Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Be roo כתב:

כלומר, אם אבוא אליך ואודיע לך שביומיים הקרוב אחסום לך את החניה, אתה תחנה בחוץ כדי לא לריב?

אם זה לסיבה של ניחום אבלים. כן.

.

פורסם (נערך)

ת'אכלס כ ו ל ם צודקים.

אני חושב שתלוי בשכנות וסוג השכן. לשכן טוב הייתי מעמיד את החניה וחונה טיפה

רחוק, גם לשכן שאני מעוניין ב (המשך) שכנות טובה איתו. מחר אתה תזדקק לו גם, אני מבטיח לך.

שאנו ישבנו (כמה חברים יכולים להעיד) הקמנו סוכת אבלים ענקית בתוך החצר של השכנים,

וגם פלש לפרטיות שלהם ולחדר כביסה שלהם, והם התחשבו ולא אמרו מילה, שכן אחר התקין תאורה על חשבון הזמן הפרטי שלו, ועוד....

דעתי האישית היא שיש מקרים שהמוסר גובר על החוק, וצריך לדעת להתחשב.

אגב, בגדול שבעה יושבים נטו חמישה ימים . יום שבת לא יושבים ושישי רק טיפה בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי yossy
  • אהבתי 4

פורסם
לפני 17 דקות, om2 כתב:

למה ניחום אבלים מונע מהם לחנות בחוץ?

כשאתה מנחם אבלים אתה חונה לשכנים בחניה הפרטית?

מה עוד מותר למנחמי אבלים לעשות? לחנות בחניה של נכה? להחזיק את המעלית בקומה שלהם באופן קבוע? להשתין בלובי?

• אהבתי 2
פורסם

מזכיר לי את ההלוויה של אבי ז”ל: הייתה חנייה בבית העלמין רק באדום לבן או על המדרכה. לא ידעתי אם התג נכה שהיה לו עדיין תקף, הנחתי כי אם הוא נפטר בבוקר אזי בצהריים זה יופיע עדיין במסופוני הפקחים. צדקתי.

פות”ש, זה לגרום לך להרגיש את האבל, זה הכל....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

@tinoki אני מניח שהיה מדובר בחניה האדום לבן שקיימה גם את התנאי של אי הפרעה לתנועה - כאן מדובר בחסימה של התנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, tinoki כתב:

מזכיר לי את ההלוויה של אבי ז”ל: הייתה חנייה בבית העלמין רק באדום לבן או על המדרכה

זה קורה בהרבה בתי עלמין שלא מכילים הלוויות גדולות, ואפשר להבין את זה, כל עוד החניה באמת מפריעה בצורה מינימלית.

אבל כשיש אלטרנטיבה סבירה, אין לזה מקום. רק שזה לא מפריע לנהג הישראלי לאלתר חניות רק כדי לא ללכת 100 מטר (מן הסתם לא במקרה של הסעת נכה).

פורסם

בימי זכרון בבתי העלמין חונים על מדרכות ועל אדום לבן והכל בסדר - אבל לא חוסמים חניות פרטיות גם כשהחניה הכי קרובה היא רחוקה ואתה עם אנשים מבוגרים.

ההתחשבות באחר לא צריכה להעלם אם אתה אבל על לכתו של קרוב.

האם זה שחוסם חניה חשב שאולי הוא חוסם חניה של בן אדם מבוגר שעכשיו צריך ללכת מרחק ארוך רק כדי שהאבל יוכל לחנות קרוב? למה ההתחשבות באבל צריכה להתגבר על ההתחשבות באדם שהחניה שייכת לו??

• אהבתי 1
פורסם

קודם כל מי שחוסם זה לא האבלים אלא המנחמים. הם לטעמי לא שונים ממי שקופץ לרופא שיניים וחוסם לי את החניה.

אני הייתי שם שלט גדול וברור שמבקש מהמבקרים לא לחסום את החניה. אם יתעלמו אז מתקשר למשטרה על כל אחד שחוסם שיוציאו אותו שיזיז את הרכב. מאמין שאחרי שהשלישי יקבל טלפון מהמשטרה כבר לא יחנו יותר.

זה שאתה עצוב או החבר שלך עצוב לא נותן לך את הזכות לפגוע באחרים.

• רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, om2 כתב:

חבר מהמשרד/ חבר מהמסייעת/ בת דודה מדרגה שנייה שבא לשעה לבית האבלים הוא לא קדוש ואין לו שום  זכות לחסום חנייה של מישהו אחר, ושימוש בסיבה הזאת זה להשתין על אנשים אחרים. 

בכוונה נתתי דוגמא של אלה שבאים לשעה, ולא אלה שיותר קרובים למנוח ולמשפחתו הקרובה. 
בשבעה של סבתי חניתי ליד ביתה בכחול לבן והפעלתי פנגו כל היום, אז גם מי שבא לשעה יכול לעשות את זה. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי, רד מזה. לא נעים, לא נורא. תחנה רחוק יותר לכמה ימים עד שהמצב יירגע. 

לפני 11 שעות, RedLabel כתב:

אולי זו דעה לא פופולרית אבל אם חוסמים לי את החניה לא מעניינת אותי הסיבה. טוב שלא מבקשים גם לשבת אצלי בסלון כי הסלון של מי שהגיעו אליו מלא.

אם כבר, להשתמש באבל כתירוץ לחסום חניה של מישהו נראה לי כמו ניצול ציני של המצב. זה שאתה באבל לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך.

אמנם ברמת העיקרון אני מסכים אתך, אבל יש פה אבל ואחד די גדול. 

כשאנשים באבל, ההיגיון לא בהכרח מתפקד- גם כשמדובר על למצוא מקום לחנות. 

נכון, לא כולם בדיוק באבל, והאבל לא זהה לכולם, לא בצורה ולא בעוצמה, אבל - די. נסיבות מחורבנות כאלו, צריך לדעת גם מתי לרחם ולשחרר. 

כל מצב אחר, הייתי מתארגן על עגלת משטחים וגורר את הרכב החוסם למרכז הכביש כדי שייגרר בוודאות ויקבל דוח על הפרעה לתנועה תוך כדי, אבל במצב הספציפי הזה, פשוט חונה רחוק יותר לכמה ימים.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

הייתי מצלם את החסימה ואז מקיש בדלת ומבקש בשקט לשחרר את החסימה.

אגב, השבוע, יצאתי מהעבודה ומצאתי רכב חונה במקביל לרכב שלי וחוסם אותו. צילמתי את המצב והתקשרתי 100. לקח לבעלת הרכב 3 דקות עד שיצאה וקיללה אותי, אבל הזיזה את הרכב.

100 לא תמיד עושים משהו ו'חוסמים' מנוסים כבר יודעים לא לענות להם בחסוי 

• מבאס 1
פורסם

יש פה כמה הצעות שיותר התחברתי אליהן, אבל "לבלוע את הצפרדע ולחנות בחוץ כמה ימים כי הם באבל"??? סליחה?!

למה אבל של מישהו קרוב (לטענת פות"ש אלה המבקרים שחוסמים, לא המשפחה עצמה) נותן לך לגיטימציה להתנהג כמו בהמה?? כמו שכתב פה מישהו, כל זה בשביל חלילה לא לחנות 50 או 100 או 200 מטר וללכת ברגל.

היתה אצלנו למטה בבניין סוכת אבלים בחודש שעבר, וחלק מהמבקרים אכן חנו במקומות שהם לא ממש חנייה לגיטימית, קצת יצרו עומס וזה ביאס קצת אבל העלמנו עין. אבל אם מישהו היה נכנס לי לחנייה הפרטית?? חד משמעית הייתי פונה באיזשהו אופן, ישיר או עקיף, טלפונית, בכתב - לא יודע. אבל יש גבול למה שאנשים יכולים להרשות לעצמם

• רעיון טוב! 3

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...