Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ב5 שנים האחרונות הייתי מחובר לבזק בינלאומי על תשתית בזק במהירות 100מגה נחושת. כדי להוריד סרטים השתמשתי בתוכנת utorrent ללא שינוי של הגדרות, המהירות ההורדה המקסימאלית שהייתי מגיע הייתה בסביבות 8מגה.

אתמול חיברו אותי לסיבים של פרטנר למהירת 1גיגה. בדיקת מהירות הורדה בספייד טסט מראה קרוב ל1000מגה. הבעיות מתחילות  כאשר אני מתחיל להוריד סרט דרך utorrent.

קודם כול המהירות מגיעה בשיא לבערך 16מגה, אבל מה שהכי מוזר שכאשר המהירות חוצה את ה5מגה, המחשב מתחיל מאוד להתאמץ, ובtask manager הpower usage נתקע על very high. ואז התוכנת הורדות מתחילה להיתקע וגם שאר התוכנות שפתוחות נתקעות...

התקנה מחדש של utorrent לא עזרה.

רק אחרי מעבר לqbitorrent הבעיות של האיטיות והעומס הפסיקו והמהירות התחילה לטפס לכיוון 60מגה.

השאלה למה זה קורה? ואיך ניתן לפתור את הבעיה עם utorrent.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 52 דקות, דניאל1983 כתב:

אתה משתמש בqb?

צריך לשנות משהו בהגדרות?

אולי יש תוכנות טורנטים יותר טובות?

לא שיניתי כלום, חוץ מדברים כמו נתיבי הורדה, הורדה לפי סדר כו'
יש איזהשהו קוצנזוס שQB הכי טובה בשוק

• מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שאלת הדיוט שלא מבין, במה QB עדיפה על UT? איך זה מתבטא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ייתכן שיש לך ב- utorrent מודל adware או מעבר לזה.

כבר היו בעבר מקרים שתוכנות כאלה התקינו במחשב תוסף שמבצע כריית ביטקוין משולבת ומשתמש במשאבים המקומיים של המחשב.

ייתכן שבבזק חסמו את התקשורת בין התוכנה במחשב שלך והשרת של התוסף, ולכן הוא לא הופעל.

כשעברת ספק, לא היתה חסימה כזאת, ולכן התהליך הופעל.

עוד כיוון - ייתכן שה- utorrent גורם לאנטיוירוס להתאמץ בבדיקת הסרטים שאתה מוריד, ולכן העומס.

כפי שכתבו, מומלץ לפחות שתחליף, או שתבדוק לגבי גרסא חדשה יותר של utorrent.

אם אתה הולך על utorrent, מומלץ שתסיר לחלוטין ותתקין שוב (אם אתה צריך, בטח יש דרך לייצא את ההגדרות ולייבא שוב).

תראה גם בתאריך שהתקנת, אם אין עוד תוכנות חשודות שהותקנו - במקרה זה, מומלץ לעקוב אחריהן ולפחות לבטל אותן, ואחרי זה להסיר אותן.

בהצלחה

• מעניין 2
פורסם

uTorrent כבר הרבה שנים היא סס-פול של מערכות פרסום חודרניות, bloat ברמה הכי נמוכה שיש, תקופה מסויימת שימשה כטפילה בכריית מטבעות וירטואליים ובאופן כללי אפילו את הבסיס שהוא הורדת קבצים היא עושה לאט יותר מהשאר.

Qbittorrent היא קוד פתוח ומפוקח, כך שניתן לסמוך עליה ברמה כזאת או אחרת, במהירות היא די דומה לשאר.

ממשק די מיושן אבל "עובד".

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 6 שעות, ntd כתב:

כבר היו בעבר מקרים שתוכנות כאלה התקינו במחשב תוסף שמבצע כריית ביטקוין משולבת ומשתמש במשאבים המקומיים של המחשב.

ייתכן שבבזק חסמו את התקשורת בין התוכנה במחשב שלך והשרת של התוסף, ולכן הוא לא הופעל.

עוד כיוון - ייתכן שה- utorrent גורם לאנטיוירוס להתאמץ בבדיקת הסרטים שאתה מוריד, ולכן העומס.

אם אתה הולך על utorrent, מומלץ שתסיר לחלוטין ותתקין שוב (אם אתה צריך, בטח יש דרך לייצא את ההגדרות ולייבא שוב).

תראה גם בתאריך שהתקנת, אם אין עוד תוכנות חשודות שהותקנו - במקרה זה, מומלץ לעקוב אחריהן ולפחות לבטל אותן, ואחרי זה להסיר אותן.

בהצלחה

תודה על התשובה המפורטת!

כמו שכתבתי, מחיקה והתקנה מחדש של utorrent לא פתרה את הבעיה.

ניסיתי גם bittorent וגם שם הייתה בדיוק אותה בעיה.

רק מעבר לqb גרם למהירות לעלות ולעומס לא לעלות.

בעבר כבר ניסיתי את qb ואם אני זוכר נכון לא אהבתי אותה בגלל שכמה סרטים שהורדתי לא ירדו ב100% ונתקעו בזמן צפייה בטלוויזיה, למרות שבqb היה כתוב שהקובץ ירד באופן מלא.

הפעם נראה שהכול טוב בינתיים.

פורסם
לפני 6 שעות, aviaviavi כתב:

uTorrent כבר הרבה שנים היא סס-פול של מערכות פרסום חודרניות, bloat ברמה הכי נמוכה שיש, תקופה מסויימת שימשה כטפילה בכריית מטבעות וירטואליים ובאופן כללי אפילו את הבסיס שהוא הורדת קבצים היא עושה לאט יותר מהשאר.

Qbittorrent היא קוד פתוח ומפוקח, כך שניתן לסמוך עליה ברמה כזאת או אחרת, במהירות היא די דומה לשאר.

איזה תוכנה נחשבת להכי טובה?

מהירות, יציבות ואפס התעסקות

לפני 6 שעות, aviaviavi כתב:

מה זה אומר bloat?

פורסם

Bloat זה אומר שמעבר לתוכנה עצמה, הם דוחפים כל מיני תוכנות קטנות ולא מפוקחות מבלי שרצית.

אני אישית משתמש ב-qbittorent, מבחינתי הכי קלה, מהירה, מתעדכנת בתדירות יחסית גבוהה. בטראקר פרטי אני מקבל מהירויות של 80-90 מגה הורדה. בציבורי 30-40.

פורסם
לפני 2 דקות, aviaviavi כתב:

Bloat זה אומר שמעבר לתוכנה עצמה, הם דוחפים כל מיני תוכנות קטנות ולא מפוקחות מבלי שרצית.

אני אישית משתמש ב-qbittorent, מבחינתי הכי קלה, מהירה, מתעדכנת בתדירות יחסית גבוהה. בטראקר פרטי אני מקבל מהירויות של 80-90 מגה הורדה. בציבורי 30-40.

לפני 7 שעות, ntd כתב:

בהצלחה

לפני 2 דקות, aviaviavi כתב:

לא יודע למה אבל גם הפעם הוא נתקע על 99% מסמן את הקובץ באדום ולא ממשיך להוריד

פורסם (נערך)

עליתי על הבעיה.

זה קורה כאשר אני מוריד לSSD חיצוני.

כאשר אני מוריד את אותם קבצים למחשב הם יורדים במלואם ללא בעיות, יותר נכון לHDD שמחובר קבוע למחשב.

למה זה ככה?

*עדכון, כדי שהם ירדו ללא שגיאות לSSD צריך להחליף את default save patch לכונן הנכון...

לא מבין למה לא מספיק שאני מגדיר לאן להוריד את הקובץ בתיבה שנפתחת לאחר הוספה של קובץ חדש...

בUTORRENT זה היה מספיק

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

רוצה לעדכן שכנראה הייתה בעיה נקודתית בSSD כי אחרי שעשיתי לו REPAIR הבעיה לא חזרה.

מה שכן שמתי לב לבעיה אחרת, הQBI צורך בערך 70% מהזיכרון RAM שזה בערך 300מגה, מתי שאני פותח את כרום, ובמיוחד כאשר מפעיל סרטון 4K, הצריכה של הזיכרון עולה והמהירות נופלת.

אפילו פתיחה של אתר YNET גורמת לצריכת זיכרון לעלות ולמהירות ליפול כמעט בחצי לכמה שניות.

סרטון 4K מעלה את הצריכה של הזיכרון ל85% ומפיל קבוע את המהירות. מצ"ב תמונה

עכשיו מותקן במחשב 8גיגה RAM, האם הגדלה ל16 תפתור את הבעיה? או שאין קשר?

Screenshot 2023-03-23 092249.jpg

• תוכן חדש...