Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע CASTROL LL -מאזדה 3 2010 BL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , 

אשמח לעזרתכם , 

בשישי האחרון המוסכניק שלי ביצע לי טיפול עבור הרכב 

ומילא לי שמן מנוע קסטרול תקן LL 

קראתי קצת במאמרים לאחר מכן ,וראיתי שהתקן המתאים הוא A5 

האם יכול להגרם נזק / בעיה כלשהי  ? 

עלות השמן 200 ש"ח לא זול בעליל 

חוות דעת המומחים שבינינו 

תודה 

קסטרול.PNG

פורסם

קסטרול A5 אכן מומלץ לדגם הרכב שלך ועדיף על המוטורקראפט חצי סינטטי שרגילים לשים במוסכים מורשי יבואן.

יש באתר של קסטרול מערכת חיפוש שמן מתאים לפי דגם רכב ואזור. תריץ חיפוש שם. לדעתי לא מופיע השמן שהעלת.

תבדוק במקביל אילו תקנים הרכב מאפשר ותשווא לתקני השמן ששמו לך. 

מאזדה רכב שלא נחשב רגיש במיוחד לשמן לא מתאים והרבה מוסכים מורשים שמים שמן גנרי כלשהו ללא בעיות מיוחדות. 

פורסם

הוא יודע מצוין מה התקן. שמו לו תקן אחר. השאלה אם אין סיכון עד הטיפול הבא? או שיש להחליף את השמן במיידי?

פורסם

בדיוק

לפני 1 דקה, NTZSV כתב:

הוא יודע מצוין מה התקן. שמו לו תקן אחר. השאלה אם אין סיכון עד הטיפול הבא? או שיש להחליף את השמן במיידי?

פורסם
לפני 6 דקות, cohen motor 377 כתב:

אז מה אתה דואג?

אני יודע שהתקן הוא A5 שבפועל שמו לי LL  שזה מקביל לC3  השאלה היא עם זה מסוכן עבור המנוע 

יכול לגרום לבעיות כלשהם 

פורסם
לפני שעתיים, Ifergan כתב:

אני יודע שהתקן הוא A5 שבפועל שמו לי LL  שזה מקביל לC3  השאלה היא עם זה מסוכן עבור המנוע 

יכול לגרום לבעיות כלשהם 

למיטב הבנתי כל עוד וזה בצמיגות שצריך זה בסדר.

ה A5 וה LL זה אותו צמיגות רק ה LL יותר איכותי עם תקן מחייב יותר, זה אומר שזה שמן יותר טוב. והוא גם יקר יותר.

כך שלא אמורה להיות שום בעיה אם לא להיפך.

• תוכן חדש...