Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה צריך שהיבואן יסכים לקבל אותו, (כמו המקרה עם המאייבך \ SLR)

יש יבואן שזה התחלה טבוה, השאלה אם הוא מסכים לטפל באוטו הזה,

עוד בעיה היא המערכת נוס שלפי מה שאני יודע לפחות היא לא חוקית, כולל עוד שיפורים במכונית שהם לא ממש הסטאנדרט של המכונית.

אחרי כל זה, צריך למצוא מישהו עשיר, שלא רק ירצה פוזה ומכונית סטאטוס, אלא מכונית קלאסית אמיתית.

פורסם
אם אני לא טועה צריך שהיבואן יסכים לקבל אותו, (כמו המקרה עם המאייבך \ SLR)

יש יבואן שזה התחלה טבוה, השאלה אם הוא מסכים לטפל באוטו הזה,

עוד בעיה היא המערכת נוס שלפי מה שאני יודע לפחות היא לא חוקית, כולל עוד שיפורים במכונית שהם לא ממש הסטאנדרט של המכונית.

אחרי כל זה, צריך למצוא מישהו עשיר, שלא רק ירצה פוזה ומכונית סטאטוס, אלא מכונית קלאסית אמיתית.

יש יבואן? מי? פורד?

אם כן, למה צריך יבואן?

אפשר לייבא באופן עצמאי.

אורי

פורסם
כל חנות אלקטרוניקה שאוהבת קצת משחקים

באינטרנט יש אלפי אתרים, בזמנו קניתי כזה להלדקת המחשב.

אפשר קצת יותר פרטים בבקשה....כי גם אני ממש מעונין בדבר כזה...

פורסם

אך איזה אוטו מטורףףף

אוטו כזה לא נראה לי שיכנסו לארץ...

רק אם אתם קרובים לצלחת(של המכס)

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
יש יבואן? מי? פורד?

אם כן, למה צריך יבואן?

אפשר לייבא באופן עצמאי.

אורי

לפי מה שאני יודע, בשביל לייבא רכב באופן אישי, חייבים בארץ יבואן רשמי שמוכן לטפל ברכב.

כך לדוגמא את ה 350Z, אין אותו בייבוא סדיר, אך הוא מגיע בייבוא אישי ומוסכי ניסן מטפלים בו,

כנ"ל אינפיניטי למיניהן שמספרן בארץ גודל וגודל.

בכל מקרה, אני חושב שעם הרכב הזה תיהיה יותר בעיה של חוקיות לגבי השיפורים שהוכנסו בו.

בקשר לכפתור, אני מצטער אך אני לא זוכר את האתר שקניתי בו בזמנו, אבל כמו שאמרתי, אתה יכול לנסות להיתקשר לחנויות אלטרוניקה שמציעות פטנטים "מגניבים" וכו', אלא סוג האנשים שמחזיקים דברים כאלה.

עוד מקום שאתה יכול לחפש בו זה באינטרנט, אתרי MODDING למיניהן.

פורסם

tomz, הקטע עם היבואן לא תקף כשמדובר ברכב אספנות (כלומר בן למעלה מ30), אלא רק על רכב חדש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
tomz, הקטע עם היבואן לא תקף כשמדובר ברכב אספנות (כלומר בן למעלה מ30), אלא רק על רכב חדש.

הבחור צודק!!!

רכב אספנות הוא באחריותו האישית של הקונה ואין היבואן אחראי עליו.

אורי

פורסם
הבחור צודק!!!

רכב אספנות הוא באחריותו האישית של הקונה ואין היבואן אחראי עליו.

אורי

ממש לא!!!

אתה צריך שתהיה לו תקינה בארץ! ולאכן אי אפשר ליבא לארץ מכוניות שונות ומשונות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אוקיי, אם הדבר באמת נכון, אז אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי,

אבל עדיין צריכה ליהיות בדיקת תקינות מסויימת ולכן לא יתנו לרכב כזה עם שיפורים כאלה להיכנס.

פורסם

משהו דאג לפני כמה ימים למחוק הודעה שלי מהשירשור "איזה רכב אתם הייתם משפרים" אז אל זה בדיוק דיברתי אז..........הם פשו קראו את המחשבות שלי ויצרו את האוטו עלפיהם......

• תוכן חדש...