Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, tinoki כתב:

בדיוק.

אחד מהקאטצ'ים בביטוחי צד ג' זולים יותר הוא הכיסוי הנמוך יותר לצד ג' (הנפגע).

אנחנו תמיד מדמיינים את הפרארי שפוגעים בה אבל מספיק שלמישהו נתקע הגז כמו לאוטובוס בחיפה ויפגע בשמונה מכוניות + כמה גדרות ותחנות ויקנח בעמוד מתח גבוה והופס - הגענו ל 4 מליון ש"ח.

אני מדבר על כיסוי של ביטוח מקיף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 10.8.2023 בשעה 18:31, noknok כתב:

מצחיק שאתה אומר את זה, בימים שלי כנהג חדש ההורים שלי טסו לחו"ל והשאירו בבית את האוטו שאני לא נוסע בו תמיד - הם היו באיזור זמן אחר ולא יכולתי להשיג אותם לשאול מה הקוד והייתי צריך לצאת.

הסתכלתי על הקודנית והכפתורים שהקוד מוגדר עליהם היו בלויים יותר מהשאר - בניסיון הרביעי ניחשתי את הקומבינציה והנעתי את האוטו, לא היה כזה מסובך "לפרוץ".

אני חושב שבפרארי הכפתורים פחות בלויים

לפני 21 שעות, mh53 כתב:

לא אהבתי את הזילזול פה בפותש. צאו לו מהכיס

זה לא קשור לכיס שלו.

אני חושב שמי ששוקל לקנות פרארי לא מכניס את הקודנית למערכת השיקולים. זה לא בדיוק כמו מישהו שמחפש קורולה ומצא שתיים דומות ובמסגרת ההתלבטות איזו מהן לקנות נותן משקל גם לקודנית.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, mh53 כתב:

בגדול אתה צודק, אבל ספציפית למקרה זה אתה לא מכיר את הנפש הפועלת. חלקנו פה מכירים גם מכירים. 

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • אהבתי 7
פורסם
לפני 12 שעות, razi_pazi כתב:

אני חושב שבפרארי הכפתורים פחות בלויים

זה לא קשור לכיס שלו.

אני חושב שמי ששוקל לקנות פרארי לא מכניס את הקודנית למערכת השיקולים. זה לא בדיוק כמו מישהו שמחפש קורולה ומצא שתיים דומות ובמסגרת ההתלבטות איזו מהן לקנות נותן משקל גם לקודנית.

מי שמחפש פרארי ויש 2 דומות שאחת חרבנו לה את החשמל ופירקו את הדשבורד ואחת מקורית שלא נגעו בה, אם הוא מבין במכוניות ולא סתם קונה לפוזה אז יעדיף את ההיא שבלי קודן... לא מבין לפי מה אתה מתיימר להסיק מסקנות בשם קוני פרארי

• אהבתי 2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני שעה, liorwohl כתב:

מי שמחפש פרארי ויש 2 דומות שאחת חרבנו לה את החשמל ופירקו את הדשבורד ואחת מקורית שלא נגעו בה, אם הוא מבין במכוניות ולא סתם קונה לפוזה אז יעדיף את ההיא שבלי קודן... לא מבין לפי מה אתה מתיימר להסיק מסקנות בשם קוני פרארי

סליחה. לא ידעתי שרק לך מותר להסיק מסקנות.....

• משעמם 1
פורסם
בתאריך 11.8.2023 בשעה 11:10, mh53 כתב:

רואים שאת/ה לא גולש/ת פה מספיק. יש רק שני אנשים בפורום שתמיד אפשר לזהות מראש לפי אורך הכותרת, ואצל שניהם צריך להכין פופקורן לפני שיושבים לקרוא את השרשור.

• מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לכל המעוניין, חזרו אליי לגבי הצעת מחיר לביטוח.

נהג מבוגר, מעל גיל 40, לא אחד שיתן גז ויתרסק על הקיר מחר, סדר גודל של 50 אלף שקל בשנה ביטוח מקיף וחובה לרכב הנ"ל:

image.thumb.png.6a4920e4df025770ef6895eeec6d9530.png

בתאריך 9.8.2023 בשעה 11:33, amosbmw כתב:

מה שהזוי הוא שהחל מ2018 אסור למכור במדינת ישראל מכוניות ללא בקרת סטיה מנתיב, ולכן אילצו את פרארי להרכיב בארץ מובילאיי כי באותו זמן לא היתה להם מערכת מקורית. 

כואב...

דווקא זה הגיע ללא מוביל איי

image.thumb.png.b4fd1dce32979193b993e12992e0b301.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני אשמח מיידית. ממש בא לי פרארי. תכלס אם יש 1000 חברים בקארזפורום שכל אחד יעביר בביט 1800 שקל בלבד ונוכל לחיות את החלום. קדימה חברים!

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה בלי המובילאיי זה 2400000 אז צריך 2400 ש"ח, ומה עם הביטוח? 😝

• מצחיק 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 שעות, eladns כתב:

אני אשמח מיידית. ממש בא לי פרארי. תכלס אם יש 1000 חברים בקארזפורום שכל אחד יעביר בביט 1800 שקל בלבד ונוכל לחיות את החלום. קדימה חברים!

לפני שאנחנו מתחילים העברות, תעשה בדיקה שאין לך בעיה לקבל סכום כזה בביט. 

חבל ליפול על הקטנות 😉

• אהבתי 2
פורסם

אני מוכן להעביר 1800 בתנאי שאני פעם בכמה חודשים מקבל את האוטו לכמה שעות,

צריך לעשות חלוקה של שעות נסיעה ריאלית בחודש חלקי 1000+ שעו נוספות ליזם המוצלח שלנו,

רק צריך להדביק עליה מדבקה שיתופית של קארזפורום😀,

אולי אוטו תל יקנו מאיתנו את הרעיון ויתחילו להחזיק כמה כאלו בצי.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

על כל טיפול עושים שוב מגבית? 

פעם בשנה כדי לחדש את הביטוח שוב. 

אולי צריך להקים עמותה 'הפרארי השיתופית של קארזפורום'. 

• מצחיק 5
פורסם

מי שעוקב יש שרשור מקביל של פות"ש על הS60 שלו,

אז אולי לבנתים נביא לו איזה XC90 עד שנסים את המגבית😀,

חוץ מזה שלדעתי נגיע לשיא גינס עם הפרארי עם מס' הבעלים הגבוה ביותר, אולי נקבל הנחה מהיצרן,

יש כאן מישהו שיכול לדבר איתו?

• מצחיק 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

חצי מהחברים פה לא יעמדו בקריטריונים של בעלות על פרארי, ואז עוד נחטוף מהם תביעה על זה שעשינו ציפוי נאנו ושמנו מדבקות של no fear על השמשה.

• מצחיק 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...