Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקהילה,

אני לא כ"כ מבין ברכבים ומבקש להיעזר בכם.

חיפשתי במקור מכונית ידנית, אבל היחידה שמצאתי היא הסוויפט, שהיא אחרי נסיעת מבחן מרגישה  לי קצת קטנה מדי  (הנסיעה עצמה הייתה ממש בסדר). אולי אבדוק עוד פעם, אבל בינתיים בודק אופציות אחרות.

נשאר לי ללכת על האוטומטי הלא רובוטי. עשיתי נסיעת מבחן בקיה סטוניק שהייתה נוחה ונעימה. קצת מתלבט לגבי צריכת הדלק של 12-13 (זה קצת צריכת דלק גבוהה, לא?) והמדד של זיהום אוויר (12- גבוה?).  עתיד לעבור בקרוב נסיעת מבחן גם ליאריס קרוס. מה דעתכם על ההתלבטות בין שני הדגמים? האם צריכת הדלק היא אכן גבוהה? האם זיהום האוויר הוא משהו שצריך לשקול ברכישה? האם יש לכם המלצות אחרות למנוע אוטומטי (לא רובוטי) לסופר מיני? תודה מראש.

פורסם (נערך)

יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה פרטית? אם השיקולים כוללים גם צריכת דלק וזיהום אוויר אז רכב חשמלי יכול להתאים היטב.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

יאריס קרוס היברידית יותר חסכונית מאשר קיה סטוניק. 

סטוניק 1.4 לא הרגישה לך חלשה?

אופציה נוספת - מאזדה CX3.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לעיר הסטוניק תהיה בסדר לגמרי מבחינת ביצועים, היא לא חסכונית במיוחד אך אני מבין שהנסועה לא גדולה לכן לא הייתי לוקח זאת בשיקול גם לא זיהום אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק של הקיה אולי גבוהה יותר, אבל הטויוטה יקרה באופן דיי משמעותי, אם אתה מכוון לגרסאות הבנזין הרגילות ולא ההיברידיות כדאי לקחת בחשבון שהן מגיעות בכמויות דיי קטנות וזה משפיע על הזמינות ועל זמני ההמתנה.

מאזדה CX3 שהוצע כאן הוא רכב חביב במיוחד, נוח יותר ותא הנוסעים שלו נעים יותר משל הקיה והטויוטה. מצד שני המושב האחורי צפוף ותא המטען קטן.

פורסם

היאריס יקרה ללא שום סיבה נראית לעין.

הסטוניק סבירה, יעשה את העבודה.

הייתי מעיף מבט על הסוזוקי איגניס , אולי יתאים לדרישות שלך , מנוע 1.2 ליטר נמרץ, צריכת דלק נמוכה ועלות אחזקה נמוכה גם היא.

מחייב נסיעת מבחן כדי להבין אם מתאים לדרישות שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נמרץ? הוא סביר לדעתי, במיוחד שההספק ירד בדגמים החדשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יחידת ההנעה של הסטוניק מספקת בהחלט בתוואי מישורי.

בזכות מנוע טמוספרי ותיבה פלנטרית היא צפוחה להפגין אמינות במשך השנים.

יחידת ההנעה של הסטוניק נעימה יותר בזכות התיבה הפלנטרית ותא הנובעים שלה הרבה יותר נעים מזה של היאריס, איכות החומרים גבוהה יותר והנדסת האנוש של נקיה הרבה יותר טובה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

הייתי מעיף מבט על הסוזוקי איגניס , אולי יתאים לדרישות שלך , מנוע 1.2 ליטר נמרץ, צריכת דלק נמוכה ועלות אחזקה נמוכה גם היא.

מחייב נסיעת מבחן כדי להבין אם מתאים לדרישות שלך.

האיגניס מחסירה הרבה אבזור בטיחות שיש בסטוניק וביאריס.

ולהבדיל משתיהן, חלק מהאבזור בהתקנה מקומית, כמו למשל מולטימדיה, ביאריס ובסטוניק מגיעה מולטימדיה מקורית עם AA ו-CP.

אם כבר סוזוקי, לדעתי הסוויפט בחירה יותר טובה, הכול מקורי, מערכות בטיחות הרבה יותר מתקדמות מהאיגניס והתוספת במחיר קטנה לדעתי ביחס למה שמקבלים (מולטימדיה מקורית, חיישני רוורס מקוריים, ניטור רכב בשטח מת, תיקון סטיה מנתיב (באיגניס רק התראה), בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית במהירויות גבוהות שאין באיגניס). על אף שהיא לא נהנית מיתרון הגובה.

אבל הוא כתב שהסוויפט הייתה לו צפופה ככה שאני לא חושב שהאיגניס תועיל.

בנושא השרשור - ליאריס (בגרסה ההיברידית ) יחידת הנעה חסכונית יותר ואבזור שאין בסטוניק כמו לוח שעונים דיגיטלי, בקרת שיוט אדפטיבית, בלם יד חשמלי ו-Auto hold. אחרי שהתרגלתי לשלושת האחרונות קשה לי לחזור אחורה אז לא הייתי קונה רכב בלי זה.

מצד שני בסטוניק תא נוסעים איכותי יותר.

מבחינת סחירות אם זה רלוונטי, אני משער שאם תרצה למכור בעתיד שתיהן יהיו סחירות ושתיהן אמורות להיות אמינות.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי מצטרף לשאלה על הדרך,

איך הולך הסטוניק 1.4 ביד 2 למכירה עתידית ? יש לו ביקוש  בצורה טובה כמו הסוזוקי סוויפט? 

• תוכן חדש...