Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן גיבורים

איביזה סטייל סוף 2017 צורה חדשה (115 כ"ס) עם 76K ק"מ
יד שניה

הקונה המקורי של הרכב עשה תאונה, שלפי הבעלים הנוכחי הייתה קלה בפגוש הקדמי שהוחלף. בדוח מסלקה יש סעיף אובדן גמור (להלכה) וסעיף של ירידת ערך קטנה.

image.thumb.png.985bf32cc52c2c31785ae168ef186576.png

הבעלים הנוכחי אומר שהוא עשה לו בדיקה לפני שקנה ולא הייתה פגיעה בשלדה. הוא נוסע על הרכב כבר 4 שנים, והוא לא מרגיש אף בעיה. צריך לציין שגם אני נסעתי עליו והוא מרגיש חלק.

השאלה שלי-

אני יכול להשיג דוח שמאי עבור התאונה?  (ביטוח ישיר)

המלצה למוסך מתמחה באזור השרון שיכול לבדוק את הרכב לעומק? אני מכיר את רון המאוד מומלץ, במידה ואין משהו קרוב יותר אלך אליו.

תודה!

פורסם (נערך)

אתה מבין שחברת ביטוח לא משלמת 68 אלף₪ (שווי הרכב בן שנתיים לפי מחירון יצחק לוי )  על תאונה קלה בפגוש ומכריזה אובדן להלכה? זהו שקר .

בדוח סליקה מופיעות שתי תאונות שונות בהפרש של 4 חודשים. גם זאת מינואר עם 4% ירידת ערך קצת יותר רצינית.מפגיעה בפגוש. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

אתה מבין שחברת ביטוח לא משלמת 68 אלף₪ (שווי הרכב בן שנתיים לפי מחירון יצחק לוי )  על תאונה קלה בפגוש ומכריזה אובדן להלכה? זהו שקר .

אובדן להלכה מוגדר לנזק של פחות מ60% משווי הרכב. אם 68K ש"ח זה השווי של הרכב הוא מוגדר אובדן מוחלט. הבעלים הנוכחי אמר שגם היה נזק בגוף של הנהג. מכניסים את זה לתביעה?

לפני 8 דקות, vladclar כתב:

בדוח סליקה מופיעות שתי תאונות שונות בהפרש של 4 חודשים. גם זאת מינואר עם 4% ירידת ערך קצת יותר רצינית.מפגיעה בפגוש. 

לא יכול להיות שזו אותה תאונה? אני רואה שכתוב בכותרת תאריך הנזק בכל זאת מעלה שאלה, אולי זה נובע מהזמן שלקח לסיים את התביעה?

פורסם

למה אתה מחפש צרות? זה נזק משמעותי מאוד לרכב ורב הסיכויים שבפגיעה בעוצמה כזאת ונזק כל כך גדול יש גם פגיעת שלדה. חבל אפילו על הכסף של הבדיקה המכנית לדעתי להתרחק כמו מאש

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 51 דקות, גיאתה כתב:

אני יכול להשיג דוח שמאי עבור התאונה?

בעל הרכב הנוכחי יכול לבקש מביטוח ישיר.

לפני 23 דקות, גיאתה כתב:

אובדן להלכה מוגדר לנזק של פחות מ60% משווי הרכב. אם 68K ש"ח זה השווי של הרכב הוא מוגדר אובדן מוחלט.

הסכום שמופיע בדו"ח זה מה שחברת הביטוח שילמה, לא ערך הנזק. באובדן להלכה החברה משלמת את הערך של כל הרכב ומקבלת את שווי הרכב הפגוע מסוחרים.

הנזק היה בין 45-50 ל-60 אחוז משווי הרכב.

אם כן, כפי שכתב ולאד, זו לא הייתה 'תאונה קלה בפגוש'.

כן יכול להיות שזו תאונה יחסית קלה ובכל זאת ערך הנזק מאוד גבוה אם נפגע רדאר, פנסים יקרים וכדומה (וגם אם כן, לוודא שהתיקון בוצע כמו שצריך). כך שלא בהכרח הנזק מאוד משמעותי, אבל נקודת המוצא שלך צריכה להיות שכן הייתה תאונה משמעותית עד שיוכח אחרת.

לפני 38 דקות, גיאתה כתב:

הבעלים הנוכחי אמר שגם היה נזק בגוף של הנהג. מכניסים את זה לתביעה?

לא.

לפני 33 דקות, גיאתה כתב:

לא יכול להיות שזו אותה תאונה? אני רואה שכתוב בכותרת תאריך הנזק בכל זאת מעלה שאלה, אולי זה נובע מהזמן שלקח לסיים את התביעה?

לא נראה לי. אבל הוא היה מבוטח באותה חברה אז שבעל הרכב יבקש את המידע על שתי התאונות.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, גיאתה כתב:

אובדן להלכה מוגדר לנזק של פחות מ60% משווי הרכב. אם 68K ש"ח זה השווי של הרכב הוא מוגדר אובדן מוחלט. הבעלים הנוכחי אמר שגם היה נזק בגוף של הנהג. מכניסים את זה לתביעה?

בשני המקרים ( מוחלט/ להלכה ) חברת הביטוח משלמת שווי הרכב לבעלים ולוקחת ממנו שרידים.

פשוט במקרה של אובדן להלכה ניתן לתקן את הרכב ולהחזיר לכביש.

נזקי גוף מבוטחים בביטוח חובה, והם לא נכללים בתשלום  על פגיעת רכוש. זה ביטוח נפרד ותביעה מושגת הרבה יותר מאוחר ( לפעמים כמה שנים לאחר המקרה).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אובדן להלכה זה נזק (תיקון + ירידת ערך) בין 50-60% מערך הרכב ביום קרות התאונה.  אם שולמו למעלה מ-68,000 ₪ הנזק היה לפחות 34,000 ₪. זו לא שריטה, גם לא פגוש. 

הימור פרוע (או לא) שלי הוא שנפרשו כריות האוויר, ואני לא בטוח שחודשו.

לדעתי - תגיד יפה תודה למוכר על הזמן שהקדיש לך וחפש רכב במצב יותר טוב, כזה שאתה סומך על מצבו, במיוחד מבחינת בטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מבין ש"הוא נוסע חלק" שונה מהרגע שאתה תעשה תאונה והוא פשוט יקרוס חלילה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...