Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להשאיר את ה H\U המקורי בגלל פתחי המזגן ,ברכב הזה יש כסאות עור וחם בקיץ גם ככה. אפשרות שניה זה להוסיף מערכת 1DIN אבל עם מסך 6.2" או גג 7" אבל זה יש היום בכל פלא אז לא יודע אם שווה. מה גם שהמערכת המקורית מתממשקת עם הכפתורים בהגה ולא צריך מתאם קנבוס ובלאגן. 

במידה והמערכת נשארת מקורית צריך לשים LOC כדי לחבר מגבר ,סאב וכו'.

מבחינת רמקולים וסאב. אני שומע בד"כ מוזיקת האוס ,טכנו ,דאנס וכ'ו. סאב: חשבתי על אנדרסיט מוגבר אקטיבי כמובן כי אני צריך את התא מטען. עוד אפשרות זה במקום הגלגל ספייר ,אצלי זה מקום לערכת ניפוח בכלל. אפשרות שלישית זה במקום הרמקולים בדלתות מאחורה ,גודל 6.5" לשים וופרים 1WAY. ובדלתות מקדימה לשים רמקולים 6.5" 2WAY. עד עכשיו המערכת מקורית אבל בבאס גבוה יש לי קרקושים מהפנלים האחוריים והרמקולים האחוריים. האם צריך בידוד גם בפנלים האחוריים והדלתות כדי שלא יהיו קרקושים גם מהרמקולים המשודרגים? 

תקציב די מוגבל אז סאב ורמקולים מאיכות בינונית ,ראיתי נגיד ש JBL לא רעים ,מגברים יש לי בבית 2 ,כל אחד 2 יציאות. כבלים של מתח ,מינוס ו RCA להתקנה יש לי בבית.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני רואה שאתה מבין עניין אז זה כבר מקל 

מה אני ממליץ ? בהתאם למה שכתבת 

מסגרת רדיו 1DIN

יחידת ראש של JOYING בגודל 1DIN עם מסך "צף" בגודל שתבחר יש עד 11.6 אינצ 

המסך הצף ניתן לכיוון למעלה\למטה כך שהייתי מתקין אותו בקצה העליון שלו באופן שאינו חוסם את פתחי המזגן.

https://www.joyingauto.com/single-din-car-radio.html

בנוגע לקומפוננט וסאב אתה תצתרך לתת תקציב ברור לחלקים 

בנוסף גם מידות מתחת למושב אם זה המיקום הנבחר.

וגם  תציין דגם מדוייק של שני המגברים שברשותך.

פורסם
לפני 6 שעות, AUDIO KING כתב:

אני רואה שאתה מבין עניין אז זה כבר מקל 

מה אני ממליץ ? בהתאם למה שכתבת 

מסגרת רדיו 1DIN

יחידת ראש של JOYING בגודל 1DIN עם מסך "צף" בגודל שתבחר יש עד 11.6 אינצ 

המסך הצף ניתן לכיוון למעלה\למטה כך שהייתי מתקין אותו בקצה העליון שלו באופן שאינו חוסם את פתחי המזגן.

https://www.joyingauto.com/single-din-car-radio.html

בנוגע לקומפוננט וסאב אתה תצתרך לתת תקציב ברור לחלקים 

בנוסף גם מידות מתחת למושב אם זה המיקום הנבחר.

וגם  תציין דגם מדוייק של שני המגברים שברשותך.

מה לגבי הבידוד בדלתות? כמו כן אם זה סאב אנדרסיט הוא מגיע מוגבר כבר אז צריך עוד מגבר אחד רק לרמקולים בדלתות הקדמיות בכלל. אני גם לא בטוח שצריך להגביר אותם כי הבאס יגיע מהסאב. הרכב קטן מאוד לכן יש מצב שאם מחליפים את הרמקולים לסוג נורמאלי יותר זה מספיק גם. את ה H/U לא בטוח שאני רוצה להחליף גם כי זה להתחיל להתעסק עם מתאם קנבוס גם ובלאגן . לשים לה LOC וזהו.

פורסם

בידוד\איטום בדלתות תמיד מומלץ

זה תורם לאקוסטיקה של הרכב באופן כללי 

ומשפיע על התוצאה הסופית במיוחד אם מדובר ברמקולים שיורדים נמוך מתחת ל 80 הרץ.

ההשקעה לא זולה כך שאם הציוד בסיסי ניתן לוותר.

סאב אנדר סיט 

יש מוגברים "אקטיבי" ויש גם כאלו פסיבי שנדרש מגבר חיצוני 

צריך להגביר את הסט. כל סט תחת הגברה חיצונית טובה ישמע יותר טוב מאשר ההגברה הפנימית של יחידת הראש 

אם אתה רוצה תוצאה טובה אתה תצתרך להגביר את הסט 

אתה גם כך מתקין סאב אז אתה תהיה חייב חיווט עבור מגבר אז אין סיבה לא לחבר הגברה נוספת לסט.

שמירה על השליטה מכפתורי ההגה זה לא מסובך כמו שאתה חושב 

יש מתאמים שהם פלאג אנד-פליי ונגמר הסיפור אין פה שום בלאגן.

מנחת הוא האופציה הכי פחות איכותית כי הוא מנחית את הסיגנל הגם כך ירוד של המערכת המקורית.

אם יקר לך מולטימדיה 1DIN עם מסך צף

ניתן להתקין מכשיר 1DIN רגיל כולל BT שיאפשר לך הזרמת אודיו ומענה לשיחות

בסכום נמוך של החל מאזור 400 שח שמגיע עם התמשקות לשליטה מההגה.

על כל פנים הייתי מחליף את יחידת הראש המקורית.

* תענה על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת.

• תוכן חדש...