Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נסיעה ב CL 55 AMG ו- SL 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהיו רוצים יותר יותר מיממה, אבל זה מה יש...מרצדס נותנים את הרכבים שלהם למבחנים רק לכמה שעות או יום אחד, ככה היה בזמנו גם עם המייבאך כשכל כתבי הרכב וגם סתם אנשים (יאיר לפיד) רצו סיבוב וכתבו כמה מילים..ובתוך ה9 שעות האלה, אני חושב שניתן לצלם וגם לקבל טעימה מספקת לגבי מהות הרכב והביצועים שלו.

ולאדון שאמר משהו על קלאודיה שיפר ומזג אוויר...אל תכתוב סתם דברים שאין לך מושג לגביהם (המבין יבין).

1.8T 8)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. כן, זה היה אמור להיות חברים, לא רכבים, תיקנתי בהודעה המקורית.

2. הסיבובים לא מהווים גורם מפריע, פשוט לרוב המגזינים, שצריכים גם לצלם את המכוניות, יממה אחת זה פשוט מעט מדי. לרוב כתבי הרכב מקבלים מכוניות לשלושה ימים, או לפחות ליומיים. 9 שעות ב-SL600 באמת יספיקו בשביל לבחון אותה כמו שצריך וגם לצלם?

וללוטוס אומגה - המכוניות הובאו במיוחד מחו"ל לצורך הדגמות, ויחזרו לחו"ל בתום הסבב.

רוני

לא קרה פעם אחת שצילמו מכונית בזמן שהיא הייתה אצלנו. אתה לוקח את המכונית מהסוכנות, עושה איתה מה שבא לך ו-9 שעות לאחר מכן אתה מחזיר אותה לאותו מקום (9 שעות במקרה המסויים הזה. לפעמים זה יותר ולפעמים זה גם פחות. עכשיו שאני חושב על זה זה די תלוי במחיר של המכונית. נראה שככל שהיא יותר יקרה ככה נותנים לנו אותה לפחות זמן. שזה די הגיוני)

ככה זה לפחות אצלנו.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
נכון שהיו רוצים יותר יותר מיממה, אבל זה מה יש...מרצדס נותנים את הרכבים שלהם למבחנים רק לכמה שעות או יום אחד, ככה היה בזמנו גם עם המייבאך כשכל כתבי הרכב וגם סתם אנשים (יאיר לפיד) רצו סיבוב וכתבו כמה מילים..ובתוך ה9 שעות האלה, אני חושב שניתן לצלם וגם לקבל טעימה מספקת לגבי מהות הרכב והביצועים שלו.

ולאדון שאמר משהו על קלאודיה שיפר ומזג אוויר...אל תכתוב סתם דברים שאין לך מושג לגביהם (המבין יבין).

הודעתי נכתבה בהומור ובציניות אם לא הבנת.... כמובן שלא הייתי מתנגד לסיבוב בגרמנייות החמות (שלושתן...)

אגב,מעניין למה הכוונה "מיני" בכינוי שלך.... (המבין יבין)

פורסם

איזה קטע שאתה לא כתב רכב ולא יודע כמה באמת צריך לנהוג באוטו בשביל לבחון אותו. אז בוא ואחדש לך - בשביל לתת מבחן דרכים מקיף על הרכב, כולל צילומים איכותיים, צריך יותר מ-9 שעות. ואת זה אני לא חושב, אני יודע.

לא קרה פעם אחת שצילמו מכונית בזמן שהיא הייתה אצלנו. אתה לוקח את המכונית מהסוכנות, עושה איתה מה שבא לך ו-9 שעות לאחר מכן אתה מחזיר אותה לאותו מקום (9 שעות במקרה המסויים הזה. לפעמים זה יותר ולפעמים זה גם פחות. עכשיו שאני חושב על זה זה די תלוי במחיר של המכונית. נראה שככל שהיא יותר יקרה ככה נותנים לנו אותה לפחות זמן. שזה די הגיוני)

ככה זה לפחות אצלנו.

אז כנראה שאצלכם באמת לא מצלמים את המכוניות, אלא משתמשים בתמונות יצרן. במגזין "אוטו" למשל, מתעקשים בנהיגה מקומית על תמונות מקוריות (ואיכותיות!), ולכן זה הופך את מבחן הדרכים למשהו יותר מסובך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה קטע שאתה לא כתב רכב ולא יודע כמה באמת צריך לנהוג באוטו בשביל לבחון אותו. אז בוא ואחדש לך - בשביל לתת מבחן דרכים מקיף על הרכב, כולל צילומים איכותיים, צריך יותר מ-9 שעות. ואת זה אני לא חושב, אני יודע.

אני לא יודע אם אני מסכים איתך או לא כי אני לא יודע מה ההגדרה שלך למבחן דרכים מקיף. מבחינתי בשביל מבחן דרכים מקיף למכוניות כאלה צריך מסלול (או אוטובאן), ואת זה לצערנו אין כאן (מנחתים למיניהם כמובן שלא נחשבים).

ובקשר לאותה התעקשות של אוטו. אני לחלוטין מכבד את זה. אבל אם חושבים על זה, לא היה עדיף להשתמש באותן שעות שלוקח לצלם את המכונית בשביל לנסוע בה עוד קצת? מה רע בפשוט לזרוק פנימה כמה תמונות יצרן (איכותיות!)?

פשוט בד"כ נראה כי התמונות באוטו מנסות להיות תמונות יצרן איכותיות. הייתי יותר מבין את זה אם לצילומים הייתה חשיבות כלשהי לתוכן הכתבה, אבל מניסיוני (הלא גדול במיוחד) עם המגאזין אני זוכר בעיקר תמונות שאפשר בהחלט להתבלבל ביניהן לתמונות יצרן רגילות לחלוטין, שזו מחמאה בפני עצמה, אבל השאלה היא האם זה שווה את השעות הללו שהיו יכולות התבזבז על נסיעה במכונית ובחינתה.

פורסם
אני לא יודע אם אני מסכים איתך או לא כי אני לא יודע מה ההגדרה שלך למבחן דרכים מקיף. מבחינתי בשביל מבחן דרכים מקיף למכוניות כאלה צריך מסלול (או אוטובאן), ואת זה לצערנו אין כאן (מנחתים למיניהם כמובן שלא נחשבים).

ובקשר לאותה התעקשות של אוטו. אני לחלוטין מכבד את זה. אבל אם חושבים על זה, לא היה עדיף להשתמש באותן שעות שלוקח לצלם את המכונית בשביל לנסוע בה עוד קצת? מה רע בפשוט לזרוק פנימה כמה תמונות יצרן (איכותיות!)?

פשוט בד"כ נראה כי התמונות באוטו מנסות להיות תמונות יצרן איכותיות. הייתי יותר מבין את זה אם לצילומים הייתה חשיבות כלשהי לתוכן הכתבה, אבל מניסיוני (הלא גדול במיוחד) עם המגאזין אני זוכר בעיקר תמונות שאפשר בהחלט להתבלבל ביניהן לתמונות יצרן רגילות לחלוטין, שזו מחמאה בפני עצמה, אבל השאלה היא האם זה שווה את השעות הללו שהיו יכולות התבזבז על נסיעה במכונית ובחינתה.

כשאני אומר "מבחן דרכים מקיף" אני מתכוון מן הסתם למגבלות שיש בארץ. אין כאן כלי מדידה מדויקים כמו שיש ל-EVO או ל-CAR, אין כאן מסלול מירוצים למדידת זמנים או לבדיקת דברים מאוד ספציפיים. צריך להסתפק במה שיש. מבחן דרכים מקיף חייב להכיל נהיגה עירונית, בין עירונית, נהיגה "חזקה", בדיקת יכולות בסללום ובדיקת ביצועים (לרוב). עדיף לעבור יותר מ-500 ק"מ על הרכב, וכמובן לבדוק את פעולת כל מרכיבי האיבזור והגדג'טים, נוחות לאורך זמן וכולי. עם כל זה צריך להוסיף זמן לצילומים (וכל אחד יכול לצלם את הרכב בחנייה, צילומים איכותיים דורשים השקעה גדולה בהרבה). בקיצור - 9 שעות זה מעט מאוד, ואת זה גם אבא שלך יגיד לך, אני בטוח (במיוחד כשהוא יודע איך זה עובד במגזין)

בנוגע לתמונות - באוטו מאמינים שאין תחליף לתמונות איכותיות ומקוריות, בשביל להציג את הרכב כמו שצריך. חשוב שיהיו תמונות שמציגות את הרכב על הכביש ומשייכות את המבחן כולו לכבישי ארצנו. כמובן שגם תמונות אקשן זה דבר חשוב בחלק מכלי הרכב, ואת זה לרוב היצרן לא מספק (ואם כן אז הן סטריליות מאוד). תמונות מקוריות מחזקות את הקשר לקורא ועוזרות לו להזדהות עם הנאמר בכתבה ועם הרכב בכלל. בנוסף, כשיש כתבות השוואתיות, חייבים להשתמש בתמונות מקוריות. חוצמזה, שימוש בתמונות מקוריות עוזר בעיצוב טוב יותר של הכתבה וזה גם חשוב כשרוצים להוציא מוצר איכותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני דווקא מסכים עם sronis בקשר לתמונות, אני אישית אוהב לקרוא מבחנים ולראות את הרכבים כאן על כבישי הארץ...עדיף עם מספר צהוב, לא יודע למה..זה פשוט יותר מושך.

הכינוי MINI MATAN לא כל כך קשה גם למתקשים שבנינו (המבין יבין)

MINI- רכב בריטי שאותו יצרו "אוסטין", קלאסיקה אמיתית שאותה מתכוון לרכוש מתישהו בקרוב.

MATAN- שמי בישראל!

נכון שלא מסובך?

1.8T 8)

פורסם
כשאני אומר "מבחן דרכים מקיף" אני מתכוון מן הסתם למגבלות שיש בארץ. אין כאן כלי מדידה מדויקים כמו שיש ל-EVO או ל-CAR, אין כאן מסלול מירוצים למדידת זמנים או לבדיקת דברים מאוד ספציפיים. צריך להסתפק במה שיש. מבחן דרכים מקיף חייב להכיל נהיגה עירונית, בין עירונית, נהיגה "חזקה", בדיקת יכולות בסללום ובדיקת ביצועים (לרוב). עדיף לעבור יותר מ-500 ק"מ על הרכב, וכמובן לבדוק את פעולת כל מרכיבי האיבזור והגדג'טים, נוחות לאורך זמן וכולי. עם כל זה צריך להוסיף זמן לצילומים (וכל אחד יכול לצלם את הרכב בחנייה, צילומים איכותיים דורשים השקעה גדולה בהרבה). בקיצור - 9 שעות זה מעט מאוד, ואת זה גם אבא שלך יגיד לך, אני בטוח (במיוחד כשהוא יודע איך זה עובד במגזין)

אין לי מושג איך זה מתנהל אצל עיתונאים אחרים אבל עד כמה שידוע לי אצל אבי אין את ההדבקות הזו לפרטים (לפחות כשהוא איתי. רוב המבחנים הם בחו"ל). פשוט נוסעים. נוסעים הרבה. המסקנות כבר עולות לבד. אי אפשר להתחמק מלבדוק כל גאדג'ט באוטו כשיושבים בו באמת כל היום (כמו שהיה ב-cl) .

בעיות מיוחדות (בעיקר של נוחות) כבר יקפצו לעין לבד, תאמין לי.

ובאמת עכשיו שאני חושב על זה, נסענו בעיר, נסענו מחוץ לעיר, הייתה נהיגה "חזקה" (עד כמה שאפשר) הייתה מעין נהיגת סלאלום (בכביש של יער ירושלים, בין השאר, שהיה ריק למזלנו רוב הזמן) והביצועים... אחחח הביצועים! :smile:

בנוגע לתמונות - באוטו מאמינים שאין תחליף לתמונות איכותיות ומקוריות, בשביל להציג את הרכב כמו שצריך. חשוב שיהיו תמונות שמציגות את הרכב על הכביש ומשייכות את המבחן כולו לכבישי ארצנו. כמובן שגם תמונות אקשן זה דבר חשוב בחלק מכלי הרכב, ואת זה לרוב היצרן לא מספק (ואם כן אז הן סטריליות מאוד). תמונות מקוריות מחזקות את הקשר לקורא ועוזרות לו להזדהות עם הנאמר בכתבה ועם הרכב בכלל. בנוסף, כשיש כתבות השוואתיות, חייבים להשתמש בתמונות מקוריות. חוצמזה, שימוש בתמונות מקוריות עוזר בעיצוב טוב יותר של הכתבה וזה גם חשוב כשרוצים להוציא מוצר איכותי.

בסדר. השתכנעתי.

לילה טוב.

עמוס.

פורסם
הייתה מעין נהיגת סלאלום (בכביש של יער ירושלים, בין השאר, שהיה ריק למזלנו רוב הזמן.

אני לא מבין ? כתב רכב של מגאזין מסויים עושה מבחן סלאלום בכביש ציבורי ??

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני לא מבין ? כתב רכב של מגאזין מסויים עושה מבחן סלאלום בכביש ציבורי ??

מבחן סלאלום? אז אולי אני לא יודע מה זה בדיוק "מבחן סלאלום". הכוונה לכביש מתפתל חד כיוויני וכמעט נטול מכוניות. אפילו אם לא נוסעים שם מהר במיוחד אפשר ללמוד הרבה על ההתנהגות של המכונית. הסיכון הכמעט יחיד הוא לפגוע בעצים..

פורסם

אני חשבתי שהתכוונתה למבחן סלאלום ולא לנסיעה בכביש מפותל.

מבחן סלאלום זה מבחן שבוא ממקמים קונוסים במרחק קבוע אחד מהשני והרכב עובר בין הקונוסים תוך כדי ביצוע סלאלום. את זה כמובן שלא עושים בכביש ציבורי כלשהו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני חשבתי שהתכוונתה למבחן סלאלום ולא לנסיעה בכביש מפותל.

מבחן סלאלום זה מבחן שבוא ממקמים קונוסים במרחק קבוע אחד מהשני והרכב עובר בין הקונוסים תוך כדי ביצוע סלאלום. את זה כמובן שלא עושים בכביש ציבורי כלשהו.

בסדר אמא

:wink:

• תוכן חדש...