Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה עדיף? פיאט טיפו או קיה פורטה?

חיפשתי אגב מבחני ריסוק לקיה פורטה באתר של euroncap ולא מצאתי.

פורסם
לפני 26 דקות, yannn כתב:

אז מה עדיף? פיאט טיפו או קיה פורטה?

חיפשתי אגב מבחני ריסוק לקיה פורטה באתר של euroncap ולא מצאתי.

עדיף רכב אחר, אבל הפורטה לדעתי לא שווקה באירופה לכן אין לה מבחן בטיחות אירופי

פורסם
Just now, פראג כתב:

I35 זה בייסיקלי פורטה בשינויים מינוריים

למה מינוריים? אני רואה שהיא יותר מאובזרת לפחות אך אני כן יורד בשנתונים.

על מה היית ממליץ?

פורסם
לפני 1 דקה, yannn כתב:

למה מינוריים? אני רואה שהיא יותר מאובזרת לפחות אך אני כן יורד בשנתונים.

על מה היית ממליץ?

אמרתי שיש קצת שינויים כן. אבזור זה לא בהכרח קשור ליצרן אלא ליבואן מה הוא בוחר לקחת ברור לך שיש גרסאות יותר מאובזרות של פורטה שפשוט לא הגיעו לארץ. בבסיסם רכבים מאוד דומים. אני חושב שהיונדאי עדיפה מעט אבל לא יודע כמה שווה ירידה משמעותית בשנתון למחיר דומה אלא אם מצאת שהאבזור של היונדאי חשוב לך

אם מדברים על אבזור ברכבים ישנים ויונדאי, בדוק את ה i40 בגירסה המאובזרת ותופתע

בלי קשר אתה מחפש רכב בעיקר לשימוש עירוני. למה מכוניות סדאן מגודלות ולא האצ'בק - במקרה של יונדאי - i30/ קיה סיד? (יש גם פיאט טיפו האצ'בק שעדיפה על הטיפו סדאן אבל די נדירה. אם תמצא היא דיל מעניין) ואצל המתחרות- טויוטה אוריס, סיוויק האצ'בק ועוד?

פורסם

טויוטה אוריס מדובר על שנתון 2011 בתקציב שלי ולכן פחות רלוונטי.

לגבי סיוויק הצ'בק, יותר באה בחשבון מכיוון שמדובר כל שנתון 2015 אך הרכב קטן יותר.

הרכב יסיע 2 מבוגרים + 2 ילדים עם כסאות בטיחות + 2 עגלות בתא מטען לפחות פעם בשבוע. מעדיף משהו מרווח יותק

פורסם

מאחור יישבו מבוגרים? אם לא אני לא רואה בעיה לשים שני כסאות בטיחות מאחור. לגבי תא המטען, לסיוויק יש 410 ליטר ועם דלת חמישית זה בפועל ייתן לך שימושיות לפחות כמו סדאן עם 450

פורסם

לשתי עגלות הייתי קונה סיוויק סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

לשתי עגלות הייתי קונה סיוויק סטיישן.

אנשים אומרים לי שהצ'בק מספיק ועכשיו אני שומע על הסטיישן...

כולי מבולבל.

החלטתי לרכוש משפחתית סדאן רגילה.

נראה לי שהאופציות שלי הן כאלה:

קיה פורטה 2017, פיאט טיפו 2017 או יונדאי i35 2015.

כרגע אני נוטה לכיוון היונדאי מכיוון שהיא יותר מאובזרת שזה תמיד נחמד, אבל אשמח לשמוע דעות נוספות.

בנוסף אף אחד מהרכבים הנ"ל לא עבר מבחני ריסוק. מישהו יודע מה עלי לצפות מרכבים אלה במקרה של תאונה?

פורסם (נערך)

הכל תלוי בגודל העגלות ( במצב מקופל ), כי יש המון סוגים וגדלים.

בכל מקרה, הרבה יותר נוח ופרקטי להכניס שתי עגלות תינוק לרכב סטיישן מאשר לסדן, ועוד נשאר מקום לתיקים וציוד נוסף.  גם אחר כך למשפחה יש עדיפות לבגאז' גדול ועם פתח כניסה רחב.

אם החלטת על I35, תוודא שהעגלות נכנסות. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 28 דקות, yannn כתב:

אנשים אומרים לי שהצ'בק מספיק ועכשיו אני שומע על הסטיישן...

כולי מבולבל.

החלטתי לרכוש משפחתית סדאן רגילה.

נראה לי שהאופציות שלי הן כאלה:

קיה פורטה 2017, פיאט טיפו 2017 או יונדאי i35 2015.

כרגע אני נוטה לכיוון היונדאי מכיוון שהיא יותר מאובזרת שזה תמיד נחמד, אבל אשמח לשמוע דעות נוספות.

בנוסף אף אחד מהרכבים הנ"ל לא עבר מבחני ריסוק. מישהו יודע מה עלי לצפות מרכבים אלה במקרה של תאונה?

דלת חמישית (האצבק או סטיישן) היא יותר שימושית פר נפח מאשר תא מטען של סדאן. אם מכוניות סדאן עם סדר גודל של 450-470 ליטר כמו פורטה/ i35 יספיקו לך, אין סיבה שמכונית האצ'בק עם 410 ליטר (סיוויק הצבק) לא תספיק לך

אם הסדר גודל הזה לא מספיק- תיקח סטיישן. הסיוויק סטיישן על הנייר עם כ100 ליטר יותר נפח מהפורטה (חיצונית גודל דומה) אבל היא תרגיש הרבה יותר בזכות השימושיות של דלת חמישית. מי שצריך פרקטיות- סדאן הוא הכלאה גרועה בין רכב גדול ושימושיות בינונית

לטיפו יש מבחן בטיחות, קיבלה שלושה כוכבים. האחרות כנראה לא שווקו באירופה אבל בדרך כלל מיצרנים מכובדים אני פחות הייתי חושש לגבי מבחני הריסוק

פורסם (נערך)

תוכל לשקול מיציבושי ספורטבק, צריך לבדוק תא מטען. גם זה הצ'בק.

יש 7 כריות אוויר, והמחיר נמוך יותר, בגלל שוק מת.

עשיתי לך השוואה בין הספורטבק להונדה.

משום מה אי אפשר לעתיק? אז תכניס את הרכבים שאתה רוצה.

תוכל להשוואת את כל הנתונים.

באתר הזה תוכל להשוואת כל רכב.

https://www.icar.co.il/compare/

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 40 דקות, לירון .ה. כתב:

תוכל לשקול מיציבושי ספורטבק, צריך לבדוק תא מטען. גם זה הצ'בק.

יש 7 כריות אוויר, והמחיר נמוך יותר, בגלל שוק מת.

עשיתי לך השוואה בין הספורטבק להונדה.

משום מה אי אפשר לעתיק? אז תכניס את הרכבים שאתה רוצה.

תוכל להשוואת את כל הנתונים.

באתר הזה תוכל להשוואת כל רכב.

https://www.icar.co.il/compare/

אמנם הצ'בק אבל רכב באורך של סדאן בגודל מלא ותא מטען קטן. התא מטען של הסיוויק חד משמעית עדיף (בדקתי את שניהם)

• תוכן חדש...