד מהם ואתה בדיוק בתקרת התקציב.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

תודה לעונים. מקבל את ההמלצות. כך חשבתי לגבי הגודל. הטלויזיה תהיה מחוברת לפרטנר פייבר או אחת המקבילות שלו, סטרימר לא יהיה בזמן הקרוב או בכלל. הספה מול הטלויזיה, מרחק צפיה 3.5-4 מטר בערך.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

75 מתאים למרחק של 3.5/4 מטר וזה התקרה לדעתי למרחק כזה.

כל הטלוויזיות היום חכמות, לכל חברות התקשורת היום יש אפליקציות לכמעט כל הטלוויזיות החכמות שמייתר את הצורך בממיר/סטרימר בנוסף.

יס, הוט, פרטנר, סלקום לכולם יש אפליקציה לטלוויזיות LG, אנדרואיד וכו'.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם

tcl לא משתווה לסמסונג או ל LG. זה כמו להשוות רכבים גרמניים לדאצ'ה. עושה את העבודה כן,  אבל למי שלא רכש טלויזיה 12 שנה מגיע משהו שווה.

• רעיון גרוע 1

פורסם

TCL לדעתי היא התקציבית הטובה ביותר שאפשר לקנות בלי לסבול מדי. 

באופן אישי, אני עם tcl ומרוצה ממנה מאוד, למרות החסרונות שלה.

הבעיה העיקרית היא, כמו ברוב התקציביות הוא הפאנל.

לרוב יהיה מבוסס va, מה שאומר שהוא לא יראה טוב בכלל מהצדדים. 

בחלק מהמקרים, הוא גם לא יתפקד טוב בסלון / חדר מואר מדי. (אבל זה בעיקר בסוגים הזולים באמת.

פורסם

יש הבדל בין לקנות מסך גדול לצורך לוח מודעות בלובי של מלון או בית ספר לבין מסך שתולים בחמש השנים הבאות בסלון. שיקנה מה שטוב לו, קיבל המלצות טובות

פורסם

אם הוא ממש רוצה חווית צפייה יוצאת דופן הוא יכול ללכת לכיוון ה 75 אינץ.

ב tcl הוא יוכל לקנות qled 4k 144hz מהדגם הקודם C745 ב 6500שח ואם בא לו ללכת לכיוון הדגם היותר טוב זה 7500 שח (לדגם C845)

לפני 14 דקות, Michazzz כתב:

tcl לא משתווה לסמסונג או ל LG. זה כמו להשוות רכבים גרמניים לדאצ'ה. עושה את העבודה כן,  אבל למי שלא רכש טלויזיה 12 שנה מגיע משהו שווה.

לדעתי ההבדלים רחוקים מלהיות מה שאתה מתאר, רחוקים מאוד מאוד אפילו.

Tcl יצרן מוכר בעולם ועומד במבחנים השוואתיים מול lg וסמסונג בכבוד רב.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי מה שחשוב זה קודם כל המערכת הפעלה. 

כמה מהר נדלק, מחליף ערוצים, מעלה אפליקציות וכו'. 

אם זה מקרטע שום חווית צפיה לא תפצה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מסכים שTCL יצרן טוב ומוכר בעולם שנותן יחס עלות תועלת גבוה מאוד. עם זאת, שמעתי שקיימים לא מעט באגים בממשקים, זמן עליה ארוך של מערכת ההפעלה בכל הדלקה ומנוע החלקת תמונה די צולע מה שפוגע משמעותית בחווית שימוש בה.

הTCL הספיציפית שהוצעה פה נחותה מהLG שציינתי בכל פרמטר ובכלל צריכה להיות משוות לסדרת הUHD המקבילה של LG, גם לפי המרחק שצויין 85 זה פשוט יותר מידי.

אם ארצה להשוות למשל את דגם הLG שהצעתי פה  (75QNED816QA) מול מקבילה של TCL אז ההשוואה תיהיה מול 75C745 שמחירה כרגע קצת גבוהה יותר מהLG ועל הנייר אמורה להיות מעט טובה יותר, אך נכון להיום בגלל החסרונות הברורים של TCL בצד התוכנה ועם כמה שאני אוהב את ממשק האנדרואיד, אעדיף את הLG. הממשק ויכולת עיבוד התמונה שכבר הספיקו להבשיל מנצחים.

• תוכן חדש...