Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש לאשה עד 150-160k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

מחפשים רכב חדש לאשה ומוקדם מהצפוי.

היום היא נוהגת על איביזה 2022, 1.5 ליטר, רכב מצויין למעט הדלק, הרכב שותה בממוצע 1:11.

החליפה עבודה לא מזמן, הנסיעה שלה הפכה מפעמיים בשבוע מראשון לתל אביב בפקקים, ל4 פעמים בשבוע מראשון להרצליה פיתוח.

הנסועה הצפויה השנתית תהיה באיזור 19,000 ק״מ, תדלוק חודשי היום יוצא באיזור 900-950 שח בחודש שהם בערך 11,000 שח בשנה.

 

חשבנו בתור התחלה על היברידי אך פתרון היברידי ״ראוי״ מתחיל מ140,000 אש״ח צפונה והיא (האשה) פשוט לא התחברה להצעות בלשון המעטה.

על הפרק היו בעיקר טויוטה יאריס קרוס ויונדאי קונה, שתייהן יקרות, מרגישות זולות והיא לא אהבה אותן (אם היא לא תאהב את הרכב, זה לא שווה את זה ובטח שלא שווה לי).

 

עלתה מחשבה על רכב חשמלי.

רישוי זול, ״תדלוק״ זול, פחות סיכוי לתקלות, בקיצור נשמע כמו אחלה אופציה.

 

האשה מכנה את הסיניות החדשות כ״רכבים מאליאקספרס״ ולא מוכנה או מעוניינת במותג שהיא לא שמעה עליו בחיים.

 

אם נשכח מזה שזה מה שהיא חושבת על הרכבים ונניח שאצליח לשכנע אותה (לא יודע אם שווה לנסות 😀)

 

בתקציב נכנסות: 

ג׳ילי גיאומטרי C - לא מעלה את אישתי, את הילדים העתידיים שלי או כל בן אדם אחר שחשוב לי (או לא) על רכב שלא עבר מבחני בטיחות אירופאים, יפה וממאובזר ככל שיהיה - ירד מהפרק.

 

BYD ATTO 3 - מצועצע, טווח אמיתי קצר משמעותית מהמוצהר (עפ מכרים שמדווחים על טווח אמיתי של 300-330 ביום סביר עם מזגן), האשה לא אהבה בכלל - ירד מהפרק.

 

טסלה 3 משומשת - קשה למצוא, היא מעדיפה חדשה, ביטוח קצת יקר, אין CARPLAY (כמעט דיל ברייקר).

 

מועמדת מובילה - MG4 - אבא של אישתי קיבל אותה מהעבודה, מרוצה עד השמיים, נהגתי עליה בערך 10 דקות, מההתרשמות שלי מדובר ברכב מצויין ומרווח למעט החשש התמידי שיושב מאחורי הראש ואומר ״מי קונה רכב סיני? אתה רוצה להתקע איתו? ועוד עם לובינסקי?״ אבל אולי הרכב שווה את זה? קשה לדעת.

אני לא רואה את כל-כך את הרכב על הכביש וזה קצת מעלה חשש.

 

*דיסקליימר*
אין לנו עמדת טעינה בייתית ואין אופציה להתקין, הוועד הודיע לנו לפני שנתיים כבר שאי אפשר להתקין בבניין ואין עם מי לדבר, שכן שהתקין ללא אישור דרך קומבינה כזאת או אחרת נקנס ונאלץ להוריד את העמדה.

לאשה יש עמדת טעינה קבועה בעבודה, נמצאת שם 4 פעמים בשבוע ומאמין שאם חלילה ניתקע, נטעין בחוץ מידיי פעם ויש את הרכב שלי שעדיין לוגם בנזין.

 

הנסיעות שלה מורכבות בעיקר מ300-400 (1,200-1,600 חודשי)

ק״מ שבועי כאשר רובם בפקקים עומדים.

פעם בחודש נסיעה לצפון להורים, כ-300 ק״מ הלוך חזור.

 

אשמח לתובנות למי שיש על חלופה ראויה ומחושמלת בתקציב ו/או חוות דעת על MG4.

עריכה אחרונה על ידי Liel Baruch
פורסם

קודם כל - תרגע.

 

הרכב של אשתך במחירון קצת יותר מ-100000 ש"ח. אתה רוצה להוציא עוד 40000 ש"ח בשביל לחסוך כמה אלפים לשנה, ולשלם הרבה יותר אלפים בירידת ערך, בטוחים וכו'

 

אם אתה רוצה להשתדרג - סבבה.

 

כלכלי - זה לא. 

  • אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעלים של אטו 3 כבר 8  חודשים טווח אמיתי של הרכב 360-390 קמ עם מזגן

 

הייתי במקומך מעדיף חשמליות ובודק את האפשרות להתקין כבל חשמל מהבית, אני הורדתי מהדירה שלי בקומה 9 עד החניון תת קרקעי אורך כבל 100 מטר.

  • מצחיק 2
פורסם
לפני 18 שעות, levy כתב:

כבעלים של אטו 3 כבר 8  חודשים טווח אמיתי של הרכב 360-390 קמ עם מזגן

 

הייתי במקומך מעדיף חשמליות ובודק את האפשרות להתקין כבל חשמל מהבית, אני הורדתי מהדירה שלי בקומה 9 עד החניון תת קרקעי אורך כבל 100 מטר.

מגניב אבל זה בטח שעות של טעינה

פורסם (נערך)
בתאריך 28.8.2023 בשעה 21:15, Liel Baruch כתב:

אין לנו עמדת טעינה בייתית ואין אופציה להתקין, הוועד הודיע לנו לפני שנתיים כבר שאי אפשר להתקין בבניין ואין עם מי לדבר, שכן שהתקין ללא אישור דרך קומבינה כזאת או אחרת נקנס ונאלץ להוריד את העמדה.

לאשה יש עמדת טעינה קבועה בעבודה, נמצאת שם 4 פעמים בשבוע ומאמין שאם חלילה ניתקע, נטעין בחוץ מידיי פעם ויש את הרכב שלי שעדיין לוגם בנזין.

 

לאשתך מספיקה טעינה פעם בשבוע ככה שאם יש לה עמדת טעינה בעבודה לא אמורה להיות בעיה. אם צריך אז יש גם המון עמדות ציבוריות מהירות ואיטיות.

לגבי הוועד, אין להם רשות למנוע ממך התקנת עמדת טעינה אם יש לך חניה בטאבו ואתה מעביר חשמל מהלוח שלך, ויש לזה תקדימים משפטיים.

מציע לך לפנות למפקח על רישום המקרקעין.

 

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם (נערך)

אני מאד ממליץ על רכב חשמלי אבל רק אם יש עמדת טעינה בבית.

בלי עמדת טעינה בבית אני הייתי הולך על רכב היברידי.

למרות הדרישה לחדש אני ממליץ בחום למצוא רכב היברידי יד 2 בין שנתיים למשל יונדאי סונטה או יונדאי איוניק. שנייהם רכבים גדולים ונוחים והאיוניק יעשה בקלות 1:20.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

×
×
  • תוכן חדש...