Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות התרחבות המשפחה 🙂 החלטנו לשדרג את הפוקוס 2008 של אישתי.

אמור להיות רכב שני בבית, נכון להיום לא רואה נסועה גדולה יותר מ 10k בשנה.

יש לנו 2 קטנטנים, אחת בת שנתיים וחצי (נשארת בכיסא תינוק כרגע) ועוד קטנציק חדש. אני לא חושב שאחשוב על שדרוג הרכב לצורך התרחבות בשנים הקרובות, אבל אי אפשר לדעת. אז אין דרישה ל 3 כסאות בטיחות מאחור.

הנטייה היא לחפש ג'יפון. התקציב יכול לעלות בעוד 10 אחוזים ואולי קצת יותר.

דרישות:

בטיחות - כמה שיותר בטיחותי עם מערכות מקוריות.

תא מטען סביר (סדר גודל של 370-450 ליטר)

גיר לא רובוטי(נסיעה בפקקי גוש דן)

לא רכב גדול מדיי (נגיד ספורטאג' מרגיש לאישתי גדול מדיי)

אמינות

בונוס:

פתח אוורור מאחור

כמה אפשרויות שעלו לנו:

פיג'ו 2008 - הצורה החדשה 2020 ומעלה), החשש הוא כמובן המנוע ה"מוצלח". מתלבט אם להכניס אותנו לתוך ההרפתקה הזו.

סיטרואן c4 החדשה - דורש קצת עלינו בתקציב, אבל עם אותה בעיה כמו הפיג'ו. ניראה כאילו לובינסקי לא מכרו רכבים כאלו כי פשוט כמעט ואין בלוחות.

הונדה hrv - היה ניראה לנו אופציה מעולה, עוד לא נסענו עליו.

קיה נירו - הכי פחות קורץ לי, כי יהיה מדובר ברכב ישן יותר (2019 ומטה), רוב הסיכויים עם קמ גבוה, אז כניראה לא יהיה קל למצוא רכב שמור וראוי.

יונדאי קונה/באיון - שניהם מרגישים לנו יחסית יותר צפופים מהשאר, מה גם שיש להם גיר רובוטי שאני מעדיף להתרחק ממנו.

סוזוקי קרוסאובר(2020 ומעלה) - מרגיש קצת מיושן, אם כי ניראה שיעשה את העבודה.

הצעות נוספות? פיספסתי משהו? כרגע המובילה היא hrv ואחריה הסוזוקי.

תודה

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

קיה סלטוס יכולה להתאים גם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שכחתי לרשום דרישה חשובה(דיל ברייקר) - יכולת לבטל את כרית אוויר של הנוסע (אפילו בתשלום).

להבנתי, לא ניתן לבצע זאת בקיה סלטוס(כן ביצענו את זה במוסך מורשה עבור הפוקוס שלנו, עם יחידה ייעודית כזו מהיצרן)

פורסם

אתם יכולים לנסות לחפש שנתון ראשון של מאזדה CX30, היא לא מרגישה מיושנת כמו סוזוקי ( או HRV  לטעמי האישי ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד רכב לרשימה - מיצובישי אקליפס קרוס.

פורסם

מצטרף להמלצה על הcx30 אם תמצא אחת באיזור התקציב. יש את cx3 קטנה יותר בתקציב .  

, מוסיף מיצובישי asx ואקליפס קרוס , ליין גיפונים של סובארו. 

לעניות דעתי אם אתה לא ממש מוכוון ג'יפונים הייתי דווקא שוקל אפשרויות של משפחתיות רגילות שיאפשרו יותר מרווח, אפשרויות רכישה ונוחות בתקציב שלך, אופנת הג'יפונים נחמדה אבל לא תמיד יעילה. 

פורסם

HRV חביב אבל קצת חלש ומרגיש דיי מיושן. מפרט אבזור הבטיחות היה חלקי בחלק מהשנתונים אז כדאי לשים לב מה קונים.

מצטרף להמלצה על מאזדה CX30, רכב נעים ואמין אבל קצת צפוף. על אותו רעיון אפשר לשקול גם סובארו XV אבל תא המטען הקטן שלו עשוי להיות דיל ברייקר.

פורסם

עשיתי סיבוב קצר ב cx 30.

הבעיה היחידה היא המחיר. גם מליסינג - בתוספת 35k אפשר לקנות חדש 0 קמ ולא בן 3 שנים.

ניראה כרגע שננסה לחפש סוזוקי קרוסאובר 2019, כניראה בסביבות 80k, כדי לא להרגיש שבתוספת קטנה יכולנו לקנות חדש(יכולים לעמוד בזה).

כניראה בחצי שנה הקרובה הרכב לא יסע הרבה בכלל, וגם בשנה הבאה לא ברור, ככה שלהוציא רכב חדש על נסועה נמוכה מרגיש לי לשרוף כסף.

אם יש לכם עוד כיוונים, אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...