Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מכונס - אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוא נעשה פשוט

שילך למלא לוטו

אם זכה - שימשיך עם הקניה של הרכב כי יש לו מזל.

אם לא זכה - שיוותר על הקניה. אין לו מזל ועם אסטרה 1.4 צריך בעיקר מזל כדי לא ליפול.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 3
פורסם

יש עוד מס' עובדות חשובות שצריך לדעת:

1) ב"מכרזים" הללו מוצעים למכירה בנוסף לכלי רכב מכינוס נכסים גם סתם כלי רכב שלא מצליחים למכור בדרך הרגילה.

2) ברוב המקרים שרכב בכינוס מוצע למכירה מציעים לבעלים לפדות את הרכב חזרה במחיר ההצעה הגבוהה, במחיר כזה אם הוא לא לוקח את ההצעה - הוא יודע למה...

(ובשבילו זה לא חתול בשק)

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 18 שעות, M H כתב:

אני כרגע בלי רכב, אז לא איכפת לי לקחת את הרכב, לפרסם למכירה ובמקביל להשתמש.

תראה. לא לקנות זה תמיד יהיה פתרון קל ומיידי. ולדעתי במקרה הזה, אין לך הרבה אופציות.

אם לקנות, אתה תיקח בחשבון את הדברים הבאים. כדי שתדע לאיזה הרפתקה אתה נכנס.

- קודם כל אתה חייב להעביר את האוטו טסט. כדי שזה ייקרה אתה חייב להחליף את הפנס השבור, לשלם את האגרה, ולהחליף את החלון המשולש השבור. כמובן אם לא יהיו הפתעות נוספות. [כמו נזילות שמן, בעיות במע" הגה, בלמים צמיגים וכו...]

ואתה למעשה כבר מתחיל פה להשקיע סכום לא מבוטל של כסף, ובזבוז של זמן.

- הרכב מניע ? נוסע? אם לא תדאג גם לגרר, וישר למוסך. עדיף מוסך שאתה מכיר. אחרת אתה עלול עוד לשלם ריבית גבוהה על המינוס, שהרכב הזה יכניס אותך.

- כדי שהרכב יימכר מהר,[או בכלל], צריך שיהיה לו שוק\דרישה. אל תיפגע, אבל הרכב הספציפי הזה, הוא מה שנקרה "בשפה מקצועית", סוג של "סוס מת".

- הרכב היה השכרה לשעבר. גם אילו היה תקין לחלוטין, ומלוקק, עם טסט לשנה, ויד ראשונה פרטית, היו שוחטים אותך במחיר. אם בכלל תגיע לשלב המכירה, וכל זה בהנחה שיהיו לך טלפונים או מתעניינים על הרכב הזה.

בקיצר, הפסדת 1000 שקל. זה לא נורא. עכשיו זה הזמן לקום ולברוח משם. 

ולהבא, אם תרצה להגיע למקומות הללו, קח איתך בן אדם שמבין טוב טוב, ומסוגל להריח נבלות ממרחק...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פשוט תריץ חיפוש בפורום 'אופל אסטרה' (ואל תכתוב גם 'אמינות' כי זה אוקסימורון). 

צריך לדעת מתי לפרוש וזה הזמן המתאים, תעשה את זה עם חיוך ובידיעה שחסכת המון זמן, כסף ואנרגיה. 

פורסם

אני בעניין של לקחת אחריות וזה, אבל ממליץ לך לנסות להתבכיין אצל העו”ד על האח המסכן, עדיף כמכתב של האח הגדול המבין עם חתימה של האח הקטן שיותר לא יציע במכרזים.

לך תדה, אולי יתפשרו איתך על דמי האחסנה, אם זה פחות מ 1050.

• מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

ברוב המקרים שרכב בכינוס מוצע למכירה מציעים לבעלים לפדות את הרכב חזרה במחיר ההצעה הגבוהה, במחיר כזה אם הוא לא לוקח את ההצעה - הוא יודע למה...

או כי אין לו כסף, בכלל.

מה שקורה הרבה בכינוס.

לפני 15 שעות, מתענין כתב:

לבדוק פה האם היה תאונה ברכב

אני לא מצליח לבדוק, כי אין לי פרטים של בעל הרכב.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...