Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, mottis כתב:

סוברו אימפרזה סטיישן R2.0

20260123_104939.jpg

20260123_104947.jpg

20260123_104957.jpg

מכולם הייתי לוקח את האימפרצה, בנוף המקומי יש לה תכונות של סליפרית, שלא לדבר על השימושיות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, שביט כתב:

בטוח? הוא במצב מלוקלק מידי בשביל אוטו עם עבר צבאי, ולא נראה הגיוני שהוא עבר שיפוץ כזה מקיף...

לפני עשרים שנה שירתתי בבסיס חיל האוויר הסמוך לנתב"ג, שבין היתר הכיל יחידה מאד קטנה ונישתית שמדי שנתיים הייתה מקבלת שני דיפנדרים 110 חדשים מהסוכנות. ליוויתי אותם במשך תקופה ארוכה ויכולתי לספור על כף יד אחת את מספר הפעמים שהם שומשו לצורך מבצעי או יצאו מהבסיס. רוב התנועה שלהם הייתה בין משרדי היחידה למחלקת התחזוקה שהייתה בודקת להם שמן ומים פעם בחודש. אפילו לנסיעות שגרתיות בתוך הבסיס העדיפו שם להשתמש בקנגו או באחד הרכבים הצמודים של הקצינים.

אני בטוח שהיו עוד יחידות כאלה בצה"ל, ובהתחשב בכך שדיפנדרים לא נרכשו (למיטב ידעתי) מכספי סיוע, הגיוני שכמה מהכלים מצאו את דרכם למקורבים כאשר הגיע הזמן להוציאם לפנסיה. לצבוע רכב כזה ולהרכיב לו קצת קוסמטיקה מודרנית זה משהו שניתן לעשות בתקציב מינימלי תוך מספר ימים, כך שהסברה לגבי עבר צבאי לא נראית לי תלושה כ"כ מהמציאות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, nisim91 כתב:

20260128_121811.jpg

צד קדמי

כל הדיפנדר מעולם שראיתי בשימוש כוחות הביטחון או ממשלתי היו מדגם 110. 

זאת בתמונה מדגם 90, לא נראה לי עם עבר צבאי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 22 שעות, שביט כתב:

בטוח? הוא במצב מלוקלק מידי בשביל אוטו עם עבר צבאי, ולא נראה הגיוני שהוא עבר שיפוץ כזה מקיף...

(למרות המספר)

אתה מכיר אותו?

לא מכיר אבל יכול לבדוק ספציפית...

רוב ה97 היו בשירות צבאי, זה ידוע בקרב חברי מועדון ocd

יש מספיק כאלו שהיו בצבא והיום מדוגמות

ההערה לגבי הקצר או הארוך מעניינת, אבדוק אותה.

פורסם
לפני 20 דקות, Camaro 92 כתב:

נראה שהכיתוב ״רכב אספנות״ על הלוחית רישוי נכתב ביד חופשית עם טוש ע״י הבעלים

אחרי שהשקיע כל כך הרבה כסף על הרכב לא נשאר לו כסף ללוחיות חדשות.

• מצחיק 3
פורסם

הפוך גוטה...

הוא השקיע גם בלוחית רישוי שתיראה יפה,

לעומת הרגילות בהן הספרות קטנות מדי, גם לעין וגם אסתטית.

אני מעריך שהוא גם השקיע בבחירת הפונט שיהיה יפה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

הפוך גוטה...

הוא השקיע גם בלוחית רישוי שתיראה יפה,

לעומת הרגילות בהן הספרות קטנות מדי, גם לעין וגם אסתטית.

אני מעריך שהוא גם השקיע בבחירת הפונט שיהיה יפה.

זה לא נראה כך , זה נראה זול ולדעתי גם לא חוקי

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

טסלה סייברטראק עם עיצוב פין אפ פטריוטי אובר דה טופ.

עלאק פטריוטי, אבל חונה כמו שמוק.

אני חושב שזאת דוגמה מייצגת לפטריוטיזם הישראלי החדש אחרי 7/10, עושים מחוות גדולות ומוחצנות עם פרופיל ניראות גבוה, אבל ברמת ההתנהלות ביום יום מתנהגים כמו שמוקים כלפי האחר.

IMG_20260114_182422_BURST1.thumb.jpg.ee0d34b072c6744f1f3960e779117816.jpg

IMG-20260131-WA0020.thumb.jpg.97af4f931f11f6deba01e694839e4d95.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
פורסם

מן הסתם, הגודל המוגזם (או שלא, בהשוואה ל ram ודומיו) לא משאיר הרבה אפשרויות לחניה בניצב במחוזותנו.

ברחוב שלי יש חניית אורחים המסומנת לחניה אנכית למדרכה, אבל הטנדרים של שני שכנים לא מצליחים לחנות מבלי לבלוט ולכן חונים בקצות החניה. רק האורחים החצופים עולים עם גלגלים אחוריים על המדשאה על מנת ״להתחשב״ באחרים ולא לבלוט בחזית 😐

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...