Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נסיעה ב CL 55 AMG ו- SL 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

QUOTE=tisan4us]גם אני רוצה להיות כתב ! :wink:תגיד לבחור שנהג בCL ביום ראשון בערב באבן גבירול בת"א, שאם הוא לא יפסיק עם הקיק-ברקס יגמרו לו הרפידות.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא מקנא בכלל בפותח השרשור.

לשבת במכוניות כאלה ולא לנהוג עליהם זה כמו לשכב במיטה ליד קלאודיה שיפר ולדבר איתה על מזג האויר.:roll:

פורסם
אני לא מקנא בכלל בפותח השרשור.

לשבת במכוניות כאלה ולא לנהוג עליהם זה כמו לשכב במיטה ליד קלאודיה שיפר ולדבר איתה על מזג האויר.:roll:

וכמובן שאתה אומר את זה מתוך ניסיון, נכון?.. :???:

עריכה: בכל אופן התמונה הזאת היא משנות ה-20 המוקדמות (עריכה נוספת: של המאה ה-20, לא שלה)... זה לא חכמה. תביא משהו שבא אחרי הפרסומות לקרם פנים של לאוראל

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תמונה נוספת: הנווט הלווייני ב- sl לא ממש עזר לנו

:smile:

ממש קשה ללכת לאיבוד עם ה-GPS הזה...

אההה... אז אנחנו במזרח התיכון... טוב לדעת!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
היינו בירושלים. אבל התמונה המסויימת הזו מצולמת בחיפה דווקא (550 קילומטר סה"כ ברחבי הארץ ביום אחד... לא רע אני חושב..)

וברצינות, אני בן 17 ואני בן של כתב רכב. מצטער אם אני מאכזב אותך :wink:

הביאו את המכוניות רק בשביל עיתונאים... אני מתאר לעצמי שבקרוב יתפרסמו הרבה כתבות על שתי המכוניות האלה

מרשים שלאבא היה מספיק זמן גם לבחון את הרכב וגם לתת לך ולחצי מהחברים סיבוב במושב הנוסע... כתבי הרכב הרי קיבלו אותו בדיוק ליממה אחת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מרשים שלאבא היה מספיק זמן גם לבחון את הרכב וגם לתת לך ולחצי מהרכבים סיבוב במושב הנוסע... כתבי הרכב הרי קיבלו אותו בדיוק ליממה אחת...

רוני

רוני שני דברים:

1. אני לא ממש מבין למה התכוונת אני חושב שהתבלבלת קצת בכתיבה...

2. הסיבובים במושב הנוסע לקחו סה"כ בערך 15 דקות לשלושה חברים...

אבל עזוב את זה לרגע..

איך אתה, בתור עיתונאי רכב, היית בוחן מכונית כזו? או במילים אחרות למה הסיבובים הללו מהווים גורם מפריע בבחינת המכונית? :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
רוני שני דברים:

1. אני לא ממש מבין למה התכוונת אני חושב שהתבלבלת קצת בכתיבה...

2. הסיבובים במושב הנוסע לקחו סה"כ בערך 15 דקות לשלושה חברים...

אבל עזוב את זה לרגע..

איך אתה, בתור עיתונאי רכב, היית בוחן מכונית כזו? או במילים אחרות למה הסיבובים הללו מהווים גורם מפריע בבחינת המכונית? :???:

1. כן, זה היה אמור להיות חברים, לא רכבים, תיקנתי בהודעה המקורית.

2. הסיבובים לא מהווים גורם מפריע, פשוט לרוב המגזינים, שצריכים גם לצלם את המכוניות, יממה אחת זה פשוט מעט מדי. לרוב כתבי הרכב מקבלים מכוניות לשלושה ימים, או לפחות ליומיים. 9 שעות ב-SL600 באמת יספיקו בשביל לבחון אותה כמו שצריך וגם לצלם?

וללוטוס אומגה - המכוניות הובאו במיוחד מחו"ל לצורך הדגמות, ויחזרו לחו"ל בתום הסבב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...