Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו דברים מעניינים. (רנו קליאו אפורה)

האיביזה עם המחשב היה רעיון נחמד.

אבל האיכות צריכה עבודה.

האוטו עם הפוקל והנקמיצי' היה איכותי. ושמעו יפה. אבל היה חסר משהוא בסאונד. מיד בסים.

המיצובישי עם ה L7 . הבס היה חזק. והאוטו צריך איטום מאחור.

מצטער . המשך יותר מאוחר. אני ממהר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן אני באמת מתחיל לשקול ברצינות להשלים את הסט שלי לשלוש חלקים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בנים שלי נשמות רגע , רק עכשיו חזרתי מת"א תנו להתארגן להיתקלח וזה.

אגב אני אוהב את כולכם כל מי שיצא לי להכיר עוד ודיברתי איתו היה ממש סבבה. כולם בלי יוצא מן הכלל

:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אייל, אני קורא לך התייצב. אומנם בתחקיר אודותך נאמר שאתה חווה בעיות מינוריות עם הפרוססור שלך (לא בדיוק פירטו במה מדובר), אך בכל זאת אתה האיש שאני הכי מצפה לשמו את תכולתו.

מבחנתי אני מוכן לקחת חלק בתשלום על הדלק לנסיעה למרכז הארץ, תשלום למס ליכלוך נעליים על שטחים, איבוק דשבורד, כיתום מושבים, בלאי ידיות דלתות, בלאי מנוע רדיו דיסק ורמקולים וכל דבר אחר. רק כדי שאוכל להיות בין הנבחרים שיזכו לשמוע את הסט-אפ.

(ואני ממש לא מדבר בציניות).

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

ככה נהנתי אש, שמחתי לדבר להכיר ולהיתפדח עם כל החברה הסבבות שהיו במפגש[כולם היו אחלה אנשים] שמחתי לשמוע את הL7 של מיקי שביגללו מחר קבעתי טור אצל אף אוזן גרון. כרגיל אטרקציה של משאז גם הייתה באוטו של תמיר עם הדבל 15 אניץ כל פעם כייף מחדש להיכנס לרכב שלו ולקבל בראש.

כמובן שהיה את איתי עם האיביזה אחלה בחור גבר שבגברים אהבתי את הדוטק ..הסאב צריך קצת שיפורים. הכרתי עוד הרבה רק לא זכור לי השם . אחד בחור נחמד גבר גבר עם קוצים בלונדי עם הפונטו ועוד אחד עם פונטו ספייס אחלה גברים נהנתי לדבר ולהישתגע איתכם. כמון שמיכאל הגבר היה והיינו מרוצים מהמפגש היום שהרמנו אני והוא כי הפעם הייתה נוכחות רצינית מאדהנקמצי שלך מעולה והבמה ממש הישתפרה .. . היה בחור עם המחשב באותו והסרוין מאחור לא אהבתי את הסרווין..סורי. היה את אודיו פיל ברכב "פלאפון " שהוכיח לי מזה אקוסטיקה הפוכה וממש היה נעים לשמוע . עידו עם האונו האיש והאגדה חולה עלייך. ושוב כל מי ששכחתי אני מתנצל את כולכם אני אוהב ומאמין שיצא לי להכיח ולדבר היה אחלה בעיקר שלקראת הסוף היתארגנו על נרגילות וישבנו בכייף שלנו ..מפגש מעולה כן ירבו מפגשים כאילו [אה מיכאל אישלה אחי ..] חולה עליכם!!!!

אסף.

ונעבור לחלק האומנותי -מקבץ תמונות..

P5211295.JPG

P5211296.JPG

P5211306.JPG

P5211292.JPG

P5211293.JPG

P5211294.JPG

P5211310.JPG

P5211311.JPG

P5211312.JPG

P5211313.JPG

P5211314.JPG

P5211316.JPG

**חברה אם למישהו יש שרת גדול שמאפשר לעלות סירטונים גדולים ויש לו אפשרות לערוך ולעלות את הסירטונים שלי וכל זה אז שידבר איתי בפרטי

פורסם
היה נורא חינוכי. שמעתי הרבה דברים שרציתי לשמוע כגון: פוקל אוטופייה (קומפוננט), פוקל פלי גלאס V2, סאב פוקל 12 מסדרת האקסס והמגבר נקשמי שאליו הוא היה מחובר, סאב אינפינטי פרפקט, מורל הייבריד ואת המערכת מבוססת DLS בקורדובה שהייתה הטובה מבין כולן ללא ספק.

לעומת הסט אפ הכי נמוך מבחינה תקציבית שראיתי היה הפג'ו 205 האדומה שכללה סאב של Sound Extreme ורמקולים 6X9 של Clifornia Boom, מעבר לזה לא העזתי לראות :-).

בנוסף ראיתי כמה חלקי SLP למינהם כמו סאב של Kicker L7, סאב JBL GTO (אם אני לא טועה, זה שמו), כמה פיונרים 305C וכמה רוקפורדים למינהם (בקטגוריית הסאבים).

הדבר היחיד שלא יצא לי לשמוע זאת את הסט אפ המהולל בגולף (עם הלוגו של המורל בציפוי סקאי).

בכל מקרה אני נורא נהנה והפקתי הרבה ידע משמיעת מערכות של אנשים אחרים.

למי שלא יודע מי אני הייתי בעצם - אני הייתי הבחור עם הסאני האפורה.

ובנינו אחי כידוע כל הסטאפ שלי עלה לי 750 שקל כולל חיוט בקומבינות מפה ועד למטולה. נו ולא שומעים טוב ? דוגררי? תגיד את האמת? לא פירקתי עם הסאב הזה ? גם האחוריים נתנו בראש רק במה קידמית אין לי אבל תיהיה לי כי הבאתי מאיתי[סאונד בראש] קומפוננט כן כן. של קליפורניה בום. רק זבל סיני . ועדין נותן בראש.

פורסם
ובנינו אחי כידוע כל הסטאפ שלי עלה לי 750 שקל כולל חיוט בקומבינות מפה ועד למטולה. נו ולא שומעים טוב ? דוגררי? תגיד את האמת? לא פירקתי עם הסאב הזה ? גם האחוריים נתנו בראש רק במה קידמית אין לי אבל תיהיה לי כי הבאתי מאיתי[סאונד בראש] קומפוננט כן כן. של קליפורניה בום. רק זבל סיני . ועדין נותן בראש.

חברי, המושג "פרקתי" הוא מאוד רפוי.

אני לא אתווכח איתך בקשר ליחס מחיר-תועלת גובה. בקטגורייה הזאת אתה בחלט מצטיין. כל העניין באדיופילייה הוא שככול שאתה עולה ברמה ומשקיע יותר ויותר אתה מקבל פחות ופחות יחסית להשקעה הראשונית. להגיע למשהו נחמד - לא קשה. להתקרב או להגיע לשמלות - בלי אפשרי.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

חח אסף השם הוא אופיר ( "אחד בחור נחמד גבר גבר עם קוצים בלונדי עם הפונטו" )

וגם אני נהנתי להכיר אותך ואת כולם שם :)

ובלי קשרר

אללההה שירי ערוץ 1 ממש עוד מעט :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני אמרתי שלמות? יש מצב שבוא המערכת שלי מגיע לתועלת טובה יותר ביחס למערכות אחרות בהרכב אחר בתקציב זהה וגם גבוה יותר. אם אהבת או לא אהבת את הסטאפ שלי זה עניין שלך, לא אמרתי לך להשוואת אותו עם סטאפ של 3 K לצורך העניין . בכל מקרה אני מרוצה ממנו לעת עתה . בהמשך אני אשדרג מן התם אבל כרגע הוא מספק אותי והוא מתפקד מעולה ונותן ביצועים הרבה יותר גבוהים מ750 שח שרק הפאנל שלי באוטו עולה כ650 שח חדש .[לי עלה 200..]

נ.ב\ אופיר-בן שלי!!!! תותח אתה . איזה דאחקות העברנו..

שבת שלום לכולם.

פורסם

Hyperion אני בכל שבוע נוסע למרכז הארץ ככה שלא הנסיעה ולא הדרך הם מה שמונעים ממני לבוא :)

אתמול חזרתי הביתה מהמרכז בלי מוסיקה בכלל. הפרוססור שלי צריך להשלח לתיקון ולכן גם אם הייתי מגיע, את המערכת אי אפשר היה לשמוע. כשאסיים אותה סוף סוף אגיע.

אני רואה בתמונה החמישית שהגיעה שלישית ALL STAR - אלון (TWEET), רפאל אזי ואיציק (BLACKB) שהשקיע ובא עם החולצה של האיומים, פעם הבאה אשתדל לא לפספס ;)

פורסם

אני רואה בתמונה החמישית שהגיעה שלישית ALL STAR - אלון (TWEET), רפאל אזי ואיציק (BLACKB) שהשקיע ובא עם החולצה של האיומים

אייל יקירי, אתה מתבלבל קצת.

איציק הגיע עם החליפה, אני עם האיומים :shock:

תודה לאיציק (הנהג הקבוע שלי) שבלי נדיבותו הייתי נשאר בבית :?:-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...