Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבנו במקור שאבא שלי יקבל רכב חברה אבל בגלל שאין לו רישיון (אני אמור לנהוג ברכב) הוא ׳לא ישמש לצרכי עבודה׳ (להגיע ולחזור מהעבודה, גם אם היה לו)  והם לא סוטים מהנוהל שלהם בנושא, הציעו לו לבדוק במקום על לקבל אחזקת רכב שכנראה אין להם בעיה שיהיה לצרכים פרטיים אבל עדיין אין לו את כל הפרטים אז אני מקדים קצת את המאוחר כדי לשאול שאלות כי סוף שבוע כבר ואני חסר סבלנות 

1. עדיין לא בדקו אם ניתן לעשות את זה מבלי שיש לו רישיון - ידוע לכם מניסיון או ידיעה בחברות אחרות האם דורשים במקרה כזה רישיון?  

2. שוב, מניסיון או ידיעה, האם צריך שיהיה מדובר ברכב פרטי או שניתן להשתמש בזה גם לליסינג? 

3. אם ליסינג אפשרי, האם לדעתכם מדובר באופציה עדיפה במקרה כזה? מדובר על סכום חודשי קבוע, נשמע לי הגיוני בסיטואציה הזה לקחת ליסינג שכולל תחזוקה/טיפולים/ביטוח בסכום קבוע מאשר לבזבז כסף קיים או לקחת מימון/הלוואה לרכב יקר יותר

שאלה אחרונה, ידוע לכם איך זה עובד עם עניין השכר? האם מדובר בתוספת שנכנסת לברוטו ואפשר לחשב בקלות בכמה היא תתרגם לנטו או שזה יותר מסובך מזה?

תודה

פורסם

את הכל צריך לברר במחלקת השכר של המעסיק.

את ההשפעה על השכר אפשר לבקש לראות בסימולציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוווי הרכב יתווסף לברוטו, המס יגדל בהתאם לשווי הרכב והנטו יקטן בהתאמה.

מעבר לכך, לא ברור מה התהליך שהמעסיק מנסה לעשות - בדרך כלל רכב ליסינג מוחכר לחברה על שם העובד. האם המעביד ירשום את ההחכר על שם אביך, ואתה תהיה המשתמש בו (אפשרי) השאלה היא האם חברת הליסינג לא תדרוש רשיון נהיגה של החוכר .

במידה ומוחכר לחברה, וקצין הרכב ״מצמיד״ לעובד, איך קצין הרכב מתייחס לזה שהרכב לא מיועד לעובד אלא לבן משפחה (שבכל מקרה מורשה לנהוג).

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בעבודה של אמא שלי יש לה חברה שלא הסכימו לשלם לה הוצאות אחזקה מאחר ולא היה לה רשיון (משרד ממשלתי)

הוציאה רשיון אחרי אינספור טסטים ועכשיו גם לא נוהגת בכלל, ומשלמים לה את זה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...